Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 49

Run Away Star

15 aug 2009 - 14:28

1287

7

468



Hoofdstuk 49

* Deze keer is het Andreas die iets tegen me zegt. “Nee, ik verveel me gewoon.”¯ Hij schuift naar de plek tegenover me. “Dan moet je iets doen. Wat dacht je van waarheid en doen?”¯ *

Bij het vallen van de naam van dat spel wekken we de interesse van alle inzittenden. Gustav en Milla schuiven de tafels tegen elkaar, Tom en Georg hijsen zich uit bed, terwijl Gustav ook nog eens mijn camera klaar zet, en komen erbij zitten. Bill, Fenna en Sanne komen er ook weer bij, met hun armen vol snoep en drank. “Wat gebeurt er?”¯ vraagt Sanne en gaat naast Georg zitten. “We gaan waarheid en doen spelen.”¯ Ze delen de flesjes uit en gooien wat snoep in het rond. “Goed, wie begint er?”¯ Andreas pakt een flesje, legt het in het midden en draait het in het rond. Het stopt uiteindelijk bij Milla. “Milla begint.”¯ Bill gaat snel naast me zitten en pakt een snoepje uit zijn snoepzak. “Let op je lijn.”¯ Hij kijkt me even verbaasd aan en legt dan zijn snoepje weg. “Ik maakte een grapje. Jezus, jij kan 5 kg puur vet eten en nog steeds de knapste man met het lekkerste buikje ooit zijn.”¯ Ik geef hem een kusje en daarna stop ik de snoepjes weer in zijn hand. “Oké, ik kies waarheid.”¯

Andreas trekt Tom naar zich toe en begint te fluisteren. Als ze nu niet met een verdomd goede vraag komen, is het hele spel al verpest. Onderschat nooit het begin. “Hoeveel haren heb jij op je hoofd?”¯ Tom en Andreas beginnen te schaterlachen. Het ijs is gebroken. Iedereen heeft een glimlach op zijn gezicht. “Ontelbaar veel.”¯ Best een domme vraag om mee te starten maar de sfeer zit er nu goed in. “Ik kies Tom.”¯ Hij wilt meteen stoer doen, en kiest voor doen. Fenna fluistert iets in Milla’s oor waarop ze beiden beginnen te lachen. “Tom, lik je elleboog.”¯ Hij rolt met zijn ogen en brengt zijn elleboog naar zijn mond. Bijna toch. Net niet. Andreas duwt zijn hoofd naar voor maar hij geraakt er niet bij. “Damn, wat als het niet lukt?”¯ Fenna kijkt even gemeen. “Kledingstuk uittrekken.”¯ Zuchtend trekt Tom zijn T-shirt over zijn hoofd. “Ik kies, euhm, Bill.”¯ Bill kijkt even door de groep. “Doen.”¯ Een eensgezinde lach mengt zich in de groep. “Stop een snoepje in Elle’s mond en vis het er dan met je tong uit.”¯ Ik wiebel even met mijn wenkbrauwen en stop dan een minisnoepje in mijn mond. Bill mag van mij wel een kledingstuk uittrekken.

“Lukt het niet?”¯ Tom grijnst en wijst naar Bills T-shirt. Ik steek mijn tong uit, met het snoepje op de punt. “Dat zet ik je nog betaald.”¯ lacht hij en trekt zijn shirt over zijn hoofd. “Ik kies Fenna.”¯ Opgelucht haal ik adem. Ik dacht echt dat hij mij zou kiezen. “Doen.”¯ Ik ga naast hem zitten. “Laat haar iemand kussen.”¯ Hij knikt even en kijkt dan rond. Alsjeblieft, kies Tom, dan ben ik van hem af. “Kus Andreas voor 20 seconden.”¯ Fenna staat recht, loopt naar hem toe en gaat op zijn schoot zitten. Ze pakt zijn hoofd vast en drukt haar lippen op de zijne. En volgens mij zie ik zelfs een stukje tong. Ik kijk op Bills horloge. “De 20 seconden zijn om.”¯ Fenna laat Andreas giechelend los en huppelt dan naar haar stoel. Andreas grijnst en staart een beetje voor zich uit. “Je moest wel Tom zeggen hé!”¯ sis ik en geef hem een stomp. “Hmm…Ja, dat had ik beter gedaan.”¯ zucht hij en wrijft over zijn kin. “Er komen nog kansen genoeg.”¯ fluistert hij dan en knipoogt.

“Ik kies Elle.”¯ Ik trek mijn knieën op. “Doen zeker.”¯ piep ik. “Dans maar op tafel. Een heel liedje lang.”¯ Ik gooi mijn sidekick naar Fenna. “Zet maar iets op.”¯ Ze zet bounce van Timbaland op. Ik klim op tafel en stoot de flesjes om. “Pas op voor Elle.”¯ grinnik ik. Naarmate de beat duidelijker word, des te sneller gaan mijn bewegingen. Ik houd me af en toe wel vast aan de handvaten op het dak maar al bij al lukt het vrij goed. Ik hoor zelfs Chef lachen. “Doe dat maar eens na.”¯ lach ik en spring weer op mijn stoel.

Het waarheid en doen gaat nog een lange tijd door. Ondertussen zitten we bijna allemaal halfnaakt, wat blijkbaar de bedoeling is geworden. Ik ben net weer aan de beurt als de bus stopt. “Aankleden mensen, we zijn in Parijs.”¯ Ik kijk buiten en zie dat we er echt al zijn. Ik trek snel mijn shirt en vest weer aan en sta dan recht. Grinnikend klap ik mijn camera toe. Perfect beeldmateriaal. “Kom je?”¯ Het was Bill die buiten staat te wachten. “Ja, ik kom.”¯ Ik spring uit de bus en loop met hem mee. 2 mannen in rood uniform en met een pet op lopen naar de kofferruimte en beginnen uit te laden. Ik hou nu al van Frankrijk. We strompelen naar binnen. De inkomhal is enorm. Een ruim, wit vertrek versierd met gouden randen en bogen, een balie van marmer met 3 netjes geklede en gekapte vrouwen, zeteltjes en stoelen met wit leder, glazen tafeltjes. Rechts is een grote doorgang naar een bar en een disco. Links het restaurant. Voor ons zijn er 3 liften, daarnaast een grote deur die leidt naar de tuinen en het zwembad. David en Chef lopen naar de receptie en beginnen druk Frans te praten. Ik voel Bill verstijven. “Ik kan helemaal geen Frans.”¯ zegt hij als ik naar hem kijk. “Ze zullen hier ook wel Engels praten, sukkeltje.”¯ Het lijkt hem te kalmeren, ook al is hij er niet helemaal gerust in. We hebben een hele gang voor ons zelf. 6 kamers. Bill en ik hebben een aparte kamer, net als Georg en Sanne, Gustav en Milla, Tom en Andreas, Fenna, David en Chef. Arme Fenna, helemaal alleen. “Om ter eerste bij onze slaapkamers?”¯ roept Tom en holt een lift in. Bill kijkt me even aan en trekt me dan een lift in.

Hijgend komen Bill en ik als eerste aan. “Oké, jij mag als eerste een kamer kiezen.”¯ zucht Tom en overhandigt hem de sleutel. Hij opent de deur. Een groot vertrek ligt daarachter verborgen. Een vertrek met zeteltjes, tafeltjes, televisie,… Er komen 8 deuren op uit. 6 slaapkamers, een eetkamer en een badkamer. “Kom, we gaan kijken.”¯ Snel kijken we binnen en kiezen dan de kamer die afgelegen ligt. Niet de grootste, maar wel het gezelligste. Een groot tweepersoonsbed staat tegen de linkermuur, netjes opgemaakt met witte lakens met gouden tekeningetjes op. Daarnaast staan 2 nachtkastjes met een lampje op. Er zit een groot raam in de achterste muur met daaronder een gemakkelijke zetel. Tegen de rechtermuur staan 2 witte kasten die fraai afgewerkt zijn met bladgoud. Aan de muur waar wij nu staan, staat een tafel met een stoel, een bureaulampje en enkele boekjes. “Perfect.”¯ grinnik ik en laat me op bed vallen. “Vind ik ook.”¯ zegt Bill die door de kamer wandelt en alles goed in zich opneemt.

Als de roomservice onze bestelde pizza’s bezorgd, mengen we ons weer bij de anderen. Gustav en Milla kijken samen een film op tv, Tom en Andreas spelen één of ander Duits spel dat ik van haar noch pluim ken, Georg en Sanne zijn nergens meer te bespeuren. En Fenna is ook weg. “Zou ik even op jou laptop mogen, schat?”¯ Bill knikt, rent naar de kamer en komt terug met zijn Apple Ibook. “Dank je.”¯ Ik stop het kabeltje van mijn camera in de USB-poort en zet het snel over. Ik grinnik als ik zie dat het filmpje van Toms nagels er ook nog steeds op staat. Kon de wereld het maar zien. Maar hoe? “Denk. Denk. Denk.”¯ fluister ik in mezelf. “Idee.”¯ Het is harder dan ik had gewild en ik krijg een paar rare blikken toegeworpen. Maar voor dat idee heb ik Fenna, Sanne en Milla nodig. Broodnodig.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 22:05:
<333


sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 22:05:
<333


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 31 aug 2009 - 0:55:
ben hier ga nu eraf


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 15 aug 2009 - 15:49:
Weet je wat, ik ga dit deeltje vanavond lezen want mijn Franse nicht is er nu x)
xx Tot sewwes
x


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 15 aug 2009 - 14:41:
Oeeew,
Arme Tom
Weiteren jij!