Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 52

Run Away Star

16 aug 2009 - 20:58

1352

6

470



Hoofdstuk 52

* Fenna kijkt me scheef aan en richt dan haar aandacht op haar beker. “Bedankt.”¯ fluistert Milla. Ik pak haar hand vast en zorg dat ze stopt met trillen. “Daar zijn vriendinnen voor.”¯ * PS: Voor mensen die het zich interesseert: Ik ben echt naar Parijs geweest dit jaar. Met school. 4 hemelse dagen. En ja, wat er op het einde komt, heb ik min of meer ook meegemaakt. Wie er meer over wil horen, of over mijn reis in Parijs zelf, mag me PB'en. x')

De jongens, behalve Gustav, zwemmen. Ik zorg ervoor dat Fenna, Milla en Sanne ook gaan zwemmen. Dan ga ik bij Gustav zitten. “Ik heb een ideetje.”¯ Gustav komt wat dichter zitten. “Zeg maar.”¯ Ik grinnik. “Ze wilt een speciale eerste keer. Ik dacht aan rozen, kaarsjes, mooie muziek.”¯ Ik zie hem fronsen en dan knikken. “Kan je me helpen?”¯ Ik spring recht. “Kom op.”¯ Gustav loopt achter me aan. “Jij ziet Milla echt graag hé?”¯ Hij knikt en glimlacht. We stappen de lift in. “Misschien moet je ook parfum in de lift spuiten.”¯ Gustav grinnikt. “Oké.”¯ Ik vis de sleutel uit mijn zak en open onze verdieping. Gustav en ik schuiven de zetels tegen de kant. “Theelichtjes heb ik in mijn kamer.”¯ Gustav verdwijnt. Ik glimlach en loop naar de slaapkamer van Gustav en Milla. Wat een puinhoop. Ik begin de kleren van Gustav op te ruimen en de schoenen netjes te zetten. Gustav komt de kamer in en geeft me een zak lichtjes. “Ga je gang maar.”¯ lacht hij en verdwijnt weer. Ik loop naar het raam en sluit de gordijnen. Het is stikdonker. Ik pak een aansteker en steek die aan. Zo zoek ik mijn weg weer terug naar de deur en steek het licht aan.

Ik kijk nog even door de kamer. Op de kasten en stoelen staan kaarsjes en naast het bed een groot hart met M en G in. Ze zijn nog niet aangestoken. Dat moet ik doen als Gustav Milla gaat halen. Ik loop de woonkamer in. De weg van de ingang naar de kamer is begrensd door 2 rijen kaarsjes en kleine hartjes staan ernaast. Gustav heeft rozen her en der gelegd. “Kun je deze bos op bed leggen?”¯ Een megagrote bos rozen wordt in mijn handen geduwd. Terwijl ik terug de kamer in loop, begin ik ze te tellen. Het zijn er 50. Ik leg het netjes op bed en haal dan mijn aansteker uit mijn broekzak. Hij is oorspronkelijk van Gustav, maar ik heb hem opgeëist. Gustav is druk in de weer met parfum. “Hup, ga haar maar halen.”¯ Ik begin met het aansteken van de kaarsjes. Ik krijg nog een aansteker van Gustav voor hij verdwijnt. Het gaat zo veel sneller. Ik doe de laatste kaarsjes in de kamer en maak dan dat ik weg ben.

“Wat is Gustav van plan?”¯ grijnst Tom. Ik trek mijn T-shirt en broek uit en spring in het water. ja, ik heb een bikini aan. “Dat is tussen mij, hem en Milla.”¯ Tom kijkt nieuwsgierig en trekt een pruillipje. “Gaat niet werken.”¯ lach ik en zwem naar Bill toe. Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik knik nog steeds zwijgend en klamp me om zijn middel vast. “Dag schat.”¯ lacht hij en duwt me tegen de kant. Ik voel zijn tong over mijn lippen glijden. Zijn piercing is de enige verkoeling op mijn tong. Ik weet niet hoe lang we daar gestaan hebben maar naar mening veel te kort. Nog steeds in een soort van roes laat ik hem los. “Probeer je me jaloers te maken?”¯ lacht Georg en zwemt naar ons toe. “Nee hoor.”¯ zegt Bill en hijst zich op de kant. “Kom, we gaan wedstrijdje doen.”¯ Bill trekt me op de kant. We gaan klaar staan, wachten op Tom en Georg en als zij er ook staan, telt Sanne af. “3,2,1.”¯ Ik zet me af tegen de kant en vorm met mijn handen een punt om door het water te klieven. In krauw zwem ik naar de overkant, duw me af tegen de kant en ga terug. Ik kom Bill tegen die zijn best doet om ons bij te houden. Tom komt naast me zwemmen en haalt me zo in. Ik put mijn krachten uit en dat alleen om Tom in te halen. Maar hij is te snel en wint. “Dat verdient 3 kussen.”¯ zegt hij en lacht triomfantelijk. “Vraag die maar aan Andreas.”¯

Pas een uurtje, en 16 wedstrijdjes, later komen Gustav en Milla weer naar beneden. De geur van kaarsen en rozen zit in hun haar. Ik giechel even. Milla is helemaal blij, ze heeft een grijns van oor tot oor. Het zal wel gebeurd zijn. Ik trek haar mee naar 2 afgelegen ligstoelen. “En?”¯ grijns ik. Meteen begint ze te vertellen. Kaarsjes, rozen, parfum, mooie muziek. Ik probeer verrast te kijken en af en toe met open mond te luisteren. Misschien heeft ze me door want ze kijkt me raar aan. Maar dan knuffelt ze me. “Ik had geen idee dat het zo…magisch is.”¯ Ik giechel en ga gemakkelijk zitten. “Dan weet je het nu.”¯ Ik laat mijn benen naast de stoel bengelen en kijk naar Bill, die momenteel wedstrijdje doet met Gustav. Niet dat hij kan winnen, Gustav is veel en veel sneller. “Ik heb honger.”¯ bromt Tom en stapt uit het zwembad. Hij schiet zijn slippers aan en slentert naar het restaurant. “Nu je het zegt.”¯ mompelt Georg. We besluiten allemaal maar te gaan eten, Tom is zo eenzaam zonder ons.

Het eten is hier goed, alleen de bediening. Jezus. Hoe moet je verwachten dat een hongerige Tom ook nog eens moeite gaat doen om in het Frans te vragen of hij mag opscheppen. Ik ben hem dan maar even gaan helpen. Had ik beter niet kunnen doen. Ik zeg heem serieus in het Frans dat Tom hongerig is en daarom niet beleefd heeft gevraagd om te mogen opscheppen. Toen begon de vrouw in het Frans te schelden. Waarschijnlijk heb ik weer iets verkeerd gezegd. Terwijl ik at, keek ze me heel de tijd vies aan. Ik was dan ook ontzettend blij dat ik weer naar onze kamer mocht. Ik heb nog gekeken op ons filmpje en op ons Channel. We hebben al veel vrienden, ons filmpje is nu 6 keer zoveel gezien, en de reacties hopen zich op. Leuk om dat te zien, maar begin ze allemaal maar eens te beantwoorden. Zuchtend heb ik de laptop afgesloten en ben gaan slapen. Ik was moe van het shoppen. Al die nieuwe kleren liggen nu trouwens in de kast.

Ook de volgende dag ging snel. Naar het concert, een beetje moeten werken, proberen de dodelijke blikken in het restaurant te ontwijken, eten, zwemmen. Ik sta nu onder de douche. Zo meteen gaan we met z’n allen naar de Eiffeltoren. En dat kan niet zonder fototoestel. En ik wil goed op de foto’s staan! Ik spring uit de douche, wikkel een handdoek om me heen en loop door de woonkamer, voorbij al die nieuwsgierige jongetjes, naar mijn kamer. Ik zoek tussen mijn nieuwe kleren en vindt wat ik zoek: een zwarte legging, een kort jeansrokje en een rood haltertopje. Ik trek het snel aan, schiet mijn zwarte ballerina’s aan en loop dan de badkamer in. Ik kam mijn haren en bind ze in een hoge staart. Ik breng snel een lijntje oogpotlood, een laagje mascara en lip-gloss aan. “Perfect.”¯ grinnik ik. “Elle?”¯ Geschrokken draai ik me om. Het is Tom, die in de douche staat. Zijn dreads hangen nat naast zijn hoofd en druppen op de grond. “Sorry, ik wist niet dat je in de douche was. Ik moest mijn… haar… make-up.”¯ stotter ik. “Geeft niet.”¯ lacht hij en zet de kraan af. Ik maak dat ik uit de badkamer ben. “Had niemand kunnen zeggen dat Tom daar binnen was?”¯ Ik laat me naast Bill in de zetel vallen. “Je ziet er goed uit.”¯ fluistert hij in mijn oor, laat zijn warme adem tegen mijn huid botsen en kust me dan op dat plekje. “Dank je. Gaan we?”¯ Hij knikt en staat recht. De anderen volgen. “Ik ga Tom halen.”¯ zucht Bill en loopt de badkamer in.

De metro komt schokkend tot stilstand. Best wel fascinerend want ik heb nog nooit een Franse metro genomen. Ontzettend veel mensen, van allerlei soorten nationaliteiten, krap bij elkaar. Je zou denken dat er druk gepraat wordt. Maar nee, het is er bijna stil, uitgezonderd de metro die over de sporen glijdt. Ik stap uit, net als de anderen. De deuren gaan weer toe. “Oké, we gaan. En dicht bij… Hey, wacht eens.”¯ Bill kijkt paniekerig om zich heen. “Waar is Tom?”¯


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 30 sep 2009 - 22:15:


Vespertine
Vespertine zei op 18 aug 2009 - 16:17:
“Dat verdient 3 kussen.”¯ zegt hij en lacht triomfantelijk. “Vraag die maar aan Andreas.”¯

:' Dat antwoord.


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 17 aug 2009 - 14:55:
O, iedereen gebruikt hier mijn verwoording: Tom is plakband! Nouja, dat zinnetje is niet van mij ^^
Tom is zo eenzaam zonder ons

Haha, het zal wel niet zijn x) Ik moest al lachen met "'ik heb honger' bromt Tom" maar daarna lag ik echt helemaal plat
Ik ga snel verder lezen


xNadezhda zei op 17 aug 2009 - 10:51:
“Ik heb honger.”¯ bromt Tom
Het zal ook eens niet, hè x'D

Gustav en Milla, yeah! ^^
Dat koppeltje is zooo leuk om over te lezen, zo schattig ;-)
En Tom is inderdaad plakband dat het laat afweten als hij móet plakken *schudt hoofd*
Die jongen is zo vermoeiend x'D
Ik ga volgend deeltje lezen

<3


inke
inke zei op 16 aug 2009 - 23:29:
tom is vast kwijlend achter een of ander leuk meisje aan gelopen
maar maak je geen zorgen
onkruid komt altijd terug!
ga je snel verder??
xx