Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 28 he looks like his litle bro

crazy little thing called love CB (gestopt)

19 aug 2009 - 0:50

715

0

191



28 he looks like his litle bro

in dit deel heb ik het over New York Macy's. als je nooit in newyork bent geweest zal ik het nu even uit leggen. macy's is het grootste warenhuis van ik dacht de hele wereld. als je weet wat een blok is in america. zo groot is de oppervlakte dus ik dacht zo ongeveer een half misschien een hele vierkante kilometer. in elk geval HEEL groot. in macy's kun je 2 dagen rond lopen en danheb je nog niet echt alles gezien! om duidelijk te zijn voor iedereen over de thuis situaties van de jongens in dit verhaal leg ik het allemaal uit. Strify: allebij de ouders nog en een oudere broer. Kiro: allebij de ouders nog een jonger zusje en een oudere zus. shin: ouders heeft hij nog, gescheiden, zijn eigen vader heeft hij net ontmoet maar de man die hem heeft opgevoed ziet hij als vader maar die moet hij niet. verder heeft hij nog twee broertjes. Yu: bijde ouders nog, een zusje dat hem haat en een broerTJE die (ook) homo is.

jasper pov.
ik heb me opgesloten op de kamer die ik mocht gebruiken van de jongens. het is een erg grote kamer met een groot tweepersoons bed, een kast en een bureau. ze noemen dit hun appartement maar op bijna de bovenste etage en dan daar zeker de helft van hebben noem ik meer een penthouse dan een appartenment. plus ze hebben zelfs een dubbelen want ze kunnen met een trap naar boven! het is echt heel groot. dit helegebouw heeft zeker de zelfde oppervlakte van New York Macy's en alleen mijn kamer is al even groot als het cafetaria gebeuren in dat warenhuis! ik zucht diep en kijk de kamer rond. de kamer is heel saai verder. alleen witte muren en verder staat er niet echt veel.
romeo en luminor komen ineens binnen.
''er is telefoon voor je. het is je broer.'' zegt romeo dan en komt naast me op het bed zitten en luminor aan de andere kant.
''met jasper.''
''hey jasper met stijn, ik heb vervelend nieuws.''
''vertel.''
''ik zeg het liever niet over de telefoon. is het goed als ik morgen even langs kom? rond een uur of 2?'' ik kijk romeo aan. hij vraagt of hij morgen rond 2 uur langs kan komen. hij knikt alleen.
''ja is goed.''
''oke tot morgen dan.''
''ja tot morgen.'' ik hang op en geef de telefoon terug aan romeo.
''zullen we wat leuks gaan doen?''
''zoals wat?''
''weet ik veel, stappen?''
''oke is goed.'' zucht ik.
''oke hier zijn de regels van het stappen: alleen knappe personen mee naar huis nemen. het liefste jongens. en wel echt binnen 24 uur weer thuis zijn. en de volgende ochtend mag je niet schagreinig zijn!''
''moet wel lukken, maar hoezo het liefst jongens mee naar huis nemen?''
''die kreunen het hardste als je ze neemt!'' lacht luminor droog.
''haha, nee hij maakt een geintje, maar eigenlijk zijn we allemaal homo, behalve strify en yu die zijn bi sexueel maar we willen allemaal wel kunnen keuren of je een lekkerding genomen hebt.''
''ah jammer, ik ben ook bi dus ik zie wel wat ik als eerste aan de haak sla!''
''haha, zorg ervoor dat ik en luminor samen naar huis gaan!'' lacht hij dan.
we lopen lachend naar buiten.
''dus waar gaan we heen?''
naar een club waar echt bijna alles komt! hetro's homo's en bi's dus dan krijg je zo'n pols bandje met wat je bent en dan weten anderen of ze een kans bij je maken!''
''wouw!'' zeg ik droog en we lopen richting de club.
''sexuele voor keur?'' wordt er door een man gevraagt.
''bi'' ik krijg een bandje om mijn pols en loop naar binnen.
ik ga naar de bar waar luminor al staat.
''waar is romeo heen?''
''geen idee! die loopt ergens rond!''
''oke dan! hoe werkt het hier eigenlijk want ik snap er geen barst van!''
''gewoon wat drank bestellen, dan dansen en uit eindelijk komt er wel een geil ding tegen je aan dansen!''
''haha droogkloot!'' roep ik nog en bestel een biertje. ik besluit dan toch maar wat te gaan dansen en loop de dansvloer op. binnen 10 minuten komt er al een jongen tegen me aan dansen. hij heeft lang zwart geverft haar en draagt make-up ergens vind ik hem wat op yu lijken kwa gezicht. het zou zo zijn broertje kunnen zijn want hij is duidelijk wel wat jonger.
''ben je hier alleen?'' vraagt hij.
''yup! en jij?''
''of course! ik ben jason en jij bent??''
''jasper!''
''oke dan jasper! wil je wat drinken?''
''graag!'' we lopen naar de bar en bestellen wat drank. we staan aan de bar wat te praten en we bestellen om beurten drank. het ene glas bier gaat naar binnen en dan volgt er een wijntje dan weer een baco en zelfs wiskey.
we zijn allebij straal bezopen en ik meld aan romeo dat ik naar huis ga. hij geeft me een extra huis sleutel en ik en jason strompelen naar de penthouse.

shin pov.
ik en shin hebben net echt geweldig sex gehad. iets anders als verwacht maar het was geweldig. we hebben alles opgeruimt en zijn maar gaan slapen. strify voelt zich echt voor schut tegen over zijn broer die belde. maar hij kon zich zelf weer eens niet inhouden. hoezo chocolade verslaaft! ik zucht en kijk naar hem. hij is echt lief als hij slaapt, maar í ls hij me wakker maakt is het minder. ineens schrikt hij wakker.
''wat was dat?'' zegt hij geschrokken en kijkt me aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.