Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Run Away Star » Hoofdstuk 57

Run Away Star

18 aug 2009 - 16:09

1404

5

362



Hoofdstuk 57

* “Ik doe wel verder. Ga je omkleden. En neem Milla mee.”¯ Hij knikt, draait zich om en loopt de keuken uit. 2 seconden later is hij terug. “Bedankt hé.”¯ *

De muziek knalt door de boxen van de stereo die tegen het dak is bevestigt. De boxen zijn overal in het huis verspreid. Ook buiten. Er stromen al mensen binnen, zoals Mike van de drank. Ik lach even vriendelijk naar hem. Mijn beugel schrikt hem af. Bill moet er mee lachen. De bel ringt constant dus hebben we de deur gewoon open gezet. Bill en ik hebben onze kamer op slot gedaan. Net als alle anderen, behalve Tom. Die hoopt nog een meisje te vinden vandaag. Ik ken echt niemand. Maar dat doet mij niets. Ik dans gewoon, heel de tijd met Bill. Ik raak ook geen druppel alcohol aan. Je kan ook lol maken zonder alcohol. En ik wil alle stommiteiten van de anderen nog zien. Bill heeft besloten met mij mee te doen en geen alcohol te drinken. Wij vermaken ons wel met limonade. Tom danst in een groepje meisjes, het zijn er zeker 6. Zolang hij ze niet zwanger maakt, vind ik het best.

Ik loop door de tuin. In het zwembad is het ook feest. Er zitten zelfs mensen op het dak. Als ze maar niet vallen. Het feest is nu een half uur bezig en het wordt steeds donkerder. De lampen, die aan de buitenkant van het huis bevestigt zijn, springen aan en geven een fel, wit licht af. Ik laat mijn vinger over mijn bovenlip glijden. Ik voel zo de beugel, en waarschijnlijk is het ook vreselijk zichtbaar. In een paar stappen ben ik weer binnen. Maar Bill is nergens meer te zien. En Tom ook niet. Ik ga dus niet boven kijken. Fenna staat al op tafel, met 3 flesjes bier in haar hand. Typisch. Sanne en Georg dansen nog steeds, Gustav en Milla ook. Andreas zit op een bank, met 2 meisjes op zijn schoot. Best wel grappig om allemaal te zien. Ik loop de keuken in, pak een glas en vul het met kraanwater. “Kraanwater?”¯ Ik draai me om. “Ja.”¯ zeg ik snel en ga op het aanrecht zitten. De jongen heeft zwarte stekeltjes, fonkelende blauwe ogen en is vrij stevig gebouwd. “Je moet wel echt drinken pakken. Zoals wodka. Moet je een slokje van mijn Smirnoff?”¯ Ik schud mijn hoofd en laat mijn hoofd tegen de kastjes leunen. “Je mist echt iets.”¯ lacht hij. Ik glimlach even. “Geen alcohol voor mij.”¯ De jongen gaat ook op het aanrecht zitten. “Leuke beugel.”¯ grijnst hij. “Ik ben Nick.”¯ Ik glimlach even. “Elle.”¯ Hij glimlacht lief. Damn, waar is Bill als je hem nodig hebt?

Zo blijft Nick nog een half uur aan me vastplakken. Ik zeg dat ik naar de wc moet en ben snel weg. Gelukkig wachtte hij niet op me aan de wc’s en kon ik dus Bill gaan zoeken. Ik vond hem op zolder, bij de pooltafel. Tom, die eigenlijk niet zat was, zat te biljarten met enkele jongens. “Oké, zullen we een weddenschap doen? Ik, Bill en Elle, tegen jullie drie.”¯ De jongens knikken. Hoe kan zo’n klein, fragiel popje als ik en zo’n jongen als Bill nu winnen van 3 jongens die elke dag biljarten. Fout gedacht. De ballen worden in de driehoek gelegd. De witte bal vooraan. Tom tikt meteen de ballen uit elkaar. Ik kijk de drie jongens even aan. Ze lijken wel wat op elkaar. Allemaal sluik haar dat een deel van hun gezicht bedekt, twee met pikzwart en één met lichtblond haar. De lichtblonde heeft ook een piercing door zijn lip, net als Tom. De lichtblonde, die trouwens Jack noemt, is de volgende. Alex en Harry, de zwartharige jongens, kijk toe hoe Jack meteen de gele 1-bal in een putje weet te krijgen. Ze voelen zich al gewonnen. Maar dan kennen ze mij nog niet.

En natuurlijk wint ons team. Ze halen hun zakken leeg en betalen ons dan 30 euro. Ik steek 10 euro in mijn zak en trek dan Bill mee. “Je vond het winnen leuk hé?”¯ lacht hij terwijl hij achter me loopt. Ik steek de overloop over en neem dan de trap naar de woonkamer. “Ja, vreselijk leuk.”¯ zucht ik. Ik heb een helemaal geweldig humeur tot ik zie dat Nick in de woonkamer staat en naar me kijkt. Dus draai ik me snel om en kus Bill. “Waar was dat voor nodig?”¯ vraagt hij terwijl we op de bank gaan zitten. “Even duidelijk maken dat jij aan mij toe behoort.”¯ Bill grijnst. Ik zie Nick de tuin in lopen. Dat vond hij niet leuk om te zien. Maar nu heb ik hem wel de vernedering van het vragen bespaard. Een liedje van Lady Gaga bonst door de speakers en ik zing luidkeels mee. Bill vindt dat weeral grappig. Maar daar trek ik me lekker niets van aan. Mensen passeren, drank vloeit weg. Tegen middernacht beginnen de eerste mensen weg te gaan. Ook liggen Georg en Sanne al knock-out op de grond, teveel alcohol. Milla en Gustav zullen het ook niet lang meer volhouden, Andreas is met een meisje zijn kamer ingetrokken, en ook Fenna heeft een jongen op haar kamer gekregen. Bill en ik lopen naar buiten. Het zwembad is leeg en ook ik de tuin is er niemand meer. We gaan op het gras zitten, dicht bij elkaar. “Helemaal perfect.”¯ lach ik en ga op Bil liggen. Die drukt meteen zijn lippen op de mijne en laat zijn tong naar binnen glijden. En gelukkig blijft hij niet haken.

De mensen stromen weg. Tegen 2 uur staat Bill recht. “Ik ga even kijken waar Tom uithangt.”¯ Ik knik en trek mijn kleren uit. Ik had mijn bikini al onderaan. Een paar minuten later komt Bill naar beneden. Het is een mengeling van ingebeelde dingen wegslaan en hyperactief huppelen. “Tom en een meisje hebben seks op de pooltafel.”¯ Ik draai me op mijn buik en begin te lachen. Ik spring dan recht en duik het zwembad in. Maar als ik weer boven ben, zie ik mijn bovenstukje in het water drijven. “Strak plan.”¯ lacht Bill en duikt het zwembad in. “Bill, ik doe het niet in een zwembad.”¯ lach ik. Hij duwt me tegen de kant. “Je deed het ook niet in douches en tourbussen.”¯ Bills lippen beroeren mijn nek, ongewild gaat er een rilling over mijn rug. Hij maakt me opgewonden terwijl ik dat zelf niet eens wil. Hij is zo ontzettend gevaarlijk. In een positieve zin. Ik zucht en trek zijn shirt over zijn hoofd. Mijn bikinibroekje gaat ook al snel uit. Ik duik onder water en begin aan zijn riem te prullen, en het lukt niet. Opzettelijk. Bills handen gaan gretig naar zijn broek die ook al snel uit is. Zijn boxer staat nu echt strak. Mijn vingers klemmen zich om de elastiek en trekken die dan naar beneden. Bill duwt me weer tegen de muur en met één stoot gaat hij in me. Ik klem mijn benen om zijn middel en help hem een handje. Wat is dit hemels.

Volgens mij konden zelfs de overburen ons horen. Zo luid kreunen Bill en ik. Het is dan ook helemaal geweldig. Zo warm, en dan het koude water dat tussen onze lichamen vloeit. Mijn hoogtepunt komt dan ook al vrij snel. Maar Bill weet van geen ophouden. Hij hijgt verschrikkelijk maar ophouden, nee, dat niet. Ik kom nog een keer klaar, en nog eens. Dan geeft Bill het op en laat zich vermoeid op het water drijven. “Bill, trek je boxer weer aan.”¯ lach ik en duik dan onder water om mijn bikini op te rapen. Als ik weer boven kom, heeft Bill zijn boxer weer aan. “Zal ik maar handdoeken halen?”¯ stel ik voor. Futloos knikt hij. Ik giechel even, waarvoor ik mezelf wel kan slaan want waarom giechel ik nu weer? Ik loop druppend door het huis en dan weer terug met mijn armen vol handdoeken. Ik moet Bill zelfs nog helpen uit het zwembad krijgen. Ik pak mijn kleren uit het gras en loop dan achter Bill aan. “Opruimen is voor morgen.”¯ zucht hij en laat zich op een zetel vallen. “Een beetje meer energie graag.”¯ lach ik en trek hem mee de trap op. “Auw. Auw. Auw. Auw.”¯ moppert hij elke keer als hij botst. “Sta dan ook recht.”¯ Hij kruipt uiteindelijk op handen en voeten de trap op en laat zich met zijn natte boxer op bed vallen. Uitgeput valt hij in slaap. Ik druk nog een kus op zijn voorhoofd en ga dan ook in mijn bikini in bed liggen.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 1 okt 2009 - 16:05:
aaahhh


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 20 aug 2009 - 8:09:
Tom danst in een groepje meisjes, het zijn er zeker 6. Zolang hij ze niet zwanger maakt, vind ik het best.


“Tom en een meisje hebben seks op de pooltafel.”¯


Haha, bij die twee stukken moest ik echt lachen ^^

mja, ik ga snel het volgende lezen, en daarna moet ik die hond een beetje vermaken, want die zit hier mijn benen en mijn handen te wassen, en da stinkt naar hondenkwijl ^-^


Lies
Lies zei op 18 aug 2009 - 16:39:
Whaha “Tom en een meisje hebben seks op de pooltafel.”¯
Geweldig! ;D


inke
inke zei op 18 aug 2009 - 16:38:
ga je snel verder??
xx


xNadezhda zei op 18 aug 2009 - 16:15:
Aww, wat zijn ze lief <3
"Strak plan", meesterlijk

En Tom heeft seks met een meisje op de pooltafel, daar lag ik ook weer hélemaal dubbel!
Bills lippen beroeren mijn nek, ongewild gaat er een rilling over mijn rug. Hij maakt me opgewonden terwijl ik dat zelf niet eens wil. Hij is zo ontzettend gevaarlijk.
En hier ook x'D

Geniaal <3