Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 27 just strify's thoughts...

crazy little thing called love CB (gestopt)

18 aug 2009 - 20:36

1044

1

219



27 just strify's thoughts...

strify pov.
het is nu 1.30 's nachts. ik mag helemaal niks doen. shin heeft me zelfs naar mijn bed getilt! ik slaak een diepe zucht. shin slaapt al, hij heeft dan ook de heledag heen en weer geschouwt. ik vind het echt supper lief maar ik wil zelf alles gewoon doen en hij sleept zich zelf ook helemaal kapot! ik zucht nog eens en kijk naar shin. hij is echt lief als hij slaapt. ik streel langs zijn wang en druk een kusje op zijn lippen.
''ik hou van je strify.'' zegt hij in zijn slaap. ik krijg een brede glimlach op mijn gezicht. ik leg me nu goed naast hem neer en leg mijn hoofd op zijn borst. ik druk een paar kusjes in zijn nek en streel dan langs zijn borst.
''hmmm, hoe laat is het?'' kreunt shin ineens en komt een stukje omhoog.
''half twee, heb ik je wakker gemaakt?''
''pfff, ja maar dat is niet erg omdat je het zo lief deed.'' glimlacht hij. we kijken elkaar verliefd aan en beginnen te zoenen.
''ik hou van je'' zegt hij tussen het zoenen door.
''dat zei je toenet ook al, maar ik hou ook van jou.''
''hoe bedoel je?'' hij kijkt me even vragend aan.
''je praat in je slaap lieveling.'' glimlach ik en druk mijn lippen weer op de zijne en we zitten weer in een tongzoen. ik streel met mijn handen over zijn borst naar zijn buik en glijd een stukje in zijn bokser. hij slaat een licht kreuntje maar grijpt mijn polzen.
''je gaat het me echt moeilijk maken he?''
''misschien, maar kun je dat? een week geen sex?''
''als jij me niet steeds zo opgeilt met je sexy gedoe dan... heel misschien.''
''maar als ik dat niet doe?'' vraag ik geil en ik zoen hem weer.
''komaan strify ik wil niet dat er iets gebeurt waardoor je fucking veel pijn krijgt of dat we nog langer geen sex kunnen hebben dus werk nou gewoon mee want dit is al allemaal mijn schuld.''
''wacht, de dokter zei niet te veel beweging dus als jij mij neemt en ik blijf alleen staan en doe verder niks dan mag het!''
''dude!''
''kom op ik wil je!'' kreun ik geil en zoen hem weer. hij grijnst en stemt dan toch toe. we trekken elkaars boksers uit en ik kijk hem geil aan. ik sta op en loop achteruit richting mijn bureau. hij komt me bloedgeil achter na en kust me in mijn nek. hij draait me om en kust me weer in mijn nek. hij komt in me en we kreunen het uit van genot. het voelt zo goed om zo dicht bij hem te zijn. hij stoot een paar keer. ik kreun steeds harder net als hij.
''oh shin!'' kreun ik luid.
''aaahhh!!!! strify!!!'' kreunt shin nog luider.
''vind je toch wel lekker he?'' kreun ik bloed geil.
''moet jij altijd gelijk hebben?''
''ja...eigenlijk wel.''
''dan zal ik jou laten merken wat ik echt lekker vind!'' zegt hij dan geil. hij komt uit me en trekt me mee naar beneden. we lopen de keuken in en hij zet me op een stoel.
''je vind het lekker als we naakt in de keuken zijn?'' vraag ik dom. hij neemt een pannetje uit een kast en gooit er wat in.
''wat doe je?''
''heb gewoon even gedult en doe niet zo nieuws gierig!''
''maar ik wil alleen sex!''
''niks te maaren! gewoon even wachten! dan krijg jij je sex!
''oke! ik wacht!'' zeg ik dan maar en zak onder uit. ik kijk naar shin en krijg een gemeen ideetje. ik sta op en loop naar hem toe. ik ga achter hem staan en kom in hem. hij slaakt een luide kreun.
''strify!!!! als je blieft!''
''kom op nu zijn we al bezig.''
''maar dan ook heftig!''
''zoals je wenst.'' grijns ik en stoot stevig in hem. hij kreunt het uit van genot en ik kan me ook niet meer in houden. we kreunen luid en ik kom al snel klaar.
shin draait zich om en zoend me hijgent. ik eens gaat hij op een stoel zitten en trekt me op zijn schoot. hij heeft het pannetje op de tafel gezet en doopt er met zijn vinger in. hij smeert het op mijn buik en likt het dan af. ik kreun van genot en krijg overal kippen vel. ik sta op en loop naar de koelkast. ik neem een grote bus slagroom er uit. en houd hem achter mijn rug.
''wat is dat?''
''hollandse slagroom, want ik hou van zoetigheid en dus moet er wel wat suiker in zitten. en jij bent ook zo heerlijk zoet dus ik hoop dat ik alles aan kan.'' grijns ik breed en ga weer op zijn schoor zitten. ik spuit een groot hart op zijn buik met een pijl en twee keer een S aan bijde kanten.
''hier wil ik een foto van!'' roep ik droog en pak mijn mobiel vanhet aanrecht.
''en ik heb gelijk mijn mobiel gevonden!'' roep ik blij want dat ding was ik al een paar uur kwijt. hij grijnst en volgt me emt zijn blik.
''schiet nou maar op ik heb zin in je!'' ik grijns en neem een foto van zijn buik.
''nog even schoon likken!'' zeg ik droog en ga weer op zijn schoot zitten. ik lik alles van zijn buik af.
''en nog wat chocola!'' ik ga met heel mijn hand door de chocolade en smeer het uit over zijn buik.
''mag wel wat meer zijn!'' grijns ik. ik neem het pannetje en giet de helft van de inhoud over hem heen.
''strify!'' kreunt hij geil. ik grijns en ga met mijn tong vanaf zijn onder buik naar boven. ik ga met mijn handen over zijn met chocolade besmeurde borst en neem dan zijn erectie vast.
''strify!'' roept hij nu geschrokken. ik kijk hem grijnzent aan.
''ik wil het wel schoon maken!'' grijns ik. hij schud lachend zijn hoofd en ik neem zijn erectie in mijn mond. hij kreunt luid maar dan hoor ik mijn mobiel afgaan. ik stop even en kijk hem aan.
''neem jij hem even? ik heb vieze handen.'' zeg ik droog en laat mijn handen zien. hij zucht lachend en rolt met zijn ogen. hij pakt mijn mobiel en houd hem tegen zijn oor.
''met shin?'' zegt hij met moeite om niet te kreunen want ik ga heel droog door met het schoon maken van zijn 'gereedschap'.
''uhm nee, hij is ff uhm bezig...''zegt hij en ik verhoog mijn tempo.


Reacties:


realchick
realchick zei op 19 aug 2009 - 0:17:
verdeeeer