Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » The worst picknick ever [7]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

19 aug 2009 - 19:58

301

1

218



The worst picknick ever [7]

Okay, blijkbaar stond er een ieniemienie foutje in het vorige deel, dus heb ik het verandert van dat Pixie in de trein belde naar het moment dat ze zich wou gaan omkleden om te gaan slapen. xoxo RobynQuote

Robyn pov.
De verrader! Stuurde mij ook nog doodleuk een berichtje om af te spreken. Langzaam begon een plan zich in mijn hoofd te vormen. Ik begon terug te typen. "Tayy! 3 uur perfect, zie je daar! Ik breng wel alles mee. x" Okay, ik had dus nog 2 uur. 'Mam, kun je even een paar koffiekoeken gaan halen?' Mijn moeder had verdacht makkelijk gedaan over dit hele gedoe, ze leek me te geloven op mijn woord. 'Ja hoor, schat. Voor hoeveel?' '2 is genoeg, dankje.' Ik hoorde de deur dichtslaan terwijl ik naar mijn kamer liep. Snel startte ik mijn laptop op en begon research te doen naar Taylor. Ondertussen belde ik Pixie ook op om haar uit te horen over "die ene Jacob Black-gast van Twilight". Pixie was helemaal verslaafd geraakt aan Twilight, maar las nooit roddelbladen. Ik kreeg een stortvloed aan informatie over me heen. Jake had 'ie dus lekker origineel gepikt van zijn rol. Leuk zeg. Toen ik genoeg wist, begon ik me klaar te maken voor mijn afspraakje met Taylor.

Taylor pov.
Robyn en ik zaten lekker te picknicken -het wemelde hier trouwens van de paparazzi- tot ze me opeens vroeg: 'Dus, Taylor, wanneer was je van plan het te vertellen? Of moet ik zeggen, Jacob Black?' Ik schrok me dood, ze wist het! Ze schonk me een grote, dodelijke glimlach. Ze stond op. 'Ik houd er niet van als mensen iets voor me achterhouden.' Snel liep ze weg. Ik stond op, rende achter haar aan om haar vervolgens bij haar arm vast te pakken en te fluisteren: 'Ik kan het uitleggen.' 'Daar is het nu een beetje te laat voor, Taylor', zei ze ijzig voor ze zich lostrok en verderliep. Ik zou gezworen hebben dat ik een traan over haar wang had zien lopen. Wat had ik gedaan?!


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 19 aug 2009 - 22:38:
Ohmgash
Arme Robyn.
Stoute Taylor!