Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Onbereikbare liefde (gestopt) » Hoofdstuk 2: Horror en als toetje pannekoeken.

Onbereikbare liefde (gestopt)

21 aug 2009 - 15:36

567

2

249



Hoofdstuk 2: Horror en als toetje pannekoeken.

Ik ben op weg naar de supermarkt om al de dingetjes te halen die ik nodig heb. Ik loop de supermarkt in, pak een mandje en zoek de schappen af. Wat gaan we eten? O, ik weet het al! Pannekoeken! Ik huppel naar het pannekoeken beslag en gooi 2 pakjes in het mandje. Daarna loop ik naar de melk en pak 3 pakken. Wat had ik nou nog meer nodig? O ja, brood! Ik loop naar de broodafdeling en zoek naar kadetjes. Hé, er zijn geen kadetjes meer. 'Mag ik je wat vragen?' Vraag ik aan het bakkermeisje. 'Natuurlijk.' Zegt ze en kijkt op. 'Zijn er nog kadetjes?' Vraag ik. 'Nee, die zijn op. Hé, ken ik u niet ergens van?' Vraagt ze. 'Dat zou kunnen. En bedankt.' Een beetje ongemakkelijk loop ik verder. Ik pak gewoon brood en stop het in mijn mandje. Daarna loop ik naar de kassa en reken af. Daarna loop ik met een volle tas naar huis. Als ik thuis kom zit Shin ook bij het gezelschap. Ze zitten met zijn allen op de bank een horrorfilm van Kiro te kijken. Volgens mij is het Yu-On the Grundge 2. 'Hello.' Zeg ik en loop gelijk door naar de keuken om de spullen uit te pakken. Daarna loop ik terug met een blikje cola en prop ik me tussen Yu en Romeo in, dat nog maar net past. Een paar minuten later zit ik al helemaal in de film, en spring een meter in de lucht als de grudge ineens in een spiegel verscheind. 'Strify, het is maar een film.' Zegt Romeo lachend. 'Ik heb het niet zo op horror.' Zeg ik. Romeo lacht weer. Ik schrik weer en voor ik het weet duik ik weg achter Romeo. Hij lacht weer.

Een heerlijke geur van pannekoeken walmd door het hele huis heen. Ik loop naar de keuken om een stukje pannekoek te pikken. 'Hé, Niet pikke he. Dat mag niet.' Zegt Romeo die een pannekoek omdraait. 'O, echt wel.' Zeg ik en pik nog een stukje. 'Moet ik helpen met bakken?' Vraag ik. 'Graag, ik kan wel wat hulp gebruiken.' Zegt hij en pakt een pan uit het kastje naast het gasfornuis. Ik pak een stukje bakboter en doe het in de pan. Ik zet het gas aan en laat het boter smelten. Daarna doe ik wat van dat mix in de pan. Naast me pakt Romeo de pan vast, gooit de pannekoek behendig in de lucht. Hij draait de pannekoek om. 'Jeetje, hoe doe je dat?' Vraag ik. 'Dat is zo makkelijk. Probeer jij eens.' Zegt hij lachend. Ik gooi de pannekoek in de lucht, maar die valt op de grond. 'Hm, Jammer.' Zeg ik en ruim de pannekoek op.

Na 1 uur in de keuken te hebben gestaan zitten we eindelijk aan tafel. Terwijl we aan het eten zijn verdwaal ik in mijn gedachtes. 'Ahum, Strify? Waar zit jij met je gedachtes?' Vraagt Shin en gooit een stukje pannekoek naar mij, wat ik niet door heb waardoor het tegen mijn hoofd aan komt. 'SHIHIN!' Gil ik en gooi een stuk terug dat op zijn haar belandt. Ik gier het uit van het lachen, totdat er nog een stuk pannekoek over mijn hoofd vliegt. Ik gooi nog iets terug, dat tegen Kiro's hoofd aan komt en hij gooit boos terug. Dat stukje komt tegen Yu's hoofd aan. Zo breekt de hell los.


Reacties:


RachellCB
RachellCB zei op 22 aug 2009 - 12:55:
omg,,,

Sexy , doe maar snel verderD:


realchick
realchick zei op 22 aug 2009 - 9:10:
HAHAHA VERDER <3