Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Mijn rol » Metamorphose!

Mijn rol

15 aug 2009 - 10:09

1324

2

186



Metamorphose!

Ik heb mijn best gedaan op de transformatisch maar het wou niet echt lukken. =_=; Dus ik raat je aan als je de transformatisch niet kent dit de kijken. ^-^; http://www.youtube.com/watch?v=HtjeV-ck9DE

Mijn zakdoekje is doorweekt van het bloed, maar gelukkig ben ik bijna klaar met schoonmaken. Ik geloof dat ik ook pleisters bij mij heb. Want ik ken mezelf. Is ben zo onhandig. Ik weet mezelf altijd wel ergens aan open te maken. Eens kijken hoeveel pleisters ik bij mij heb. Ik voel met mijn vingertoppen in mijn broekzak. Maar één. Maar wel een grote. Ik haal hem uit mijn zak. Ik laat het zakdoekje zakken en plak de pleister te grote van Pai’s wang op zijn gezicht.
“Uhm. Dank je.”¯ Ik hoef geen Japans te kunnen om te weten wat hij zegt.
“Graag gedaan.”¯
Ik lag warm naar hem en hij lag warm terug. Ik sta op. Ik moet nu echt nog de weg terug vinden naar het café. Ik zeg maar niets over de hele alien gebeuren want dan word ik meteen voor de rest van mijn leven opgesloten in een gekkenhuis. De aliens lijken verbaast. Nog nooit iemand gezien met haast?
“Uhm. Doei.”¯
Ik zwaai naar ze en loop weg. Zoals verwacht pak één van de drie mijn hand vast. Het zo wel iets té makkelijk zou zijn als ik zo van ze af kwam.
“Wacht nog even. Als je blieft.”¯
Ik draai mij om naar de persoon die mijn hand vast heeft. Het is Kisshu. Met zijn rechter hand knijpt hij net iets te hard in de mijne en zijn linkerhand is een vuist. Hij lijkt iets moeilijk te vinden.
“S-sorry hier voor…”¯Ik weet niet of het al duidelijk is, maar ik kan geen Japans! Waarom blijft toch iedereen Japans tegen mijn praten als ik het toch niet versta?! Maar ja, tot ik terug in Nederland ben zal ik er maar mee moeten leven.
“Sorry.”¯Kisshu gaat met zijn gebalde vuist op hoog en stompt mij in mijn buik en laat mijn hand los. Ik klap voorover. De tranen springen mij in de ogen van de pijn. Ik dacht dat we aardig voor elkaar gingen zijn. Grote vergissing.
“Kisshu. Wat doe je nou?”¯ vraag Tart aan Kisshu.
Kisshu zwijgt even terwijl hij naar mijn kijkt, huilend van de pijn.
“We moeten niet vergeten dat we hier met een rede zijn”¯ zeg Kisshu met een doodse ondertoon in zijn stem.
“Maar… maar ze heeft Pai geholpen. Kunnen we haar niet gewoon… ik weet niet… we kunnen haar ook gewoon… vriendelijk vragen of ze mee gaat?”¯ zegt Tart met een klein stemmetje.
“Laat mijn niet lachen. Als eerste verstaat ze ons niet en ten tweede ze zou toch niet mee willen.”¯
“Maar Kisshu. Jij was de genen die zei dat ze misschien wel mee gaat als ze aardig voor haar zijn.”¯
Kisshu grijnst op een manier die mijn niet bevalt.
“Plan gewijzigd.”¯Kisshu heft zijn hand op en het luchtwater verschijnt weer.
Nee… Ik wil niet… Laat mij daar niet in gaan…
“Stop!”¯ Ik, Kisshu, Tart en Pai kijk op naar. Wie riep dat? Een auto met veel mensen erin stopt. Drie deuren vliegen open en er stappen mensen uit. Maar dat zijn… de mensen van het café! Akasaka stap uit bij het stuur, Shirogane stapt uit bij de andere kant van de voorkant van de auto, Pudding, Zakaro en Lettuce stappen achterin uit. Maar waar zijn Mint en Ichigo?
“Mint! Ga van mij af! We moeten uitstappen!”¯ hoor ik Ichigo boos schreeuwen.
“Je hoeft niet zo te schreeuwen hoor! Ik wil ook helemaal niet op jou schoot zitten! Maar de riem ziet vast!”¯ schreeuwt Mint.
Akasaka grijpt in.
“Kom op dames. Niet zo schreeuwen. Laat mij maar helpen.”¯
Hij doet de deur open aan de kant van de schreeuwertjes en doet is met der riem. Die springt los en Mint en Ichigo komen uit de auto.
“Stop!”¯ roept Ichigo.
Dus zij riep daarnet ook.
Kisshu lacht gemeen.
“Ik dacht altijd dat jullie voor een spectaculaire entree zorgden.”¯
Pudding ziet mij en begint meteen te roepen.
“Mo onee-chan!”¯Nu zien de andere mij ook.
“Are you all right?”¯ vraagt Shirogane.
“Not really.”¯
“Tokyo Mew Mew’s transformeer!”¯ roept Akasaka.
“Oké!”¯ roepen Ichigo, Mint, Lettuce, Pudding en Zakaro.
“Mew Mew Stawberry! Metamorphose!”¯ roept Ichigo.
Er verschijnen allemaal lichten om Ichigo heen. Er komt een blauwe gloed van Ichigo vandaan. Dan komen er roze linten van licht die zich om haar lichaam wikkelen en verschijnen er kleren! Het is een roze jurkje met om haar armen bij haar schouders een roze band stof en om haar rechterbeen een roze band stof. Ze heeft ook plotseling rode laarzen aan. Er verschijnt een kattenstaart aan de achterkant van haar jurkje en op de kattenstaart zelf verschijnt een grote rode strik met een belletje eraan. Bij haar handen verschijnen er rode handschoenen. Ze beweegt haar handen zo dat het lijkt alsof ze een kat is die aan een nieuwe bank krabt. Haar haar is niet langen rood maar roze en er verschijnen kattenoren op haar hoofd. Bij haar rechterhand verschijnt ook een rode strik met inplaats van een belletje en hartje. Er komt een lange straal blauw licht uit het hartje. Ze draait twee keer rond waardoor de straal licht sierlijk mee draait en zich om haar wikkelt. Ze gaat in een katachtige pose staan en de transformatie is kompleet.
Voor mij staat presief het zelfde meisje dat ik heb gezien op tv. Het meisje dat vocht tegen een of andere reuze slang en waarvan ik dacht dat het een reclame stunt was. Ik ben zo verbaast dat ik niets weet te zeggen.
“Mew Mew Mint! Metamorphose!”¯
Mint kust een amulet lijkt het wel. Er komt blauw licht om haar heen. Net als bij Ichigo is ze blauw. Met haar handen gaat ze nar achteren en drukt ze het amulet tegen haar rug. Er verschijnen vleugels van licht die zich om haar lichaam wikkelen en een lichtblauw jurkje worden. Net als bij Ichigo verschijnen er banden om haar armen maar bij Mint zijn ze blauw. Er verschijnen ook blauwe handschoenen een blauwe band om haar linkerbeen en blauwe schoenen. Ze krijgt donkerblauwe vleugels en staart en een blauwe band om haar nek met het amulet dat ze kuste. Ze gaat in een pose staan die mij aan ballet doet denken en de transformatie is kompleet.
Nu ik eens goed naar het amulet van mint kijk zie ik dat Ichigo er ook een heeft.
“Mew Mew Lettuce! Metamorphose!”¯
Lettuce kust haar amulet ook en er komt een groene/blauwe gloed van haar af. Er verschijnt een groene band om het nek. Ze krijgt groenen schoenen, een groen jurkje, groene banden om haar armen en been en haar haar word iets lichter groen en is niet meer in twee vlechten gebonden maar is met een soort witte stof in één staart gebonden. Er verschijnen witte lange linten uit haar hoofd die zich sierlijk laten meedraaien bij elke beweging die ze maakt. Ze klapt twee keer in haar handen zet haar linkerhand ik haar zei en wijst met de ander omhoog. De transformatie is kompleet.
“Nu ikke! Mew Mew Pudding! Metamorphose!”¯Pudding kust haar amulet en er komt een gele gloed van haar af. Ze drukt hat amulet tegen haar voorhoofd en gele linten van licht wikkelen zich om haar lichaam heen. Ze krijgt oren van een aapje een geel jurkje gele banden om haar armen en linkerbeen en bruine handschoenen die stoppen bij de vingers. Er verschijnt een apenstaart aan de achterkant van haar jurkje en ze krijgt bruine schoenen met gele beenwarmers die mensen vaak aan hebben bij het sporten. Ze draait een paar keer in de lucht en gaat in een aapachtige pose staan. De transformatie is kompleet.
Zakaro kust haar amulet.
“Mew Mew Zakaro! Metamorphose!”¯Er kom een paars/wit achtige gloed van haar af. Er verschijnen paarse handschoenen en paarse banden om haar armen. Ze krijgt geen jurkje meer een paars topje en paars broekje. Er verschijnt ook een paarse band om haar linkerbeen en ze krijgt ook paarse laarzen. Ze springt naar achteren, maakt een achterwaartse salto, komt keurig op haar benen terecht en haalt haar hand door haar lange paarse haar. De transformatie is kompleet.


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 23 aug 2009 - 12:58:
Leuk>!!!! Kga snel verder


xCOOKIECHAN
xCOOKIECHAN zei op 15 aug 2009 - 16:11:
YAY. Nu ga ik dus ook verder schrijven. x] Snelverder!