Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 22 will I loose him?

crazy little thing called love CB (gestopt)

16 aug 2009 - 2:22

2666

1

216



22 will I loose him?

kiro pov
ik zit thuis in het appartement in een hoekje van mijn kamer te huilen. ik heb het uit gemaakt met Yu en ook nog eens omdat zijn zusje hem anders wat aan zou doen! ik ben er echt kapot van en de beelden flitsen steeds door mijn hoofd.

flash back
''je maakt het uit met Yu of ik zorg ervoor dat hem iets over komt en dat jij er dan de schuld van krijgt!'' roept samantha tegen me terwijl ze me tegen de muur duwt. we zijn alleen in de tuin achter het huis en iedereen zit of in de loungeroom of in de keuken.
''waarom? heb je er zo veel op tegen dat ik en je broer iets hebben?'' roep ik terug.
''nogal ja! ik had al een broer die homo is en nu heb ik er twee! dus zal ik nooit tante worden en moet ik er voor zorgen dat mijn ouders opa en oma worden!''
''oh en daar heb je geen zin in zeker! jij wil Yu niks aan doen! dat kan je niet!''
''oh nee? kan ik dat niet? wie denk je dat er voor heeft gezorgt dat hij een paar jaar geleden bijna is verdronken of dat hij ruzie kreeg in de kroeg! ik denk sinterklaas!''
''wat! dat was jij? waarom heb je dat gedaan?''
''waarom? nou, omdat, aller liefste kiro, ik een hekel heb aan het feit dat mijn ouders meer om hem geven dan om mij! en om het feit dat ik altijd het zwarte schaap ben hier in huis!''
''doe je dit alleen voor jezelf? je bent ziek! en ik wil het niet uit maken met Yu!''
''als je echt van hem houd doe je het! voor hem! heb je dat begrepen of moet ik het je nog een keer uit leggen'' ze spuwt de woorden met bijna vuur in mijn gezicht en drukt me nog harder tegen de muur. ik probeer de tranen tegen te houden en zucht.
''oke, ik doe het.''
''brave kiro! en je zegt hier niks over tegen hem of wie dan ook anders kan het toch nog slecht af lopen!''


ik zucht, en er komen steeds meer tranen.
''kiro? ben je hier?'' hoor ik van af beneden. ik hou me stil, ik wil niet dat iemand me zo ziet. en vooral een van de jongens niet.
''kiro?'' ik hoor voet stappen op de trap en weet nu dat het strify is. hij heeft een compleet eigen manier van de trap op lopen. je hoort dan alleen de trap kraken en zijn voeten schuiven. romeo rent en stampt altijd te gelijk. luminor die rent altijd zo snel mogelijk naar boven omdat hij bang is om bij zijn enkels vast gegrepen te worden en shin doet het altijd anders, of hij rent of hij sjokt heel zachtjes en langzaam dat je hem niet hoort. mijn deur gaat open en daar staat strify.
''kiro, waarom heb je het gedaan? en kom niet aan met dat je het niet wil omdat iemand het niet goed vind want ik weet gewoon dat dat niet de echte reden is.''
''strify, het is wel de echte reden, maar wel een deel ervan. ik mag het niet zeggen.''
''en als ik het raad?''
''is goed maar ik zeg alleen ja en nee.''
''oke, heeft het met familie te maken?''
''ja.''
''die van Yu?''
''ja''
''samantha?''
''ja.''
''is ze jaloers?''
''min of meer ja.''
''kiro, vertel het gewoon. dit is echt te moeilijk. ik zal echt mijn mond houden.''
''oke, samantha zou Yu iets aan doen als ik het niet uit zou maken en ze zou er voor zorgen dat ik de schuld kreeg en dus zouden ik en yu nog uit elkaar gaan.''
''samantha is een harde, ze heeft yu al eerder iets aangedaan weet je.''
''klopt, dat vertelde ze toen ik zij dat ze dat niet kon, ze doet er echt alles voor om hem ongelukkig te zien.''
''kiro, dit moet je tegen yu vertellen. dat is echt de enige manier om hier uit te komen.'' de deur vliegt open en iedereen staat daar inclusief yu samantha jason en hun ouders. ik went mijn blik af en staar voor me uit.
''maak je het uit en dan ga je zitten janken! als je er spijt van hebt had je het niet moeten doen he!'' zeg samantha dan betweterig.
''hou je bek! jij zou yu iets aan doen als hij het niet uit zou maken dus rot op en val gewoon ergens kapot!'' roept strify dan boos naar haar. ik kijk strify aan met tranen in mijn ogen, hij heeft het echt gezegt! nu weet ze dat ik mijn mond niet gehouden heb! nu gaat ze yu wat aan doen!
''wat? samantha zou mij nooit wat aan doen!'' roept yu dan ineens. ik zucht, sta op en ga voor hem staan.
''ze zij het zelf tegen mij, maar als jij liever geloofd wat jij denkt, zijn dat jou zaken. van mij zijn jullie af, ik benhier weg en jullie hoeven niets te proberen om me terug te krijgen.'' ik zucht en loop weg.
''wacht! kiro! dit meen je toch niet! je kunt toch niet zo maar gaan!''
''kan ik wel.'' ik loop door en yu komt achter me aan.
''maar, ik dacht dat ik alles voor je betekende en dat we altijd bij elkaar zouden blijven! dat heb je zelf gezegt!'' roept hij dan. ik kijk hem aan en zucht.
''je kunt niet altijd waar maken wat je zegt Yu. een ding is wel waar en dat is dat ik van je hou.'' zeg ik rustig. ik druk een kus op zijn wang en wil weg lopen maar hij houd me weer tegen.
''als je echt van me houd, blijf je bij me!''
''ik hou van je en daarom ga ik weg, ik zou zeggen, bind je zusje vast en martel haar net zo lang tot ze toe geeft wat ze heeft gezegt, want door haar ga ik nu bij je weg. door haar en voor jou.''
''oke, doe ik. ik ga achter de reden komen waar voor jij me verlaat. jij zegt samantha! dus ik begin bij haar. als ik er achter ben dan bel ik je en zorgen we er samen voor dat we bij elkaar kunnen zijn. maar voor nu wil een nog een laatste kus.'' zegt hij met tranen die over zijn wangen lopen. ik probeer te glimlachen maar het lukt echt niet. hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. ik sla nu ook mijn armen om hem heen en barst in snikken uit. hij streelt zachtjes over mijn rug heen op de manier dat alleen hij het kan. sinds hij me de eerste keer getroost had, kan niemand het meer doen behalve hij. ik voel mezelf al wat rustiger worden.
''ik hou van je kiro, ik wil bij je zijn. kus me. toe kus me.'' ik kijk hem met tranen in mijn ogen aan en druk mijn lippen op de zijne. ik voel zijn tong over mijn lippen strelen en open mijn mond. er volgt nu een verukkelijke tongzoen.
na zo'n 5 minuten verbreken we de zoen en kijken elkaar verliefd aan.
''ik zal je missen yu.'' zeg ik met moeite en met tranen in mijn ogen.
''ik jou ook kiro.'' zegt hij met even veel moeite en drukt nog een kus op mijn mond. ik glimlach en loop zwijgent weg.

yu pov.
hij loopt weg. hij kijkt niet eens meer om, dat zal het allemaal maar moeilijker maken. ik zucht en ga terug naar binnen. ik wil hem niet kwijt, hij doet dit voor mij, maar dat wil ik niet! ik wil bij hem blijven, hem vast houden, hem zoenen, 's nachts naast hem liggen, hem troosten wanneer hij verdrietig is en hem gewoon gelukkig zien. ik ga zuchtent in de bank zitten en shin slaat een arm om me heen.
''het komt allemaal goed tussen jullie.'' zegt hij troostent en wrijft over mijn rug. ik knik en zucht.
''ik mis hem. ik hou van hem. hij zal nooit liegen!''
''hoe bedoel je?'' vraagt strify dan.
''hij zei net ook tegen mij dat samantha had gezegt dat ze ons letterlijk uit elkaar zou scheuren als hij het niet uit zou maken. hij zou nooit liegen! echt niet!'' huil ik. ik sta op en loop naar mijn kamer. ik wil nu gewoon alleen zijn of bij kiro. meer niet! ik plof neer op mijn bed en kijk naar het nachtkastje. daar staat een foto van mij en kiro. we waren toen met heel de band op vakantie. het was in amsterdam. we stonden te kloten en alles gewoon. ik was toen al stiekem op kiro en hij ook op mij, we wisten het alleen niet van elkaar. ik en kiro sliepen toen op een kamer. we waren met z'n 6en omdat romeo ook mee was. we hadden maar 3 kamers kunnen regelen. we hadden toen net onze tweede tour gehad. en waren toe aan gewoon droog kutten en met elkaar feesten. ik en kiro hadden toen ook een keer gezoent toen we 'dronken' waren. zeiden we dan. ik in elk geval niet. ik deed het puur omdat ik het wilde. ik zucht weer. hij zoend zo goed. ik mis die zachte lippen op de mijne, zijn handen in mijn nek, zijn lieve ogen die mij aan kijken en dan vooral de lieve woordjes die hij 's avonds in mijn oor fluistert wanneer we gaan slapen. ik zucht en draai me om. het is nu zo'n 10 uur 's avonds, normaal veel te vroeg om te gaan slapen, maar voor nu doe ik niks liever dan in mijn bed blijven liggen tot dat hij terug is. de tranen blijven maar stromen, ze tegen houden heb ik nu al op gegeven. ik neem mijn mobiel en toets kiro's nummer in. ik twijfel enorm. dan druk ik toch op het groene knopje en hou de gsm tegen mijn oor.
''met kiro?'' hoor ik dan. ik heb nummerbeveiling dus weer eens aan staan.
''hallo? wie is dit?'' ik snik een keer maar weer niks uit te brengen.
''Yu? ben jij dat?'' ik maak een geluid in de richting dat ik het ben.
''wat is er waarom bel je?''
''ik mis je gewoon zo erg! kiro, ik weet dat je niet hebt gelogen. ik zie dat gewoon aan je!''
''en je hebt nog niet eens met samantha gesproken.''
''hoe kun jij dat nou weer weten?''
''ik ken je nu al een paar jaar en ik weet dat jij altijd op je gevoel afgaat. samantha heeft het echt gezegt en we kunnen pas weer samen zijn als dat probleem is op gelost. ik zou het mezelf nooit kunnen vergeven als ze jou iets aan doet.''
''dat snap ik maar ik kan niet zonder je! ik wil bij je zijn kiro! nu! vooraltijd!''
''je zet je eigen leven op het spel Yu! dat kan ik je niet laten doen!''
''voor nog een avond! eentje! ik wil een afscheid voor hoe lang het ook gaat duuren dat ik je niet kan zien! ik wil je gewoon nog een keer zien!''
''oke, ik ben in het huis van mijn zus Lorena, ze is voor twee weken weg met haar gezin en ik mocht even hier blijven van haar.''
''oke dan kom ik er aan, tot zo, ich liebe dich!''
''ich liebe dich auch!'' en we hangen op. ik spring op en ren naar beneden.
''yu? wat ga je doen?'' ik loop de woonkamer in en kijk iedereen an en vooral samantha.
''ik ga naar kiro en niemand die me tegenhoud!'' ik loop weg en stap in mijn auto. ik rijd richting het huis van kiro zijn zus. daar aangekomen klop ik op de deur en kiro doet bijna meteen open. ik vlieg in zijn armen en houd hem vast. hij trekt me naar binnen en duwt me op de bank. hij komt op mijn schoot zitten en hij kust me.
''ik heb nu zo'n zin in je!'' fluistert hij geil in mijn oor.
''kunnen we dat maken hier?''
''waarom niet? in een hotel is het bijna het zelfde, alleen daar moet je betalen.''
''als jij het zegt!'' grijns ik dan en kus hem.
''jammer lekkerding, shirt uit!'' ik grijns en hij trekt mijn shirt uit. ik doe het zelfde bij hem en kus hem weer.

kiro pov.
ik lig met yu echt heerlijk op de bank te zoenen, hij heeft zo'n gespiert lijf, zo sexy. ik druk allemaal kusjes in zijn nek en hij kreunt geil.
''en nu je broek.'' hij negeert me even en blijft door zoenen.
''Yu! broek!'' zeg ik nu nep boos en begin aan zijn broek te pulken.
''dan die van jou ook!'' roept hij ter verdediging.
''eerst jij, dan ga ik je pijpen!'' zeg ik geil en lik aan zijn oor. als ik eindelijk zijn broek open heb trek ik hem naar beneden en dan volgt zijn bokser. ik druk steeds meer kusjes op zijn onderbuik. hij pak me bij mijn boven armen en trekt me terug omhoog. ik druk een kus op zijn lippen en voel zijn tong over de mijne. ik open vrijwillig mijn mond en laat zijn tong naar binnen glijden. hij maakt de knoop van mijn broek open en trekt 'm tegelijk met mijn bokser naar beneden.
''ik wil je voelen! diep!'' kreunt hij dan en drukt korte nate en ook erg geile zoentjes in mijn nek. ik kreun en kom een stukje van hem af.
''dan weet ik wel waar we lekker kunnen hangen'' fluister ik geil en trek hem recht.
''hmmm, je maakt me zo geil!'' kreunt hij dan en grijnst.
''en jij mij!''
''wacht ik wil even een foto!'' ik loop een stukje achter uit en bijt op mijn vingertop.
''ahw!! zo geil! kom nog eentje!'' ik rol met mijn ogen en loop naar hem toe.
''andere keer, maar je wou me toch? kom me maar halen.'' hij grijnst sexy en komt op me af.

yu pov
ik loop op kiro af. hij is zo geil als hij zo doet.
''hmmm, ik wil een knuffel!'' kreun ik om hem bij me in de buurt te krijgen. eidenlijk had ik dit niet verwacht ik dacht eigenlijk gewoon in elkaars armen liggen, zoenen en verder alleen praten. maar ik heb nu toch zo veel zin in hem. hij loopt nu weg de keuken in maar doet het wel erg sexy.
''krijg ik geen knuffel?'' hij draait zich om en komt op me af.
''ga je me dan neuken?'' grapt hij
''graag zelfs!'' kreun ik en lik langs mijn lippen. hij neemt mijn handen vast en neemt me op een lieve manier mee naar de keuken. hij drukt me tegen het aanrecht en zoent me in mijn nek.
''en nu kun je ontspannen!'' fluistert hij en ik voel hoe hij in me komt. ik slaak een luide kreun.
''dude! koop glijmiddel!'' kreun ik uit als hij nog een keer stoot.
''wacht even.'' zegt hij dan en loopt naar boven. ik kijk hem na en even later komt hij terug met ja hoor een fles glijmiddel.
''hoe kom je daar aan?'' vraag ik verbaast.
''niet alleen homo's doen aan anale sex liefje.'' fluistert hij lief en ik voel hem weer in me komen. het voelt koud maar zo fijn. alsof ik eindelijk weer bij hem ben. alsof al jaren niet bij hem ben geweest. hij stoot een paar keer en ik kreun van genot en hij stopt even.
''is het lekker manlief?'' ik krijg meteen een lach op mijn gezicht.
''heerlijk honneponnetje! nog ietsje dieper en het is perfect.''
ik wordt voorover geduwt en hij komt steeds dieper in me.
''O..oohhh KIR-OOOOOHHHH! DIEPER!!!'' kreun ik steeds harder. hij stoot op een perfect ritme dat me steeds geiler maakt.
''ooohh Yu!! heerlijk zo'n strak kontje!'' kreunt hij dan luid. ik grijns en span even aan.
''hmmmm, niet stoppen!'' kreun ik luid maar ik merk hoe hij zijn hoogte punt berijkt. ''nog even kiro! dit is zo lekker!'' kreun ik nu nog luider. ineens neemt zijn tempo af en wordt het heel langzaam dat me ook wel opgeilt. hij beweegt zachtjes heen en weer en ik kreun van ultiem genot.
''vind je het lekker liefje?''
''heerlijk! kon dit maar iedere dag!''
''zou je dat willen?''
''kom op zeg, wie wil dat niet, met jou het de liefde bedrijven en dat iederedag! schatje ik was al blij toen het een keertje was en nu mag ik je gewoon mijn vriend noemen!''
''je bent lief weetje dat!'' en hij drukt een kusje in mijn hals


Reacties:


realchick
realchick zei op 16 aug 2009 - 12:26:
VERDEEEEER<3