Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Puddinglove <3 » rawr?

Puddinglove <3

14 aug 2009 - 15:05

315

0

291



rawr?

Kom, we gaan dikke politie agent spelen stelde ik melig voor. ik pakte een ENORM pak donuts en legde mijn benen omhoog. Siham volgde mijn voorbeeld.
Siham pakt een roze donut met hartjes en toen ze op keek zat ik op precies dezelfde donut te kauwen. haha sprinkels for life zegt Siham droog. en terwijl ze met hun geweldige netkousen omhoog zaten donuts te eten kwam ik ineens aan; weetje wat vet zou zou zijn? Als donuts konden vliegen. Ik pakte een chocolade donut en laat hem door de lucht vliegen. BROEEEEM MOND OPEN gilde ik tegen Siham. alleen keek ik niet zo goed duwde ze de donut niet in sihams mond, maar in haar neus. Al gauw vond er een donut gevecht plaats. Toen siham een mega donut met jam vulling pakte maakte Alinde dat ze weg kwam, tot ze tegen iets opbotste. Ze keek wat het was en zag een jongen die naakt in het gazon stond. hij had blond haar tot zijn schouders, make-up op en stond eendjes te voeren. oh oeps, zei hij. we bleven staan, onder de donuts. De jongen zei op droge toon, ik voel me veel vrijer als ik naakt tussen de eenden sta snapje? een met de natuur.. Siham en ik gierden het allebei uit en keken de jongen aan . Hij was echt superknap.
Wil je een jamdonut? vroeg Siham aan hem.
Alleen toen kwam er een eend aan en gapte de donut zo uit Siham's hand. ze begon hysterisch te gillen en rondjes te rennen, want ze was doodsbang voor eenden en vliegende slakken. ik begon met haar mee te doen en de jongen ook. ze renden alledrie nu hysterisch rondjes over het gras.
toen stopte Siham ineens en ik botste tegen haar aan terwijl de jongen tegen haar aan botste. wie ben jij eigenlijk? vroeg Siham aan de jongen. Ik ben Strify zei de jongen met een charmante glimlach.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.