Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TC] Still waiting for someone that will never take my hand. » I'd show you how I feel, without saying a word

[TC] Still waiting for someone that will never take my hand.

21 aug 2009 - 18:15

338

1

188



I'd show you how I feel, without saying a word

In begin van dit stuk gebruik ik vaak korte zinnen. Sorry daarvoor, ik erger me er ook aan. Maar anders kan ik het niet doen.

Bill pov

Tom kijkt me recht in mijn ogen aan, nog even bezorgd als toen hij binnen kwam. Wat is hij toch lief, hij moest eens weten hoe ik me nu voel. Ik voel me nu gelukkig. Zo zie ik er misschien niet uit, maar toch ben ik het. Daar juist natuurlijk niet, maar na deze liefdevolle knuffel ben ik de gelukkigste jongen op de wereld. Ja, je hoort het goed. Dankzij een simpele knuffel voel ik me zo. Natuurlijk niet bij iedereen die me een knuffel geeft. Nee, alleen bij Tom. Man, wat zou ik zijn lippen nu graag op de mijne willen voelen. 'Dankje', zei ik nog na een lange stilte. Tom glimlacht lief. 'Je mag me los laten hoor' zegt Tom plots. Ik bloos als ik merk dat mijn armen nog steeds rond zijn nek liggen. Ik laat hem los. 'Zin om een film te kijken?' vraagt hij dan. 'Is goed' antwoord ik en neem mijn leeg glas. 'We zullen een komedie nemen, om je wat op te vrolijken' zegt Tom als ik beneden ben. Ik glimlach lief en haal een zak chips uit de keuken. 'Is The Hangover goed?' vraagt Tom dan vanuit de woonkamer. 'Ja hoor' roep ik terug. Ik doe de paprika chips in een kom en neem nog twee glazen mee. Ik zet het op het tafeltje voor ons en ga dan nog de cola fles halen. 'Mag ik hem op zetten?' vraagt Tom als ik terug in de woonkamer ben. Ik knik en pak nog snel de kom met chips in mijn handen. Ik ga voorzichtig naast hem zitten en zet de kom tussen ons in. 'Paprika?!' zegt Tom plots op een rare manier. Ik kijk raar op. 'Ik heb liever zoute chips, Billy' zegt hij dan lachend. Oeps, das waar ook. Ik zucht en sta weer op. 'Nee wacht, ga maar zitten. Ik haal het wel' zegt Tom dan lief. Ik lach en zet me terug in de zetel. Ondertussen zet ik de film op pauze en wacht op Tom.


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 21 aug 2009 - 18:23:
die 2 zijn leuk samen!! snel verder!!!