Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » WORDKILLER » Hoofdstuk 7

WORDKILLER

1 april 2010 - 10:11

459

3

254



Hoofdstuk 7

Ik schuif bij aan tafel en krijg net zoals iedereen een bord spaghetti voor mijn neus geschoven. Iedereen begint er gulzig van te eten met als resultaat dat na een kwartiertje we al gezamelijk aan de afwas kunnen beginnen. Het begint allemaal heel serieus, maar wanneer Tom mij per ongeluk wat nat maakt geeft hij het startschot voor een schuimgevecht. Niemand blijft gespaart, iedereen krijgt wel een flinke lading schuim over zich heen, net zoals de vloer. Tom is net bezig met een spons over Peter's hoofd uit te wringen en staat met zijn rug naar me toe. Ik grijp mijn kans en neem een hele berg schuim in mijn handen. Ik loop naar hem toe, maar nog voor ik bij hem ben glijd ik uit over de natte vloer. Ik probeer mij nog aan de kasten vast te houden, maar met mijn natte handen heeft dat natuurlijk geen zin. Ik sluit mijn ogen en maak me klaar om een pijnscheut in mijn rug te voelen, maar net voor ik de grong raak word ik opgevangen door 2 handen. Ik kijk achterom en zie dat Bill m nog net vastheeft. "Gaat het?" Ik knik en lach dankbaar. "Jongens, het is genoeg geweest, we maken de afwas nog af en ruimen den de keuken op." Iedereen knikt en helpt zoals afgesproken eerst met de afwas en daarna met het opruimen van de keuken. Wanneer de keuken er weer ongeveer zo uitziet als in het begin gaan we met z'n alle in de zetel zitten. "Film?" Iedereen kijkt elkaar aan en knikt dan. "Welke?"
"Heb ja 'Don't say a word'?"
"Euh, ja, ik denk het wel." Tom springt recht en loopt naar hun DVD kast. Hij laat zijn blik over de DVD's glijden. "Aha!" zegt hij terwijl hij er het doosje van 'Don't say a word' uithaalt. HIj steekt de Dvd in de DVD-speler en komt dan weer bij ons zitten. Ik zit tussen Tom en Bill in en Amy zit tussen Peter's benen. We hebben allemaal de film al een keer of 3 gezien, maar toch blijft hij spannend. Wanneer het meisje een aanval krijgt geven ik en Amy een gil bij het horen van een luid gepiep.
"Wat is dat?"
"Mijn pieper." zegt Peter terwijl hij moeite doet om dat ding uit zijn zak te halen. Wanneer het hem toch lukt kijkt hij ernaar en zijn gezicht wordt zeer ernstig, dan kijkt hij naar Amy. "Sorry Amy, ik moet naar het bureau."
"Om 11uur?"
"Ja, het spijt me. Ze hebben me nodig."
"Wat is er dan?" vraag ik uit nieuwsgierigheid.
"Ze hebben weer een lijk gevonden." zegt hij terwijl hij zijn jas aantrekt en dan vertrekt. We kijken allemaal even naar de deur, en volgen dan de film terug.

[reacties??]


Reacties:


Sanctuary zei op 29 sep 2009 - 20:11:
Weer een lijk. Nou nou, iemand is nogal bezig het stadje proberen uit te moorden..


Quendoline
Quendoline zei op 18 aug 2009 - 9:16:
verdurrrr


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 17 aug 2009 - 14:49:
Ehhhh, een lijk

Haha, me loves this story
x