Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 56

Run Away Star

18 aug 2009 - 0:00

1350

6

512



Hoofdstuk 56

* "En de seksshops in de straat van de Moulin Rouge. Sanne springt niet op de bureau, maar loopt naar mevrouw Naasens toe. We hebben een cadeautje voor u. Ze geeft het doosje. Ik lijk even een glimlach op haar gezicht te zien. Maar dan pakt ze het uit. *

Ze ontploft bijna als ze de dildo uit het doosje haalt. Aangezien u geen man kan krijgen. grinnikt Sanne. En u toch u pleziertjes moet kunnen hebben. vult Fenna lachend aan. De hele klas begint te schaterlachen en Naasens stampt de klas uit. Mission Accomplished. lacht Sanne en geeft ons een groepsknuffel. We worden bedolven onder de vragen, de helft van onze klas is Tokio Hotel fan. Dus gaan we op de bureau zitten, kruisen onze benen en beginnen te vertellen. Een kwartier voor de bel gaat komt mevrouw Naasens even kijken, schrikt zich weer een hoedje en maakt dat ze weg komt. ze had vast niet verwacht dat wij er nog zouden zijn. We schrijven in het groot onze YouTube accountnaam op het bord. Volg wekelijks onze webshow. En als we over 2 weken weer in België zijn, springen we nog eens binnen. Met onze camera. Luid gejuich, geklap, gefluit. Ik grinnik en ga op de bureau staan. En nu is het aan jullie, waardige opvolgers, om mevrouw Naasens gek te krijgen. Niet dat ze dat nog niet is. lacht Sanne. Ik spring van de bureau en loop richting deur. En doe haar de groeten.

Je hebt wat? lacht Tom terwijl hij zijn koffer uit de kofferruimte haalt. Ik hijs mijn koffer er ook uit en knik. Dat hebben we echt gedaan. Hij grinnikt. Bill heeft me één keer verteld over die Nasi. Naasens. verbeter ik en loop de vlieghaven in. Hoe lang duurt de vlucht? vraagt Fenna, die duidelijk zenuwachtig is. Wij zijn nog nooit naar New York geweest, en ook nog nooit met het vliegtuig. Ik weet niet hoe het met de jongens zit. Andreas is opgewekt en huppelt opgewonden heen en weer. 2 en half uur. En er is een tijdsverschil van 5 uur. Daar is het 5 uur vroeger. Het is vreselijk druk. Mensen lopen snel voorbij, mensen wachten ongeduldig, sommigen zijn druk met hun laptop of gsm, of proberen de vrouw achter de balie iets wijs te maken. Bill pakt zijn sidekick. Even David bellen. Ik zie hem nergens. Bill begint te ijsberen, met zijn koffer achter hem aan. Zoek je mij? We schieten allemaal een aantal meters de lucht in. Ja, ik probeerde je te bellen. Welk vliegtuig moeten we nemen? David wenkt ons. Braaf lopen we achter hem aan met onze koffers.

Plots houdt David halt. Ga maar. Bill zucht. David, hier is geen terminal meer. David zucht deze keer. Billieboy, denk nu toch eens na. Jij bent beroemd. Jij gaat toch niet met een passagiersvliegtuig vliegen zeker. Op dat moment gaat de uitgang open en is een brug zichtbaar. Een piloot, duidelijk Italiaans, trekt ons mee. JE HEBT EEN PRIVÃâ°-JET GEREGELD? gilt Bill opgewonden en trekt zo hard aan zijn koffer dat die over zijn hoofd vliegt, een stukje over de brug glijdt recht het vliegtuig in. Klopt. grijnst David. Jongens, ik zie jullie over een week, dan kom ik eens langs. We nemen snel afscheid en stappen dan het vliegtuig in. Het is indrukwekkend. Onze koffers worden in een hok gelegd. Centraal is een ruimte vol lederen zeteltjes, tafeltjes en minibars vol alcohol en frisdrank. In de kasten zitten chips, snoep en gezond eten als groenten en fruit. Er zijn tvs in de wanden die momenteel het nieuws vertoont. A dvd? De piloot zet Step Up 2 op en loopt dan de cockpit in. Daar zit blijkbaar nog een andere piloot want ik hoor zacht gemompel. Ik vlei me tegen Bill aan en kijk naar de film. Tom drukt een flesje limonade in mijn hand. Bedankt. fluister ik en drink ervan. Laat die vlucht maar komen.

Ik had verwacht ontzettend te flippen hoog in de lucht. Door mijn hoogtevrees. Niet dus. Ik voelde het opstijgen amper. Toen we hoog waren, heb ik zelfs met Bill naar beneden gekeken. Het was echt magisch. Na de landing in New York zijn we in limousines naar onze villa dicht bij Central Park gebracht. In Amerika kennen ze Tokio Hotel niet, dus van paparazzi zullen we niet te veel last hebben. We lopen onze villa in, die echt reusachtig is. Na een grondige controle door Fenna en mij zijn we het eens. Een villa met 7 slaapkamers, 5 badkamers, een uitgebreide keuken, een supergrote woonkamer met home cinema set, een bubbelbad op het balkon op de 1ste verdieping, een pooltafel op zolder en een ingebouwd zwembad in de tuin is wel echt geweldig. Bill en ik hebben de kamer naast de trap gekozen. Niet de grootste, ook niet de kleinste. Net goed en extreem gezellig. Ik gooi mijn koffer op bed en loop weer naar beneden. Ben jij al eens in New York geweest? vraagt Gustav. Ik schud mijn hoofd en ga in de zetel zitten. Ik vind dat we vanavond een feest moeten geven. Iedereen wordt opgewonden. Van wie is deze villa eigenlijk? vraag ik en trek mijn knieën op. Andreas dondert de trap af. Van mij. En damn right, een feest is helemaal top. En ik weet waar we goedkoop drank en muziek kunnen vinden. En mensen. Ik grinnik. Dit gaat me het feestje van de eeuw worden.

Andreas en ik zijn naar een maat van hem gegaan. Hij werkt in een drankenhandel en kan Andreas een goed procentje geven. We krijgen drank voor de helft van de prijs. Maar ik moest er nog voor het schepje extra zorgen. Ik had daarom ook mijn kortste shortje en diepst ingesneden topje aangedaan. Look, Mike, if I can have all this alcohol for free. You may come to the party me and my friends, and especially this hot-looking friend of mine, are organising. Natuurlijk gaat hij akkoord. We nemen het winkelkarretje vol drank. Ik ga er bovenop zitten. Waar heb ik dit aan verdiend? zucht Andreas terwijl hij me duwt. Ik heb ervoor gezorgd dat je gratis drank hebt. Heel veel gratis drank. Hij moet toegeven dat ik handig ben. Als ik mijn mond had opengedaan, was dat totaal niet gelukt. Op zich heb ik echt weinig gepraat vandaag. Niks in vergelijking met vroeger. Vroeger konden Fenna en ik nooit zwijgen. We zijn dan ook niet voor niets beste vriendinnen sinds we kunnen praten. En met Milla ligt het anders. Wij zijn het soort vriendinnen die er zijn voor elkaar, geen woorden nodig hebben. Fenna en ik, dat is om lol te maken, maar echt lol! Ik word wakker uit mijn gedachten en spring maar van de kar. Anders zijn we er morgen nog niet. lach ik en help duwen. Zo gaat het veel sneller.

Bill en ik springen nog snel samen onder de douche, er gebeurt niets, en lopen dan snel in onze kamer. Je moet echt die broek aandoen. mopper ik en wijs op een witte broek, die tot net over zijn knieën komt, met grijze strepen horizontaal en iets donkerdere grijze strepen verticaal. Er zit een donkergrijze riem door. Hij heeft zijn T-shirt al aan. Een zwart T-shirt met een witte smiley op. Doe het voor mij. zeg ik en trek een pruillipje. Hij trekt de broek dan maar aan. Je beentjes zijn smal. Maar toch blijf je het lekkerste beest op aarde. Hij grinnikt. En nu mag ik jou kleren kiezen. Normaal heb ik vertrouwen in Bill, maar nu Uiteindelijk kiest hij een flashi groen topje dat net boven mijn navel eindigt en diep is uitgesneden. En dan een kort jeansbroekje dat rafelt aan de uitzijden. Ik zucht, trek het aan en neus dan door mijn oorbellen. Ik kies simpele, zilveren ringen. Ik doe de ketting van Bill, die ik in al die tijd nog geen één keer heb uitgehad, uit. Ik wil hem niet verliezen. Dan schiet ik mijn slippers aan en loop naar beneden. Wow, Elle, hoe heb je mijn broer ooit in een korte broek gekregen? Ik glimlach mijn met ijzer beplakte tanden bloot. The power of Elle. lach ik en loop de keuken in, waar Gustav bezig is met popcorn te maken. Ik doe wel verder. Ga je omkleden. En neem Milla mee. Hij knikt, draait zich om en loopt de keuken uit. 2 seconden later is hij terug. Bedankt hé.


Reacties:

1 2

sterretjhu
sterretjhu zei op 1 okt 2009 - 16:01:


Shakedown
Shakedown zei op 21 aug 2009 - 21:05:
Ik vind het super maar wil juist even zeggen dat een vlucht van België naar New York al 8 uur duurd:p *Srr ik kon het niet laten*


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 20 aug 2009 - 8:01:
de helft van onze klas is Tokio Hotel fan

En dan ben ik op mijn schooltje de enigste ToHo fan -_-... *stilte*
Trouwens, ik denk er nu aan, hoe is het nog verdergegaan met haar schouder?
x


xNadezhda zei op 18 aug 2009 - 14:17:
Ik wil Bill ook in korte broek
The power of Elle x'D

EN DIE BEUGEL!
*plat*
Ik hoef lekker geen beugel, heb er nooit een gehad en zal er nooit een krijgen x'D

Andreas heeft een villa in New York? Heilige Scheiße, hij is rijk! O__o

Awesome <3


Lies
Lies zei op 18 aug 2009 - 0:44:
Whaha die dildo ;o Tjaah ze moet ook aan hr trekke kome eh ;D
& Hmm ik wil ook nr Amerika ;( Pfft ;p
xx