Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 24 the car exident

crazy little thing called love CB (gestopt)

17 aug 2009 - 18:17

1593

2

218



24 the car exident

ik zal niet zo heel veel en vaak meer er op zetten want ik moet van mijn moeder afkicken en ik heb hier ook weinig inspiratie voor omdat mijn opa net dood is. nja enjoy!

shin pov.
ik en strify hadden afgesproken om ove 1.5 uur bij kiro en yu te zijn. maar dat gaat dus niet gebeuren aangezien we nog 1 uur moeten rijden en we na 0.5 uur even zijn gestopt voor zo'n 3 kwartier. maar wat willen ze dan, dat ik en strify elkaar eerst op geilen en dan alla minute bij hun voor de deur staan. jammer dan! maar ik en strify hebben nu afgesproken deur op sclot en telefoon's uit. strify en ik hebben ons aangekleed en hij gaat weer achter het stuur zitten. ik ga weer op de bijrijders stoel zitten en hij start de auto. ik streel zijn wangzachtjes en kijk naar hem.
''bevalt het wat je ziet?'' vraagt hij uiteindelijk. ik knik en druk een kus op zijn wang. ik ga weer recht zitten en hij neemt mijn hand vast. ik begin te glimlachen net als hij. we rijden rustig verder en ik begin mezelf wat moe te voelen en val in slaap.

strify pov.
shin is net in slaap gevallen, ik druk een kus op zijn hand en concentreer me op de weg. ik let zo goed als mogelijk op maar de auto voor mij maakt een rare beweging dus ik spring meteen op de rem. ik zie de auto die voor mij reed de vuchtstrook op gaan en hij komt tegen de reeling met een knal tot stilstand. ik zet de auto aan de kant en kijk naar shin die lijkbleek naast me zit.
''gaat het?''
''ja, ja, wat gebeurde er?''
''geen idee, kom we gaan kijken.''
''oke...'' we stappen uit en gaan richting de auto. ik trek het voorste portier open en zie ineens dat er geen airbags zijn. ik leg de man met zijn rug tegen de stoel en kijk naar zijn gezicht. hij zit onder het bloed en zo te zien is zijn neus gebroken.
''shin? bel een ambulance!''
''oke...'' zegt hij nog steeds geschrokken en hij is nog bleeker geworden. ik loop naar het achter portier. daarzit een klein meisje in tranen. ze heeft lange blonden haren in een staartje en een lichtblauw jurkje helemaal onder het bloed. ik kijk haar aan en zie dat ze een groot gat in haar hoofd heeft.
''wat is met papa??'' vraagt ze huilend.
''weet ik niet kom maar, ik zal je helpen.'' ik neem het meisje uit de auto en geef haar aan shin. dan loop in naar het portier van de bijrijders stoel en trek hem open. er zit een vrouw met haar ogen wijt open en ze is helemaal bleek. ik leg mijn vingers in haar nek maar voel geen hartslag. dan open ik het anderen portier en daar zit een jongen. hij komt net weer bij en wrijft over zijn voorhoofd. hij kijkt moeilijk om zich heen. dan kijkt hij mij aan.
''waar is sheyla?'' vraagt hij bang.
''dat meisje? ze is veilig, kom ik help je, er komt zo een ambulance.'' ik help hem uit de auto en hij gaat een stukje verder op op de reeling zitten. hij neemt sheyla over van shin en zucht.
''asper!!!!'' zegt het meisje blij en knuffelt de jongen.
''ik ben jasper dus. weten jullie wat er gebeurde?''
''ik ben strify dit is shin, en nee we stopte omdat ik jullie zag crashen.''leg ik uit, ineens hoor ik een sirene en zie ik de ambulance's al aan komen.
er stappen allemaal ambulance broeders uit en ze leggen de ouders van jasper en sheyla op een brandcar. sheyla word ook meegenomen.
''er is niet genoeg plaats in de amblance, kunt u met iemand mee rijden naar het ziekenhuis?'' vraagt een van de broeders aan jasper.
''wij brengen je wel.'' de auto van hun wordt opgehaalt en we stappen alledrie in de auto. shin gaat naast jasper achter in zitten en probeert hem te troosten. in het ziekenhuis komt sheyla al meteen weer uit de onderzoek kamer.
''uw ouders liggen in de operatie kamer. we gaan kijken wat er aan de hand is en hoe ze het stellen.''
''gaan ze het overleven?'' vraagt hij hoopvol
''dat weten we niet, heeft u onder dak voor u en uw zusje?'' het valt even stil, duidelijk niet.
''alleen voor mijn zusje, maar zelf heb ik niemand bij wie ik terecht kan.''
''zullen we hem helpen?'' fluistert shin dan.
''ik bel de rest even voor toe stemming, gewoon voor de zekerheid.''
''oke.'' ik loop weg en bel eerst romeo op.
''hey strif, wat is er?''
''k heb net een ongeluk gehad en er is een jongen jasper, hij heeft geen onderdak tot dat zijn ouders misschien beter worden. kan hij bij ons blijven?''
''als hij n beetje sterk is kan hij zelfs komen werken! maar hij mag zolang blijven als nodig is.''
''oke ik bel kiro ook even.''
''is goed maar hoe is het met jou en shin.''
''alleen wat geschrokken, verder gaat het wel.''
''oke gelukkig, sterkte.''
''danke.'' ik hang op en bel kiro. weer heel het verhaal wordt herhaalt en hij stemt ook toe. ik ga terug naar de wacht kamer.
''iedereen vind het goed als je bij ons komt voor een tijdje, je mag zo lang blijven als je wil en zelfs bij ons komen wonen.''
''wow, bedankt! nooit gedacht dat beroemt heden zo aardig zijn.''
''haha we zijn beroemt maar verder niet heel veel anders als normalen mensen hoor!''
''misschien toch wel...'' zegt shin dan met een grijns.
''misschien een beetje.'' lach ik.
''oke... i don't get it!''
''haha, we hebben vijf bandleden en als je luminor mee telt 6. en gaan ik en shin, romeo en luminor en yu en kiro. zo in stjes met elkaar. en daarom zegt shin dat we niet helemaal normaal zijn zeg maar.''
''oh zo haha. maar ik dacht dat alleen jij en luminor op mannen vielen.''
''dat was zo maar we hebben de rest kunnen overtuigen dat de meeste jongens beter kunnen zoenen dan de meeste vrouwen.'' lach ik. shin en jasper lachen ook. ineens komt er een dokter binnen en loopt op jasper af. we kijken hem hoopvol aan.
''meneer gimbrere, ik heb vervelend nieuws voor u.''
''vertel.''
''uw moeder hebben we niet meer kunnen reanimeren en uw vader ligt in coma, het spijt me voor dit vreselijke nieuws.'' zegt de dokter op een manier alleen een dokter of arts zoiets kan. ik zucht en kijk jasper aan. hij krijgt tranen in zijn ogen.
''kan ik naar ze toe?''
''ik zal u eerst naar uw vader brengen.'' we lopen samen met jasper mee naar de kamer waar zijn vader ligt. ik heb sheyla in mijn armen. we komen bij de kamer aan en ik shin en sheyla blijven op de gang wachten. jasper staat voor de deur maar gaat nog niet naar binnen.
''zal ik met je mee gaan?'' vraagt shin dan.
''als je dat zelf wilt, graag.''

shin pov.
ik knik en loop met jasper mee de kamer in.
''oh wacht even, trify wil jij stijn bellen met wat er gebeurt is? hier is mijn mobiel en vraag maar meteen of hij ook pleun wil verwittigen.''
''oke is goed.'' strify neemt de mobiel en begint meteen te bellen. ik en jasper lopen de kamer in. zijn vader ligt lusteloos op het bed en jasper barst in snikken uit. ik neem hem in mijn armen en probeer hem te troosten. hij blijft maar huilen.
''sssst, het komt allemaal goed, rustig maar.'' hij begint al wat rustiger te worden. ik sta nog steeds met hem in mijn armen als strify de kamer in komt. ik kijk hem aan. hij heeft een jaloerse blik in zijn ogen.

(strify pov)
als ik de kamer binnen kom zie ik shin en jasper in elkaars armen staan. er gaat een jaloerse steek door me heen. waarom moeten ze zo dicht bij elkaar staan, en waarom moet hij in shin's armen staan? ik besluit er maar niks van te zeggen en loop weer weg.

strify zegt helemaal niks en loopt gewoon weg. zou hij boos zijn? hij begrijpt toch wel dat ik jasper alleen maar wil troosten.
''ik ga even naar strify toe oke?''
''oke, ik blijf nog even.''
ik loop de kamer uit en zie strify boos in een stoel zitten aan het einde van de gang.
''wat is er?'' vraag ik als ik voor hem neer hurk.
''niks, helemaal niks!'' zegt hij geirriteert.
''ben je boos omdat ik hem een troostende knuffel gaf?''
''misschien.'' zegt hij boos en kijkt weg.
''je weet toch dat naar jou mogen kijken veel meer voor mij betekent dan dat ik iemand een knuffel geef of wat dan ook, jij bent alles voor me en dat weet je.''
''misschien wel ja, maar het zag er heel anders uit!''zeg hij nog steeds boos. ik leg mijn wijsvinger onder zijn kin en laat hem me aan kijken. ik sluit mijn ogen en druk een kus op zijn lippen. als ik met mijn tong over zijn lippen streelt opent hij zijn mond maar doet verder niet mee. ik stop de zoen en probeer hem aan te kijken. hij ontwijkt mijn ogen en kijkt erg boos.
''best! als je zo doet dan zoek je het allemaal maar uit! je weet dat je alles voor me bent maar als je zo doet moet ik maar gaan na denken of die gevoelens misschien voor een ander zijn bedoelt! als je net zo veel van mij houd als ik van jou doe dan vergeet je het gewoon! denk er maar over na! je hebt één week! meer niet!'' roep ik boos en loop terug naar jasper.

shin spuwt de woorden zo'n beetje uit. ik kijk naar de grond. tranen vormen zich in mijn ogen en banen zich een weg naar beneden. ik hou van hem en hij van mij. maar waarom ben ik dan zo jaloers? ik heb het echt helemaal verpest met shin. hoe kan ik nou zo stom zijn om te denken dat hij iets voor jasper voelt? ik ben echt een klootzak.


Reacties:


realchick
realchick zei op 17 aug 2009 - 19:37:
whaaa sexy
verdeeer


realchick
realchick zei op 17 aug 2009 - 15:51:
verderrrrr