Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Cousincest [TC] » 22: Je geheime karaktertrekken

Cousincest [TC]

14 aug 2009 - 22:50

1178

2

193



22: Je geheime karaktertrekken

Sorry dat t een tijdje duurde, ik had geplant om maandag te schrijven maar deze week had ik gewoon een kutweek,ronduit xd schrijven kwam er maar niet van. Omdat ik morgen weer een week inactief ben,heb ik dus mijn best gedaan een lang stuk te schrijven :3 Dus dat hebben jullie nu ook! Much fun and see u all next week :3

Heb je ooit het gevoel dat je echt zin hebt om naar een lied te luisteren? Het is als het zin hebben in een McFlurry zodra iemand er over spreekt. Ik heb nu zin in Kelly Clarkson,dat lied dat ze een aantal jaren geleden dolspeelde op de radio. Because of you dacht ik dat het heette,want het zou passen bij dit moment. Ik zit naakt op mijn bureaustoel,en kijk hoe Bill met enkel een deken bedekt is. Ik knijp mijn ogen dicht en begin zachtjes het refrein te nurieën. Opeens hoor ik een schore stem vanonder de lakens. “I will not make,the same mistakes that you did..” Als ik mijn ogen open, kijken 2 net wakkere oogjes me voos aan, vanonder het laken. “Because of you,I never stray too far from the sidewalk..Because of you,I learned to play on the safe side so I don’t get hurt..” Zingt hij verder,zonder dat ik ook maar aan het neurieën ben. “Wat zing je mooi,Bill..” Zijn oogjes knijpen lachend samen. “Dankje.” Hij zwiert zijn benen uit bed en komt bij het bewustzijn. “Nee,ik meen het. Je moet voor zanger gaan!” “Nee, man..” Blozend kijkt hij weg en zoekt naar zijn boxershort. “Waarom niet?” Terwijl hij in het stuk rekbare stof stapt,bijt hij op zijn lippen. “Nou,gewoon.. Dat durf ik niet.” “Waarom zong je dan voor mij?” Hij kijkt me langzaam aan,en ik zie dat hij het niet leuk vind. “Dat..dat weet ik niet. Het kwam opeens in me op,dat ik moest zingen.” Ik trek hem naar me toe,en druk een kus op zijn heup. “Je hebt het echt in je,doe er wat aan lieverd.” Hij kijkt blozend weg,tot zijn oog op mijn klok valt. “Tim het is 12 uur! Waarom heb je me niet wakker gemaakt?” Razendsnel loopt hij naar de badkamer en begint aan zijn makeup en haar. Ik glimlach,en besluit dan maar om me ook aan te kleden voor de kermis.

“Kom joh, het is echt niet zo hoog!” Ik trek Bill aan zijn arm maar hij blijft in het midden van de strompelende massa staan. “Ik durf er niet in Tom! Kijk hoe groot dat wiel is!” Hij wijst naar het reuzenrad. “Ik zal je hand vasthouden?” Probeer ik op mijn liefste. “…Okee..” Zucht hij. “Yes!” ik loop met hem aan mijn hand naar de kassa. “2 tickets.” Mijn handen steken 2 vingers op,voor het geval hij me niet hoort. De muffe man in het hokje neemt zijn sigaret uit zijn mond en trekt 2 kaartjes van het strookje. “Dat is dan 4,50.” Moppert hij. Ik druk een biljet van 5 euro op de toonbank en zijn dikke worstenvingers kruipen als wormen op het biljet,klaar om het net als een blaadje op te eten. Inplaats daarvan,sleuren ze het naar binnen en geven de worstenvingers me 50 cent terug. Zonder hem zoals gewoonlijk bedankt te zeggen,rennen we naar het lege mandje. Als Bill genesteld is duw ik het slot in het deurtje. “Nu zitten we alleen.” Zeg ik trots. Als ik mijn ogen open,zie ik dat Bill onwennig om zich heen kijkt. Ik laat mijn vingers naar de zijne gaan,en kus zijn hand. “Shh, ik bescherm je. Je moet je angsten overwinnen.” Bill lacht zover hij kan. Een vrouw met zware make up,een sigaret in haar hand en krulhaar komt de tickets aannemen. Daarna gaan de karretjes langzaam omhoog. “Woohoo!” Roep ik. Bill heeft zijn handen in het ijzer in het midden gebijtelt. “Shh lieverd..” Als we op de hoogte zitten waar niemand nog ons kan bekijken, druk ik mijn lippen op de zijne. Hij wilt zich van me losrukken,maar ik hou hem tegen me aan. Pas als ik voel dat hij niet meer trilt,en zijn handen langs mijn lichaam laat gaan,stop ik. “Waarom stop je nu..?” Vraagt hij als hij zijn lippen afveegt van mijn speeksel. “Om je op je gemak te brengen.” Bill grijnst ontdeugend. “Sukkel.” Spuwt hij me toe,en drukt een kus op mijn wang.

Als de avond is gevallen,en we beiden wat losser zijn door de sfeer, lopen we hand in hand over de kermis. “Ik ga een knuffel voor je winnen!” Besluit Bill vast. Hij loopt de eerste het beste lunapark binnen,en haalt bij een bak vol grote knuffels zijn portemonnee boven. Het zijn witte beren,en ze houden allemaal een rood hart met ‘I love you’ op vast. Ik ga achter hem staan en hou hem bij zijn heupen vast. Mijn kin rust op zijn schouder. “Dat lukt je nooit schat.” “Let jij maar eens op,” Hij steekt zijn vinger heldhaftig in de lucht. “Dan ken jij Bill Kaulitz nog niet!” Hij duwt een 50cent in de automaat en de machine begint allerlei gekke geluiden te maken. De grijper begint op Bill zijn commando te bewegen in de ruimte. In de weerspiegeling,zie ik dat Bill met zijn tong uit zijn mond probeert te grijpen. Hij laat de kraan zakken op het grote witte hoofd,en net als hij hem te pakken heeft laat de kraan zijn kracht los en de beer valt. Teleurgesteld kijkt Bill naar de kraan die terug naar zijn plaatst rijdt. Opnieuw drukt hij 50 cent in het toestel,en het rijdt weer op zijn commando naar dezelfde beer. Hij drukt op de knop,en de beer gaat mee omhoog. Maar deze keer,blijft hij! Bill begint klappend op en neer te springen waardoor het lunapark een beetje schommelt. Het machine maakt winnende geluiden en als Bill zich bukt voor de beer te nemen zie ik langs alle kanten mensen die lachend naar ons kijken. Als hij de beer vastheeft,drukt hij hem tegen mijn borstkast. “Voor jou.” Zijn ogen glimlachen. “Dankje,lieve schat.” En als even niemand kijkt druk ik een kus op zijn wang.

We hebben ons een suikerspin gekocht en lopen smakkend een laatste keer over de kermis. Opeens zie ik een paar vrienden van mij staan,die bierflesjes naar kinderen aan het gooien zijn. Maar Bill is helemaal tegen me aangedrukt.. Zoals ik al vreesde,merken ze mij en Bill op. “He Tom!” Roept Chris dronken. Ik draai me gewoon niet om. Ja,dat is mijn standpunt. Ik loop gewoon door en hoor dat Bill tegen me aan het leuteren is over een bepaald onderwerp. Ik lach en zeg een keer ‘jaja’,maar voel dan dat iemand aan mijn schouder trekt. Het is Chris. “Dude,waarom negeer je mij man..” Hij kijkt naar Bill,en onze handen die elkaar vasthouden. Dat we allebij van de suikerspin eten,en dat hij tegen me aangedrukt is. Zijn ogen worden groot en hij begint te schaterlachen. “Omg jongens! Tom is een nicht! En een grote ook nog!” De rest van de groep lopen op afstand naast hem en beginnen te lachen. Beschaamd en vernederd sla ik zijn arm van mijn schouder. “Kom Bill..” Ik zet een stap rapper en loop richting de fietsen. “Homoo!” Hoor ik ze achter mij roepen,en ik voel enkele glazen flessen tegen ons hoofd kapotvallen. Ook tegen Bills hoofd. Hij draait zich om,en er is een klein moment dat ik denk dat hij al zijn woede gaat uitoefenen op de jongens. Maar in plaats daarvan,loopt hij huilend ergens achterin de kramen.


Reacties:


xSerena
xSerena zei op 5 sep 2011 - 20:04:
BILLLLLL! SLA ZE DAN VERROT!


Scream4ever
Scream4ever zei op 22 aug 2009 - 11:27:
ik HAAT zulk soort mensen.
als 2 mensen van elkaar houden, moet je dat niet afkeuren,
er is al zoveel oorlog, juig de liefde toe!!!

sorry, maar ik snap zulk soort mensen gewoon niet!

echt mooi geschreven, I Love IT

xxx