Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 26 we love ech other everyday more and more

crazy little thing called love CB (gestopt)

18 aug 2009 - 14:46

2022

1

183



26 we love ech other everyday more and more

shin pov
ik zit naast het bed waar strify in ligt. de dokter kan niet precies vertellen wanneer hij wakker word. het gaat goed met hem maar het kan ineens slecht gaan en dat hij dan toch in coma raakt.
''Ich liebe dich strify.'' ik zucht en er rolt een traan over mijn wang. ik veeg hem ruw weg. ik druk een kus op zijn mond, hij reageert nergens op. ineens gaat mijn mobiel af.
''met shin.''
''hey shin met Tom kaulitz!''
''hey tom, waarom bel je?''
''ik hoorde net dat strify een ongeluk heeft gehad! hoe gaat het met hem?''
''volgens de dokter goed hij reageert alleen nergens op...''
''het komt wel goed shin, toen bill 2 jaar geleden overleden werdt reageerde hij de eerste dagen ook niet en nu heeft hij alleen nog maar een heel klein litekentje op zijn voet. het komt allemaal wel goed.''
''weet je het zeker?''
''ja ik weet het zeker, plus het gaat altijd beter als je grote liefde naast je zit! en strify heeft dat geluk, ofniet?''
''k weet niet, we hebben een beetje ruzie, hij rende huilent weg en omdat hij niet uit keek kwam hij onder die auto dus eigenlijk is het wel een beetje mijn schuld.''
''dat moet je niet zeggen, zullen ik en bill anders even langs komen, we moeten toch nog in dat ziekenhuis zijn omdat bill weet ik veel wat moet laten onderzoeken.''
''ja is goed, tot zo.''
''oke tot zo.'' ik hang op en zucht. niemand weet het maar eigenlijk kunnen de jongens van tokio hotel en wij van cinema bizarre heel goed met elkaar opschieten maar dat zeggen we niet. we moeten nu doen alsof we elkaar haten en dan gaan we ineens heel aardig tegenelkaar doen. of te wel het plan van onze manegers! ik zou het liefste gewoon tegen iedereen zeggen dat we zo'n beetje beste vrienden zijn maar ja dat vinden de manegers niet goed. ik zucht en pak de hand van strify vast. dan gaat de deur open en komt tom binnen.
''hey.''
''hey waar is bill?''
''oh die komt zo die moest dus naar de dokter, ik weet alleen nog steeds niet waarvoor...''
''misschien is er iets mis met zijn gereedschap'' lach ik dan.
''haha, daar is altijd iets mis mee geweest! haha''
''haha dat is zielig!''
''wat is zielig?'' hoor ik strify ineens zeggen.
''strify!!!!'' roep ik blij.
''danm shin niet zo gillen! k heb koppijn!''
''sorry lekkerding!'' fluister ik en druk een kus op zijn mond. hij legt zijn handen in mijn nek en ik voel zijn tong langs mijn lippen strelen. ik open mijn mond en hij dringt mijn mond binnen. ineens komt er (nog) iemand de kamer binnen.
''hey bill, waarvoor moest jij nou naar de dokter?''
''ook hallo en ik heb je al 6 keer gezegt dat ik last heb van mijn stem heb.''
ik kijk hem aan.
''je klinkt ook wel een beetje anders'' zegt strify dan.
''jij hoort het zels als iemand op de wc zit en jij aan de andere lijn van de telefoon hangt en dan hoeft die persoon niet eens door te spoelen!''
''kan ik niks aan doen!''
''ga je nou ruzie maken? hij is net wakker!'' roept tom dan
''krijg ik er nu de schuld van?''
''ja want strify is net wakker!'' zegt bill dan. ineens komen de ouders van strify binnen en daarna volgen romeo kiro luminor yu en ook georg en gustav.
''yeay! bezoek!!!!'' roept strify blij.
''hey waar zijn sheyla en jasper??''
''die komen zo, ze zijn nog even afscheid nemen van hun moeder. sheyla gaat meteen met hun oudere broer mee en jasper komt dan hier heen.'' legt kiro uit. ik zucht en ga bij strify op bed zitten. ik streel door zijn haar dat helemaal in de war zit. hijheeft veel schrammen en blauwe plekken op zijn gezicht en borst. zijn moeder legt wat kleding naast zijn bed neer.
''ik zie dat je wakker bent!'' zeg een dokter die binnen komt.
''yup!''
''oke, je mag de komende week nog geen shirt aan want dan kan de wond op je borst gaan ontsteken, je moet het iedere ochtend en avond met deze spullen schoon maken er komt dadelijk nog een verpleger die je precies laat zien hoe het moet. en ze onderzoeken nog wat dingen en dan mag je naar huis.'' veteld hij. strify kijkt hem even aan.
''hey dan kan ik een week lang naar jou sexy buik kijken!'' roep ik droog. iedereen barst in lachen uit alleen strify lijkt het niet zo grappig te vinden.
''niet grappig! geen shirt! dat is fucking koud!''
''ik zal je wel warm houden!'' lach ik.
''je mag ook niet te veel beweging hebben, veel rust hebben dus niet te veel rond lopen en veel slapen.''
''daar gaat je droom shin! een week geen sex!'' lacht tom. en de rest lacht nu nog harder. nu moet ook strify lachen en ben ik het die het niet zo grappig vind. ik kijk strify met een op getrokken wenkbrauw aan.
''haha dat kun je nog beter als luminor en bill bij elkaar!!!'' grapt strify dan. bill en luminor trekken allebij hun wenkbrauw op en nu liggen ik en strify dubbel. we kijken elkaar even verliefd aan en geven elkaar een kus.
''oke, jack ik laat je nu even zien hoe je de wond schoon kunt maken.'' zegt een zuster die binnen komt. ze pakt allemaal spullen en begint het schoon te maken en alles uit te leggen. ik kijk naar wat ze allemaal doet.
''oke, zo moet het dus, snap je het een beetje?''
''ja ik snap het, danke.''
''heb je nog vragen?''
''mag ik gewoon chocolade blijven eten?'' vraagt hij droog. tom en bill maken even vieze geluiden en ik schiet in de lach.
''niet te geloven dat jullie geen chocolade lusten!'' roept strify verontwaardigt.
''ik vind het gewoon ranzig!'' zegt bill droog.
''ja en ik ook!'' zegt tom dan.
''ach gut, de kaulitz tweeling is het met elkaar eens! dit hadden we op tape moeten hebben!'' roept georg dan.
''hoezo?'' vraag ik.
''nou die twee lopen al 3 weken te ruzieen en denken steeds overal anders over!''zegt gustav. strify is eindelijk klaar met onderzocht worden door een verpleeger. het moest weer een onwijs knappe vent zijn want strify kon zijn ogen niet van hem afhouden! ik geef toe ik ben jaloers! de man ruimt nog wat spulletjes op en ik geef strify een kus. even duidelijk maken dat hij van mij is. iedereen verdwijnt uit de kamer en ik help strify om zich aan te kleden. nouja eigenlijk om zijn broek aan te krijgen.
''je was jaloers he?'' grijnst hij.
''op wie?''
''op die verpleger.''
''omdat ik zo veel van je hou geef ik het toe, ik kan er niet tegen als jij naar andere mannen kijkt.''
''je bent schatig als je jaloers bent.'' zegt hij lief en slaat zijn armen om mijn nek. hij brengt zijn hoofd wat dichter bij en ik zoen hem. zo blijven we even staan tot dat de deur open gaat.
''zeg zouden jullie op kunnen schieten ik wil hier weg.'' zegt yu ongeduldig. hij is een van de stoerste die in de band zit maar word helemaal paranoide van ziekenhuizen! ik zucht en druk nog een klein kusje op strify's mond.

strify pov.
we zijn net terug thuis vanuit het ziekenhuis. samantha jason en hun ouders zijn alweer naar huis dus yu en kiro zijn veilig. ik lig met shin op de bank. dit keer lig ik tussen zijn benen in. hij streelt met zijn vingertoppen lief over mijn onderbuik en drukt kleine kusjes in mijn nek. ik kreun zachtjes.
''ik hou van je.'' fluistert hij zachtjes. ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn borst. ik neem zijn hand vast en druk er een kusje op.
''you're my obsession!'' fluister ik dan tegen hem. hij begint te glimlachen en kijkt me verliefd aan. dan sluit hij zijn armen om mijn middel en zo blijven we liggen. we kijken naar de tv waar niet veel leuks op te zoen is dus begin in maar te zappen. als ik alle zenders al 3 keer langs ben geweest smijt ik de zapper op de salon tafel en zucht.
''verveel je je liefje?'' vraagt shin schatig.
''heel heel heel erg, kun jij me niet even bezig houden?'' vraag ik met een grijns. ik ga op mijn knieen voor hem zitten en kijk hem met puppyoogjes aan. hij drukt zijn lippen op de mijne en zoend me vol verlangen. ik trek hem naar me toe en laat me op mijn rug in de bank vallen. hij komt boven me hangen en zoend me weer. ik kreun zachtjes en trek zijn shirt uit. ineens zie ik een flits van buiten af.
''godver! moeten die kut gasten weer foto's maken!'' roept shin dan boos. hij staat op en loopt naar de deur.
''wat ga je doen?''
''ze laten zien dat we hier geen zin in hebben!''roept hij boos. ik kijk hem vebaast na en zie nog een paar flitsen. ik negeer het en wacht. ik kijk uit het raam en zie dat shin de man een flinke duw geeft en zijn camera over de reeling van het gangpaadje gooit. ik zucht diep en dan komt shin weer binnen.
''wat? hij had het verdient hoor!''
''shin, die man werkt bij een tijdschrift, morgen weet iedereen dat de drummer van cinema bizarre een fotograaf heeft geslagen! ben je gek ofzo?''
''maak je toch niet zo druk! ik heb zijn camera kapot gegooit na dat ik het rolletje er uit heb gehaalt!'' zegt hij en laat het fotorolletje zien.
''toch wel slim...'' zucht ik.
''vind ik ook!'' hij trekt de gordijnen dicht en we zetten voort waar wat we onderbroken hadden.

kiro pov.
tussen mij en yu is alles weer goed. met strify gaat alles goed, shin is wat opvliegent maar heeft verder nergens last van. jasper sluit zich een beetje af wat erg normaal is nu hij zijn moeder heeft verloren. hij is pas 16 en moet het nu al zonder moeder doen maar als zijn vader het niet red heeft hij alleen zijn broer en zus. maar die hebben het niet zo op hem. waarschijnlijk omdat hij een beetje emo is. we hebben toen straks zijn spullen opgehaalt. hij heeft nu een week vakantie. het is nu maandag en vrijdag is de begrafenis. zijn broer regelt alles. ik lig met yu op zijn bed een film te kijken. ik druk een kus in zijn hals en hoor hem kreunen. ik druk nog een kusje en nog een.
''vind je fijn he?'' vraag ik gemeen.
''jij bent echt een goeie lul.'' zegt hij droog.
''een wat?''
''ik vind je de beste die er is maar je bent een lul dus je bent een goeie lul.''
''haha hoe kom je daar nou weer bij?''
''haha zal ik eens laten merken hoe goed ik kan zijn?'' zeg ik geil. hij grijnst en trekt mijn shirt uit. ik grijns en trek ook zijn shirt uit. ik laat een spoor natte kusjes op zijn buik achter. ik begin aan zijn broek en hij ook bij mij. we trekken onze broeken uit en onze boksers volgen. ik stap van het bed en grijns. ik loopt me achter na en grijnst ook. ik neem zijn polzen vast en draai hem om. ik duw hem tegen zijn bureau en dwing hem om voor over te buigen. ik pak glijmiddel uit zijn bovenste lade en ik merk dat hij er weer een beetje tegen op ziet.
''ik zal je deze keer geen pijn doen.'' lach ik.
''dat zei je gisteren ook!''
''dat klopt maar dit keer meen ik het!''
''ik kan er toch niks meer tegen in brengen, als jij eenmaal geil bent moet het ook gebeuren!'' lacht hij. ik zucht en draai met mijn ogen. ik dring bij hem binnen en hij kreunt. dit keer niet een gebruikelijke pijn kreun maar dit keer van genot. ik stoot een paar keer rustig en hij kreunt steeds luider.
''ik zei toch dat ik je geen pijn zou doen.''
''minder praten meer neuken!''roept hij. ik grinnik even en stoot weer door. hij kreunt steeds harder en harder. ik druk mijn lippen in zijn nek en maak een zuigzoen. hij kreunt hard.
''als daar een foto van gemaakt word!''
''gaan ze vragen stellen?'' en ik geef nog een harde stoot.
''dat ook!'' kreunt hij. ik sla mijn hand voor zijn mond om hem stil te houden en stoot door. hij kreunt luid en dan kom ik luid kreunend klaar. nu draaien de rollen om maar yu is niet zo'n praat gek tijdens de sex.


Reacties:


realchick
realchick zei op 18 aug 2009 - 20:29:
VERDEEEER