Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 55

Run Away Star

17 aug 2009 - 20:51

1336

7

485



Hoofdstuk 55

* Mam verwacht ons vanavond. Ons allemaal. En morgen krijg ik mijn beugel. Ik steun met mijn hoofd op mijn hand en begin te eten. Damn, vindt Bill me nog wel leuk met een beugel? *

We kwamen 4 uur na mams telefoontje bij mijn huis aan. De helft sliep al. Die moesten we dus wakker porren en kietelen. Mam was blij ons weer te zien, knuffelde Sanne en mij plat en liep toen naar de anderen. Ik zag pap in de deuropening staan. Hij glimlachte vrolijk. Ik liep naar hem toe en hield hem stevig vast. Nadat we allemaal veilig en wel binnen waren, gingen we direct door naar boven. Er lagen allemaal matrassen op zolder. We gingen dus met zn allen vannacht hier slapen. Ik knuffelde Kimberly snel en voegde me weer bij de anderen. Nu lig ik op bed, met Billie die zich tot een bolletje heeft opgerold op mijn buik. Hij is gegroeid. Te groot om nog in mijn binnenzak te passen. Hij slaapt lekker bij Bill en mij vannacht. We hebben de matrassen in een cirkel gelegd en in het midden staat een dienblad vol frisdrank, snoep en chips. Bill ligt bij de anderen, luisterend naar de muziek van Tom. Ik ga recht zitten, leg Billie op mijn schoot en krab achter zijn oortjes. Zullen we maar slapen? zucht Georg en onderdrukt een geeuw. Dat doen we maar. Als iedereen ligt en klaar is om te slapen, trek ik aan het touwtje en gaat het licht uit.

Ik word als eerste wakker. Billie ligt kwijlend op mijn kussen, de echte Bill snurkt zachtjes en heeft zijn mond open. Ik bijt om mijn lip om niet te lachen, pak Billie met kussen en al op en ontwijk mijn slapende vrienden. Kimberly zit al op haar knietjes op een stoel aan tafel, dopt haar vingers in de verf en kladdert dan op een groot schildersdoek. Haar haren en lichaam hangen al helemaal vol. Goedemorgen. zeg ik, wrijf in mijn ogen en kijk dan op de klok. Al 11 uur. Ik ga de keuken in. Goedemorgen lieverd. zegt mijn mam opgewekt en geeft me snel een knuffel. Ik maak pannenkoeken voor ontbijt. Ik trek de kast open en pak er een pak hondenvoer uit. Waar ligt zijn bak? Mam schuift me zijn bakje toe. Ik kap wat brokken in het bakje en zet dan Billie op het aanrecht. Hij begint gulzig te eten. Je bent al bijna net zon vreetzak als Tom. fluister ik en krab op zijn rugje. Dat heb ik gehoord hoor. Ik kijk opzij en grijns als ik een slaperige Tom naast me zie staan. Je mag het horen. lach ik en pak een kommetje. Tom gaat naast het fornuis staan en pakt een pannenkoek van het bord. Mag ik? vraagt hij lief. Mam knikt en glimlacht. Ik rol met mijn ogen en vul dan het kommetje. Tom is toch onvoorstelbaar hé, Billie. Hij blaft even ter antwoord en drinkt dan uit het kommetje. Dat heb ik ook gehoord. mompelt Tom met een mond vol pannenkoek. Gelukkig. lach ik en pak Billie in mijn armen.

Ik eet snel twee pannenkoeken, poets dan mijn tanden en vertrek dan met Sanne en pap naar de orthodontist. Zenuwachtig schuif ik heen en weer over de achterbank. Niet bang zijn. Ik heb ook een beugel gehad. zucht Sanne, die me al heel de tijd via de achteruitkijkspiegel aankijkt. We stoppen bij de tandartspraktijk en pap moet me nog helpen om uit de auto te komen. En natuurlijk ben ik meteen aan de beurt. Sanne en pap mogen mee naar binnen, maar ik moet wel alleen in de stoel gaan zitten. De orthodontist, die ik al ken van onze 2 vorige keren, begint dingen klaar te leggen. Welke kleur wil je? Flashi roze. Hij haalt een zakje flashi roze rekkertjes uit de schuif. Dit zou normaal geen pijn mogen doen. Ik voel hoe er ijzeren rondjes aan mijn kiezen worden gelijmd. Een draad word over mijn tanden gespannen en dan worden de blokjes er één voor één opgezet. Dan de onderkant en dan worden de rekkertjes er rond gedaan. Het scheurt langs mijn lippen en ik heb al meteen enkele wondjes. Auwtch, ik wheb nu al wowntjes. Ik ga recht zitten en probeer te glimlachen maar dat scheurt weer een stuk vel van de binnenkant van mijn wang. Nu kan je best je mond een dagje toe houden en dan stilletjes aan leren praten zonder je pijn te doen. Ik loop naar Sanne, terwijl pap gaat betalen. Dat deed toch geen pijn? Ik schud mijn hoofd en steek mijn handen in mijn zakken. We lopen naar buiten en wachten tot pap weer buiten komt. Als er nu maar niemand voorbij komt.

Thuis lachen Tom en Georg natuurlijk weer met me. Ik heb gelukkig al gegeten. Want vanaf nu, voor de komende 3 dagen, moet ik vloeibaar voedsel eten. Op de mond kussen gaat nog, maar tongzoenen durf ik nu zeker niet. Wat als ik Bills tong openscheur? Of als hij blijft haken. Ik schud die gedachten van me af en pak de stapel versgewassen kleren van mam aan. Ze stond erop al onze was te wassen, drogen en strijken. Ze is al zeker van 6 uur s ochtends aan het wassen. Ik kijk toe hoe Bill een pannenkoek met stroop eet en zo zijn gezicht helemaal vol smeert. Bill, je hebt iets op je wang. zeg ik, mij heel serieus houdend. Hij wrijft met zijn pols over zijn wang en smeert het zo nog erger uit. Kom hier. lach ik en veeg de stroop met een stukje keukenpapier weg. Wat zou ik toch zonder je moeten? Ik leun tegen hem aan. Een knap, beugelloos meisje zoeken. Hij kijkt me aan. Ik wil alleen maar jou. Hij pakt mijn hoofd zacht vast en drukt zijn lippen op de mijne, laat zijn tong over mijn lippen glijden. Ik duw hem weg en zucht. Is er iets? Ik ben gewoon bang om jou pijn te doen met mijn ijzerwinkel. Hij lacht en eet verder. Sanne, Fenna, Milla en ik gaan zo meteen nog even weg. Bill verslikt zich bijna. Waarheen? zegt hij en neemt een slok van zijn koffie. Geheim.

Sanne, Fenna, Milla en ik stappen het schoolplein op. Hebben jullie dit uur normaal Biologie van mevrouw Naasens? vraagt Sanne en sleurt ons de gang in. Fenna knikt opgewonden en rent de trap op. Ik houd het zakje met ons cadeautje vast. Gustav heeft Milla iets vreselijk handigs geleend. Ãâ°én van zijn petten waarin een cameraatje is ingebouwd, zo kan hij het concert langs achter filmen, met zicht op het gek wordende publiek. We komen al snel in de gang van Biologie. Een grijns speelt op mijn gezicht. We kloppen en gaan uit het zicht staan. Mieke, een meisje van onze klas doet open en doet twee stappen vooruit. Dan ziet ze ons. Ik leg mijn vinger op mijn lippen. Ze knipoogt en loopt de gang in. Mevrouw Naasens, die duidelijk dringend verder wil gaan met de les stampt de gang in. Snel glippen we de klas in en leggen onze vingers op onze monden. De klas heeft het door, is stil. We verstoppen ons achter de bureau. Mieke, er was niemand. En dan ren jij de gang in. moppert mevrouw Naasens. De deur klapt dicht. Waarom vullen jullie je oefeningen niet in? moppert mevrouw Naasens weer. Haar hakken tikken over de tegels. Omdat we bezoek hebben. hoor ik iemand zeggen. Wie? Waar? Ik tel op mijn vingers af en bij 1 springen we tegelijk recht. Naasens krijgt bijna een hartaanval. Wat? Jullie? Sanne kijkt zelfvoldaan. Dacht je van ons af te zijn, Naasje? Mij gemist? Ik ga op de bureau staan. We hebben getoerd door Duitsland, een week in Parijs gelogeerd, een week in Berlijn. Milla komt naast me staan. In Parijs hebben we de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Moulin Rouge bezocht. Fenna komt naast ons staan. En de seksshops in de straat van de Moulin Rouge. Sanne springt niet op de bureau, maar loopt naar mevrouw Naasens toe. We hebben een cadeautje voor u. Ze geeft het doosje. Ik lijk even een glimlach op haar gezicht te zien. Maar dan pakt ze het uit.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 1 okt 2009 - 15:57:
XD


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 20 aug 2009 - 7:55:
Ik word als eerste wakker. Billie ligt kwijlend op mijn kussen, de echte Bill snurkt zachtjes en heeft zijn mond open.
Haha ^^ dat vond ik zo leuk verwoord

En man, da cadeautje gaat zeker een dode rat zijn ofzo ^^
x


xNadezhda zei op 18 aug 2009 - 14:13:
OH
MY
GOD

Een cadeautje voor de biologielerares, het arme mens!
Omg, ik ga verder lezen


Lies
Lies zei op 17 aug 2009 - 22:34:
Haha ocharme die mevrouw Naasens ! ;o Ze krijgt bijna een hartattack van hun trg te zien ;o .. Neenee Geen compassie hebbe mt zo'n monster ;D
& Hah Kdenk dat ze héél blij zal zijn mt hr cadeautje ;D Zo'n Cadeautje uit een seksshop zal ze zkr waardere ;D
Oké ik wil ng een deeltje want ik wil Mevrouw Naasens Haar reactie zien (Lees ; lezen )
xx


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 17 aug 2009 - 22:32:
Oow wat zou daar nou inzitten?
Hahaha, en Tom en Billie lijken erg op elkaar, misschien had je hem Tommie moeten noemen (Naar dat ene dingetje van Tom ^^)
Maarja, als je nog niet verder bent: VERDER!(a)