Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Antic Cafe » NL goes to Japan (saved by the bell) » Hoofdstuk 12

NL goes to Japan (saved by the bell)

19 aug 2009 - 3:49

243

0

312



Hoofdstuk 12

Gemaakt door LadySas :D

"Ja! natuurlijk!" Ik sla mijn armen om hem heen, Nu begin ik echt te huilen.
Ik laat langzaam Takuya los en steek mijn hand naar hem uit. Hij haald de ring uit het doosje en doet die voorzichtig om mijn vinger. Ik steek mijn hand uit om de ring te bekijken. Het is een ziveren ring met drie diamanten er in. een grote in het midden en twee kleintjes aan weerzijde naast de grotere. "
Ik sla weer mijn armen om hem heen en druk mijn lippen weer op de zijne. Onze tongen vinden elkaar weer. Takuya duuwt me zachtjes op mijn rug en gaat boven op me liggen.

We zijn weer thuis en liggen op bed. Ik kan maar niet in slaap komen, want ik moet de heletijd aan morgen denken. Nu wil ik helemaal niet meer weg. Ik kijk weer naar de ring die om mijn vinger zit. Ik zucht en kijk naar Takuya die naast me ligt te slapen. Ik draai me een kwart slag en ga tegen hem aan liggen. Ik streel zacht over zijn haar en zucht nog eens. DIt moet ik dus zometeen voor een maand moeten missen.
Takuya draait in zijn slaap en ben bijna bang dat hij wakker word. Hij slaat een arm om me heen, maar slaapt gewoon rustig door.
Ik zucht opgelucht.
Ik kijk op de klok naast mij. half 5. IK zucht weer. over 5 en een half uur moet ik al weer weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.