Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Ik, dood? » Hoofdstuk 12.

Ik, dood?

17 aug 2009 - 21:10

391

2

179



Hoofdstuk 12.

Je loopt naar je kamer xD

Net als ik mijn kamer in wil stappen, trap ik op iets. Ik kijk naar beneden en zie een witte envelop liggen. Voorzichtig pak ik hem op. Dan loop ik mijn kamer binnen en plof ik neer op mijn bed. Ik ben benieuwd wat er in die envelop zit. Als ik de envelop heb opengemaakt, zie ik 2 dingen. Een ketting en een brief. Eerst de brief maar lezen, want die zit er vast niet voor niks bij. Als ik de brief openvouw, laat ik hem bijna weer uit mijn handen vallen van schrik. Het is hetzelfde handschrift als de vorige keer. Zenuwen gieren door mijn lijf. Had het iets te maken met wat er vanmiddag gebeurd was? Ik wil de brief bijna weggooien, maar besluit toch maar verder te lezen. Het kan van belang zijn voor mijn zoektocht.

Hallo,
Praat met niemand over wat er vanmiddag gebeurd is. Het blijft tussen ons en de vijand.


Even schrik ik. De vijand? Wie is de vijand? Dat zwarte ding of die man die me probeerde weg te slepen. Het zou allebei kunnen. Het zou kunnen zijn dat de man me losliet omdat hij het zwarte ding zag. Het kan ook zijn dat hij me los liet om me in veiligheid te stellen voor het zwarte ding. Ik lees verder.

Waarschijnlijk ben je bang en daar heb je gelijk in ook. Als je niet bang bent, zou ik me, als ik jou was, maar eens zorgen gaan maken over je gezondheid.
Wat er gaat gebeuren is nog een geheim, maar het zal niet lang meer duren. Dan ben je 1 van ons. Wat wij precies zijn kan ik je nu nog niet vertellen,
maar de tijd zal het leren. Wacht maar rustig af. Oja, over de ketting. Draag deze ketting en je zult veilig zijn voor het kwaad. Tenminste, voor even.


Trillend houd ik de brief vast. Ook deze brief bezorgd me rillingen. Als dit een grap is, heeft hij nu lang genoeg geduurd. Maar dat het een grap is, geloof ik eigenlijk al lang niet meer. Er is teveel gebeurd. Ik berg de brief op en stop ook deze in mijn dagboek. Ik lees de eerste bladzijde nog eens door. Gek eigenlijk hoe snel je leven kan veranderen. Op het moment dat ik die bladzijde schreef was er nog niks aan de hand. 10 minuten later veranderde mijn leven.


Reacties:


KawaiiGirl
KawaiiGirl zei op 18 aug 2009 - 15:25:
geweldig!
snel verder?


KolaLollie
KolaLollie zei op 17 aug 2009 - 21:17:
waah. dit is leuk - en - een van ons? wtf? je maakt me bang ;x