Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » Mom, what are you talking about?! [6]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

19 aug 2009 - 19:40

447

3

193



Mom, what are you talking about?! [6]

Bedankt Kayley voor je überleuke reactie. Door jou zet ik er vandaag een nieuwe op. Reacties? xoxo RobynQuote

Robyn pov.
Ik werd pas laat wakker. Pixie had me gisteren opgebeld toen ik me net wou gaan omkleden om te gaan slapen en was totaal overstuur geweest. Haar vriendje had het net met haar uitgemaakt. Natuurlijk was ik zo snel mogelijk naar haar huis gegaan om haar te troosten. Uiteindelijk was ik tot heel laat daar gebleven. Ze had me aangeboden om te blijven slapen, maar ik moest naar huis gaan omdat mijn moeder zou flippen als ik vanochtend niet in mijn bed zou liggen, en gsm thus. Sprekend over mijn gsm, ik had 2 nieuwe berichtjes gekregen, allebei van Taylor. De eerste was om 3 uur 's nachts verstuurd. "Vond het leuk vanavond. Nog eens afspreken? xTay P.S.: is Jake geen goede naam voo het olifantje? ^^" Het tweede om 11 uur. Ik keek snel op de klok, en zag dat het nu 13:43 was. "Hey slaapkop! Lekker geslapen? xp Antwoord please =[ xTaylor" Ik moest lachen, hoe kwam hij erop? Jake. Ik ging hem gewoon Taylor noemen. Snel begon ik terug te typen. "Hey Jake! xp Sorry, ben nu pas wakker. Friend emergency gisterenavond. Heb zin om rustig te doen vandaag, misschien picknicken in het parkje aan het park? xRobyn P.S.: Jake it is! xd" Helemaal blij liep i naar beneden, tot ik mijn moeder helemaal bedrukt aan de tafel zag zitten. Ze zat naar een halflege, koude kop koffie te staren. Laatste keer dat ze zo deed, was toen ze er achter was gekomen dat ik een vriendje had toen ik 15 was. Dit voorspelde ècht niet veel goeds. Bang ging ik op de stoel tegenover haar zitten, wachtend op haar pleidooi. Ik had dus geen zin in 2 maanden huisarrest, gelijk vorige keer. 'Robyn, waarom vertel je me niks over je leven?' 'Huh? Waar heb je het over?' Mijn moeder gooide een tijdschrift op de tafel, en nieuwsgierig bekeek ik de cover. Er stond: "Taylor Lautner: nieuwe vriendin?" met een foto van aan het kermiskraampje bij. Ik keek snel bij de inhoudstabel, en toen ik bij de bladzijde kwam, kreeg ik grote ogen. Allemaal foto's van gisteren! Wij aan een tafeltje in het koffiehuis, ik die Taylor aan zijn hand meetrok, wij handen vasthoudend op de kermis, de foto van aan het kraampje, en de knuffel aan het station. Wat was hij, één of andere beroemdheid?! 'Mam, hij is mijn vriendje niet?' 'Nee, wat wel dan? Het lijkt anders wel verdacht dicht in de buurt te komen!' 'Hij is gewoon een vriend', zei ik met spijt in het hart.

Taylor pov.
Gelukkig, ze had het tijdschrift nog niet gezien! Ik had net haar sms'je gelezen, en begon terug te sturen. "3 uur in het parkje, goed? xTay"


Reacties:


inke
inke zei op 16 aug 2009 - 23:23:
oeps
ik wil weten hoe het verder gaat
ga je snel verder??
xx


Kayley
Kayley zei op 16 aug 2009 - 22:08:
Oh nee, ze weet het al bijna.
Arme Taylor.
En ik vind het weeral een geweldig stukje.
Alleen in het begin, eerst heeft ze haar gsm bij in de trein want Pixie belt haar en dan zegt ze dat haar gsm thuis ligt.
Of snap ik het slecht?
Voor de rest geen commentaar.
Behalve dan dat Taylor Jake zegt en zich zo begint te verklappen.
Stoute Taylor!


kimberley
kimberley zei op 16 aug 2009 - 22:07:
supper!!!
ga je er snel nog eentje make???
oepss... kben een beetje verslaaft aan het worde..
jeey..