Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [4]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

19 aug 2009 - 19:21

896

1

298



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [4]

4de deel, lang geleden sinds het laatste deel maar ik had niet zo'n zin om hele verhalen te typen:P.

Dan ga ik naar de reactie. Mijn ogen worden groot. De reactie is van Ronnie.Van mijn broer. Oh my god. Ik knipper een paar keer met mijn ogen maar de naam verandert niet. Ronnie heeft echt wat geschreven. Ik sluit internet snel af. "Waarom lees je het nou niet tut?!" gaat er door mijn hoofd. Ik schud mijn hoofd en denk na.
Dan gaat de bel. Ik werp een blik op de klok en zie dat het 8 uur is.
Ik graai een vest van de kapstok en doe de deur open. Anna kijkt me lachend aan. "Klaar voor een party?" vraagt ze. Ik glimlach "Afcourse!". Ik draai de deur op slot en loop met Anna naar de andere meiden. Ver is het niet dus gaan we lopend. En al zouden we met de auto zijn gegaan dan gingen we toch wel lopend terug want na zo'n avond met zijn 4en hebben we meestal wel wat op.
Als we de stad in lopen komt de muziek ons al tegemoed. "Damn, ik hou van Vegas" denk ik. Als we eenmaal aangekomen bij de disco waar we altijd naar toegaan staat er al een flinke rij. "Oja, fijn hoor. Dan duurt het weer eeuwen voordat we binnen zijn" zeurt Jess. "Je kan wel merken dat jij hier niet vandaan komt" zegt Tessa. Jess kijkt Tessa kwaad aan. "Wat ze probeert te zeggen is dat ik en Tessa half Las Vegas kennen plus de mensen die er inwonen" zeg ik haastig. Ruzie voorkom ik liever. Ik ben zoiezo geen mens dat ruzie maakt, maar als een ruzie onze groep uit elkaar zou drijven zou ik kapot gaan. "Die gozer die bij de deur staat, Anthonie, kennen wij. Anders gezegt als we hem even roepen mogen we er zo in" zeg ik. Ik kijk naar Tessa die als een gek naar Anthonie staat te zwaaien en roepen. De andere mensen in de rij kijken haar vaag aan. Ik schiet in de lach en de rest volgt. Anthonie komt aangelopen. "Ach kijk, daar hebben we mijn vriendinnen Tess en Liz" zegt hij lachend. "Ja, we dachten laten we maar weer eens langskomen" zegt Tessa en kijkt ons aan. Ik en de andere meiden liggen nog steeds vlak van het lachen om Tessa's rare sprongen van net en kunnen niks anders uitbrengen dan: "Ja, hahahah, ja tuurlijk". "Jonge, wat is er nou?" vraagt Tessa aan mij. Ik hap naar lucht en breng moeizaam uit: "Nou, zag je nou net niet hoe debiel je daar stond te springen?". Ze kijkt me vaag aan, waarop ik weer bijna over de grond rol van het lachen. Ze trekt me mee naar de ingang. "lach me niet uit mens!" grinnikt ze. Ik grinnik nog even en geef mijn beste vriendin een knuffel. "Ik lach je niet uit, ik lach om je" zeg ik, en probeer slim te kijken. Ik krijg een duw van Tessa "DAT KOMT TOCH OP HETZELFDE NEER!" gilt ze. Ik lach, dan komen de harde dreunen van de boxen dichterbij en zijn we in de grote zaal. Overal staan mensen te dansen. Ik trek mijn vriendinnen mee de dansvloer op en we doen wat we altijd doen. We zetten de dansvloer helemaal op zijn kop.

Ik grinnik en leun tegen de muur aan. Jess probeert een lantaarn paal vast te pakken maar ze mist hem en klapt om. Ik gier het uit. "Wtf, ik lig op de grond" hoor ik Jess suf zeggen. Ik lach nog harder en trek haar samen met Anna overeind. Tessa staat alles grinnikend van een afstandje te bekijken.
Gearmt lopen we met ze vieren door. "Het was wel lachen he vanavond? Ik heb 4 nummers gekregen" zegt Tessa. "4 Nummers van wat?" vraagt Jess en ze kijkt Tessa scheef aan. "Van een stel lantaarnpalen Jess, denk na, van jongens natuurlijk" grinnikt Tessa. Ik begin weer te lachen. "Gosh, hou een op met dat droge gedoe ik word melig van jullie" lach ik.
We komen op de hoek van de straat. Ik moet hier links. De rest rechts. "Brengen jullie Jess naar huis want die gaat het niet alleen redden" zeg ik. "What njou? Ik kowm heuws wel thuis hoowr" zegt Jess en probeert recht op te blijven staan. Ik kijk Anna serieus aan en die knikt. "We spreken je Lizzy, doeii schat!" zegt Anna en ze lopen weg. Alleen leg ik het laatste stukje naar huis af. Thuis gooi ik mijn sleutels in het bakje, pleur mijn schoenen onder de kapstok en ga naar de keuken. Als ik een kater wil voorkomen moet ik maar even een kan water opdrinken ofzo. Dus ik zak neer op de bank met een kan water en een glas. Ik kijk naar mijn laptop en opeens schiet Ronnie's berichtje door mijn hoofd. Ik start mijn laptop op en ga naar de foto's van Ronnie en mij. Ik slik als ik ze bekijk.
Op een end stromen er tranen over mijn wangen. "Damn Ronnie waarom moest je nou zo nodig de fout maken naar dat kutgevecht te gaan?!" huil ik.
Ik klap de laptop dicht en rol me op, op de bank. Ik huil door totdat ik bijna geen tranen meer over heb. Hoe erg kan je iemand missen?

"Ik mis je zo erg"
Bij die gedachte schieten er 2 plaatjes mijn hoofd binnen.
1 van Ronnie.
1 van Strify.
Ik snik nog een paar keer en val dan in slaap.


Reacties:


LiekeLithium
LiekeLithium zei op 25 aug 2009 - 17:29:


inderdaad ><

snel verder

Xxxxx