Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 46

Run Away Star

14 aug 2009 - 17:38

1296

4

354



Hoofdstuk 46

* Door mijn piekeren, merk ik niet dat Bill me op zijn rug naar beneden draagt. Hier is onze Drama Queen. zucht hij en zet me op een stoel. Begin maar, David. *

Ik sta onder de douche. Het interview is al over een half uur en ik moet mijn kleren nog uitzoeken, aandoen, schoenen zoeken, mijn haar en make-up doen, ademhalen, helpen verbouwen beneden en eten en ik begin lichtjes gestrest te geraken. Snel spring ik eruit maar in mijn haast glijd ik uit. Met een knal beland ik op de grond. Kreunend van de pijn klauter ik recht en sla de handdoeken om me heen om zo snel de kamer in te lopen. Wat was die knal? vraagt Bill, die ook bezig is met zich aan te kleden. Dat vroeg ik me nou ook af. zeg ik en verstop mijn hoofd in de kast. Wat doe jij aan? zucht ik als ik niet meteen iets vind. Gewoon. Kleren. Typisch jongens, al zou je Bill niet de typische jongen noemen, toch blijft hij het. Ik trek een jurkje, riem en jeans uit de kast. Bill zit op bed, zijn hoofd leunend op zijn vuist, en staart me een beetje aan. Hij heeft een simpele, donkergrijze jeans met gouden riem aan, een zwart T-shirt met witte blokjes op en zijn gebruikelijke sierraden. Moet je weer iets speciaals doen. lacht Bill en staat recht. Ik ga beneden helpen de zetels te verschuiven. Ik geef hem nog een kus en ga dan zelf op bed zitten. Als Bill weg is, begin ik ijsberend mijn lichtgrijze jeans aan te trekken. Niet dat het goed gaat maar stoppen met ijsberen kan ik niet. Wat moet ik zeggen? Moet ik heel de tijd lachen? Is het voor de krant, voor tv? Worden we gefilmd of enkel fotos? Ik krijg mijn jeans uiteindelijk aan. Gelukkig. Ik trek Bills T-shirt uit en leg het veilig onder mijn kussen. Dan doe ik mijn donkerblauwe jurkje aan en knoei daarna nog met de zwarte riem die ik boven mijn heupen wil doen. Ik schiet snel mijn blauwe pumps aan en grijp een witte bolletjesketting en mijn zwarte bandje van de kast.

Wie moet er een kom soep? roept Gustav, die met een grote pan soep de woonkamer in komt. Zo snel ik op pumps kan lopen, loop ik naar de tafel. Wat dus helemaal niet snel is. Gustav duwt een kom in mijn hand en schept dan een kom voor Bill in. Ik ga de trap op, met de kom nog steeds in mijn hand. Ik neem snel een slok, verbrand mijn tong en zet dan de kom op het stoeltje in de badkamer. Ik ga met een borstel door mijn haar en laat het los hangen. Moet maar goed zijn. Ik doe ook snel een laagje mascara op mijn wimpers en een lijntje bij mijn oog. Ik bewonder mezelf even in de spiegel en pak dan mijn lip-gloss. Misschien eerst mijn soep opdrinken. stel ik voor aan mezelf en pak mijn kom weer. De soep is al een beetje kouder en ik kap hem zo naar binnen. De stress neemt nu een groot deel van mijn hersenen over terwijl ik mijn lippen belipgloss.

Ik sta net beneden als de bel gaat. Hello. zegt Bill opgewekt terwijl hij de deur opent. Ik houd me een beetje afzijdig. Ik krijg toch geen woord meer uit mijn keel. Gustav zet snel de soep weg, Georg haalt alle kommen op en Bill wijst de cameraploeg en reporter de zetel aan. Elle, kom je? De reporter kijkt naar me terwijl Bill dat zegt. Ik haal mijn schouders op en wandel op mijn rustigste tempo naar de zetel. Dit is nu mijn vriendin. zegt hij en trekt me naast zich op de bank. ook Tom en Georg komen in de zetel zitten. Nu Gustav nog. zegt Bill, nee, hij roept het. Gustav snapt de hint en loopt naar ons toe. Ik krijg een hand van de reporter. Ik staar naar mijn pols waar het zwarte bandje siert. We zullen beginnen met enkele vragen over de tour, dan over het nieuwe album dat gepland is voor volgend jaar, dan jullie vakantie over een paar weken en dan Hij zwijgt even en kijkt naar mij. Dan de liefde. Bill grinnikt en knijpt in mijn schouder. Geen stress. fluistert hij in mijn oor. Maar hij is te laat.

De vragen gaan over het algemeen goed. Ik heb nog niets moeten zeggen. Want wat kan ik nu zeggen over de tour? Ik ben enkel loopjongen, en dat is niet eens bekend. Ook over het nieuwe album weet ik niet veel, alleen dat het helemaal anders gaat zijn. En waar gaan jullie op vakantie dit jaar? En wie gaat er mee? Tom speelt met zijn micro en kijkt dan in de lens. We gaan dit jaar naar New York voor 2 weken. Met de meisjes. En dan hebben we besloten een tijdje naar Essen in België te gaan. Daar komen de meisjes immers vandaan. Ik schrok toen hij het zei. Daar had Bill me nog helemaal niets over verteld. Hij kijkt me even lief aan. Zo, en jij gaat mee? De vraag is aan mij gericht. Ja. mompelde ik en probeerde me zo klein mogelijk te maken. Alle vier de meisjes gaan mee. zegt Gustav, wat de reporter verbaast want hij zegt normaal weinig tot niets. Oh. Vertel. Bill recht zijn rug en pakt zijn micro. Mijn vriendin Elle nam haar 2 beste vriendinnen en zus mee, en daar zijn we nu goed bevriend mee. Zelfs meer, Bill kijkt even heimelijk naar Gustav en Georg,dus ze kunnen niet ontbreken. De reporter richt zich weer tot mij, vooral na die mijn vriendin Elle. Hoelang zijn jullie al samen? Ik denk even na en kijk dan op mijn ketting. De datum klopt niet helemaal, dat is de datum dat hij bij me kwam wonen. Maar toch, is dat de datum die helemaal klopt voor mij. 3 september.

Het interview gaat nog een tijdje door. Ik zeg nog af en toe een paar dingen, niet overdreven veel. De reporter bedankt ons vriendelijk voor onze tijd en gaat dan weg. Zuchtend ga ik languit liggen. Was dat nou zo erg? grijnst Georg en trapt zachtjes tegen mijn arm, die naast de bank ligt te bengelen. Ja, eigenlijk wel. mompel ik en kijk naar Bill. Hij trekt me recht en gaat dan zelf in de zetel liggen. Ik kijk hem boos aan en kruis dan mijn armen. Daar lag ik. Nu niet meer. grijnst hij en sluit zijn ogen. Ik zet mijn knie naast zijn heup en ga dan op hem liggen. Ik weeg niet veel maar toch hapt hij naar adem. Eigen schuld lach ik en speel met zijn ketting. Weet je, je bent een natuurtalent. Ik pak zijn hoofd vast en druk mijn lippen op de zijne om hem te doen zwijgen. Zijn tong dringt mijn mond binnen en met één draai lig ik weer op de bank, met Bill bovenop mij. Doe dat boven. bromt Tom en port in mijn maag. Ik klap bijna dubbel, met Bill ertussen. Wat jij wilt. grijnst Bill en pakt mijn hand. Niet storen. Wij zijn boven. Ik kijk even naar Fenna en knik dan naar Tom. Hopelijk snapt ze de hint. Hopelijk. Kledingstukken vliegen door de kamer. Bill gooit de deur toe en duwt me dan op bed. Giechelend speel ik met zijn boxer. Ik heb je gemist. zegt hij en kust mijn kin, dan mijn keel, dan de plek waar mijn hart zit. Mijn hart bonst harder dan ooit, nog nooit heb ik me zo gelukkig gevoeld. Het moment dat Bill in me komt, stokt mijn adem even. Zijn haren bewegen mee. Het is grappig om te zien. Hij gaat sneller en sneller. En dan krijg ik de schrik van mijn leven. Ik krijg een kloppende pijn bij mijn heupen. Ik haal diep adem maar het gaat niet weg. Wat is dat en waarom moet het nu?


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 21:56:
aaah <3


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 14 aug 2009 - 18:09:
Aw, pijnlijk dat laatste deel (enfin, dat denk ik )
O, en trouwens, ik heb de opgenomen vertaling vn in die nacht op youtube gezet
x


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 14 aug 2009 - 17:49:
Haha dat einde *heeft vermoedens wat dat kan zijn*
En nogmaals
We want more!


xNadezhda zei op 14 aug 2009 - 17:42:
OOH
OOH
OOH!
Houd me niet zo in spanning!
You know me, Curiosity is my middle name!

Zie je wel, Elle, dat interview viel best mee
Ik ga niet veel zeggen want Ãâ
Ik weet niks te zeggen
Maar ik wil wel heel graag meer
En nu ga ik aan Zomertijd klooien ^^
<3