Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 25 is he gonna be ok?

crazy little thing called love CB (gestopt)

17 aug 2009 - 23:11

599

1

285



25 is he gonna be ok?

shin pov
ik vind het zo klote dat strify nu zo doet! waarom eigenlijk? wat heb ik fout gedaan? ik heb jasper toch alleen maar getroost? ik wil toch helemaal niks met hem! ik hou van strify niet van jasper maar waarom ik van strify hou weet ik nu ook even niet meer. kiro en yu komen de kamer in. jasper zit op een stoel naast het bed en ik aan de andere kant. ik kijk kiro aan. hij geeft me een mis-ik-niet-iemand blik. ik schud mijn hoofd en kijk naar mijn schoenen.
''waar is strify?'' vraagt yu die niks door heeft. ik haal mijn schouders op.
''geen idee, wil ik eigenlijk ook niet weten.'' zeg ik zonder emotie.
''hoezo? wat is er gebeurt?'' vraagt hij dan.
''het komt er op neer dat hij gewoon een jaloerse klootzak is! ik hoef hem niet meer te zien! voor mij bestaat strify gewoon niet meer'' roep ik boos en sla mijn armen over elkaar. ik hoor de deur dicht slaan en weet dat strify het heeft gehoord.

strify pov
ik sla de deur met een klap dicht en ren weg. hij heeft gelijk! ik ben een jaloerse klootzak! de hele wereld is beter af zonder mij! ik ren het ziekenhuis uit de straat over zonder uit te kijken. ik voel een harde klap. en dan is alles zwart.

unknow pov.
de drie jongens met manga stijl rennen achter de de jongen aan die van te voren voorbij rende. ik heb het zien gebeuren. in tranen rende hij het ziekenhuis uit. hij rende de straat over zonder te kijken of er iets aan kwam. een van de jongens zakt naast de jongen op de grond neer. hij huilt hart en neemt de jongen in zijn armen.
''strify? wordt wakker!'' huilt hij. de andere twee komen er bij staan. de jongen die op zijn knieen naast de jongen genaamt strify zit geeft strify een knuffel en hij zien hem.
''strify wordt als je blieft wakker! ik hou van je! ik meende het niet! ik was boos toen ik het net zei! wordt nou als je blieft wakker!'' smeekt hij. er komen mensen van het ziekenhuis aan rennen en ze tillen de jongen van de grond en leggen hem op een brandcart. de andere jongen staat op en rent achter ze aan.

shin pov.
voor mijn ogen is strify net aan gereden. en dat we dankzij mij! ik hou van hem en dankzij mij gaat hij misschien dood! ineens gaat mijn mobiel af.
''met shin.''
''hey shin! met de moeder van strify, hij neemt niet op is er iets gebeurt ofzo?''
''we hebben een ongeluk zien gebeuren dus gingen met die mensen naar het ziekenhuis en we kregen ruzie ergens over en hij rende toen huilend weg en is toen aangereden.'' vertel ik met tranen.
''wat? maar hoe gaat het met hem? en hoe gaat het met jou? heb jij niks?''
''nee ik heb niks maar ik weet niet hoe het met hem gaat het is alleen allemaal mijn schuld!''
''tuurlijk niet! strify lette zelf niet op maar het is niemand zijn schuld!''
''maar straks gaat hij dood ofzo! dan ben ik hem voor altijd kwijt!''
''met zo'n instelling komt het zeker niet goed! het gaat goed komen zeker weten!''
''dank u ik zal bellen als ik iets meer weet.''
''is goed, succes!'' en we hangen op. ineens komt er een dokter naar buiten en loopt op me af.
''u bent hier voor jack strify?''
''ja klopt.''
''ik heb goed nieuws, hij is nog buiten bewust zijn maar verder is alles goed op een lichte hersenschuding en een paar schrammen en blauwe plekken na.'' zegt hij rustig. ik zucht opgelugt.
''oke, dus hij wordt zo weer wakker?'' vraag ik hoopvol.


Reacties:


realchick
realchick zei op 18 aug 2009 - 5:54:
arme strif
snel verdeeer