Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » NL goes to Japan (saved by the bell) » Hoofdsuk 2

NL goes to Japan (saved by the bell)

18 aug 2009 - 23:43

388

0

329



Hoofdsuk 2

gemaakt door Ladysas

Ik voel nog net een kusje op mijn wang en hoor even later een deur dicht gaan als ik wakker word. Ik draai me om in bed en kijk op het klokje op het nachtkastje en zie dat het 10 uur is. "hm...voor mij te vroeg" denk ik en draai me weer om en sluit mijn ogen. Ik schrik wakker van een knal op de gang. "Niemand gunt mij ook wat rust" mompel ik. Ik zucht en stap het bed uit. Ik pak wat kleding en loop naar de badkamer.
Helemaal fris en opgemaakt kom ik de badkamer weer uit en loop naar de deur. IK kijk nog even naar de klok en zie dat het ondertussen al 11 uur is en realiseer me op dat moment dat we om kwart over 11 weg zouden gaan. Ik loop snel de gang op en ren naar de lift. Ik druk hevig op het knopje van de lift en na, voor mij, lang wachten gaan de deuren open en ren ik de lift in. Niet kijkend of er nog iemand anders in staat en knal ik tegen iemand op die tegen de wand van de lift aan vald. "Jij F*cking achterbaks kreng! Kun je niet uitkijken! roept de gene.
"O...Sorry, sorry!" roep ik geschrokken. Eidelijk weer eens Nederlands, dat is een tijd geleden. "Heb je je pijn gedaan?"
"Ja! en niet zo een beetje ook!" Het meisje staat op en kijkt gelijk in de spiegel. "mijn haar! zo kan ik me niet vertonen! kijk nou wat je gedaan hebt!"
Ik draai met mijn ogen. Ik hoor een pling en de deuren van de lift gaan open. Saved by the bell. Ik loop zo snel als ik kan de lift uit. Wat een verwaand kreng. Ik loop de eetzaal in en zie de jongens al zitten. O gelukkig ze zijn er nog. IK loop snel naar ze toe en schruif aan naast Takuya.
"Hé schat lekker gelapen?' vraagt Takuya en geeft me een zoen.
"Zeker, tot dat ik wakker werd van een knal op de gang."
"O" zegt Miku die tegen over me aan de tafel zit. "wat was dat dan?"
"geen idee. Weet e ik kwam zo een verwaand nest tegen in de lift, ze leek trouwens een beetje op dat meisje dat je op de achtergrond op je mobiel hebt, Kanon"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.