Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » What the heck! [2]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

15 aug 2009 - 21:44

316

0

187



What the heck! [2]

2 weken later.
Robyn pov.
Wacht maar, Pixie zou dit zo hard terugkrijgen! Mij zomaar een beetje met sneeuw bekogelen! Ik begon de zakken van mijn jas leeg te halen, zodat ik hem in de was kon steken. Verbaasd haalde ik er een verfrommeld, oud uitziend papiertje uit. Ik stak het snel in mijn kontzak, eerst mijn jas in het wasmachine steken, anders zouden die vlekken er nooit uitkomen!
Oké, dit was raar... Maar ook wel schattig. Ik las het briefje nog eens. "Hey! Zag je vandaag in station, wil je eens afspreken? xTaylor. P.S.: mijn nummer is: 0495/79 18 88" Ik vroeg me af wat ik zou doen: bellen of niets? Uiteindelijk besloot ik gewoon een sms te sturen, véél gemakkelijker. Ik begon wel 10.000x overnieuw. Ik was wel blij met het resultaat. "Het Taylor! Lijkt me heel leuk om af te spreken. Sorry dat je nu pas van me hoort, vond je briefje nu pas... *shame on me* Zin om vanavond naar de kermis te gaan? x P.S.: mijn naam is Robyn." Ik las het snel nog eens door voor de zekerheid, en drukte toen tevreden op verzenden. Nu was het afwachten!


Taylor pov.
Mijn gsm maakte weer eens dat overbekende geluidje. "1 nieuw bericht. Van: onbekend nummer. Nu lezen?" Ik drukte op ja, en las het. Enthousiast drukte ik op beantwoorden, en begon te typen. "Hey! Vanavond is prima. Waar en wanneer spreken we af. xTaylor" Blij drukte ik op verzenden. Ik maakte me best wel zorgen om de paparazzi, wat als ze foto's begonnen te maken en Robyn het zou merken? Ik was van plan om voorlopig niks te zeggen over mijn status als bekende acteur, daar had ik nog geen enkele goede ervaring mee. Ach wat, screw them. Wat zullen ze mij ook gaan zoeken op een kermis?

Mededeling:
het nummer is -jammer genoeg- niet echt van Taylor. It's my old one, don't even bother texting or calling.
xoxo
Robyn


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.