Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 29 he fucked my brother!

crazy little thing called love CB (gestopt)

20 aug 2009 - 1:14

416

1

196



29 he fucked my brother!

jasper pov.
als ik wakker wordt voel ik een warm lichaam naast me. en dit is een??? ik streel over het lichaam omhoog en omlaag. aan de spierenen het platte boven lijf te voelen is het een dude. ik ga recht op zitten en kijk naar hem. wat was zijn naam ook al weer? jason toch? ik druk een kus in zijn nek en hij kreunt eventjes. dan doet hij zijn ogen open en hij zoend me terug.
''goeie morgen!'' zegt hij dan schor.
''good morning, hope you had sweet dreams!''
''bitter sweet!'' zegt hij dan sexy en rolt op me. hij gaat op mijn boven benen zitten meet een been aan iedere kant, buigt zich voor over en kust me in mijn nek. ik kreun zachtjes en streel over zijn rug. ik zet mijn nagels in zijn huid en hij kreunt dan luid.
''zin in een ochtendwip?'' vraagt hij geil.
''of course!'' grijns ik. ik begin al opgewonden te worden en dat blijf niet ongemerkt. hij grijns en laat mij in hem glijden. bijde kreunen we van genot. ik druk mijn lippen op de zijne en zet mijn nagels nog dieper in zijn rug.

strify pov
we zitten allemaal beneden aan tafel behalve jasper en zijn one-night-stand als die er nog is dan. ik kijk naar shin die naast me zit. zoals elke ochtend hebben we niks meer aan dan een grote pyamabroek.kiro en yu zitten te zoenen en luminor en romeo zitten het ook gezellig te maken. ik ga bij shin op schoot zitten en begin hem te zoenen. zo zitten we ongeveer 1o minuten en dan komt jasper binnen met achter zich een jongen die me vaag bekent voor komt. ik kijk jasper met grote ogen aan.
''JASON?!'' roept yu dan ineens verbaast.
''YU?!oh fuck!'' roept jason dan. ik en shin schieten in de lach.
''aaah!!! hij heeft met je broertje geneukt!!!!!!'' roepen we door elkaar.
kiro, romeo en luminor schieten ook in de lach en jasper ligt ook strijk maar yu en jason zien er duidelijk de lol niet van in.
''hoe erg bezopen zijn jullie geweest?'' roept yu dan boos. ik zucht en ga verder met shin. ik druk mijn lippen in zijn nek en maak een grote zuigzoen.
''ja gaan jullie maar gewoon door! ik zit hier terwijl onze nieuwe huis genoot gister avond met mijn broertje geneukt heeft!''
''niet alleen gister avond!'' lacht jasper dan.
''wat?'' zegt yu boos.
''dat we het vanochtend ook nog hebben gedaan.'' zegt jason droog en gaat gewoon zitten. jasper neemt ook plaats en ze beginnen te eten.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 22 aug 2009 - 1:24:
Bahahahhaahaha met de broertje van Yu dus daarom leek hij er veel op n__n