Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 32its all gonna be ok!

crazy little thing called love CB (gestopt)

21 aug 2009 - 22:53

2206

1

199



32its all gonna be ok!

yu pov
met lood in mijn schoenen loop ik naar de deur en bel aan. jason komt open doen en neemt me mee naar de woonkamer waar japer zit te huilen. ik ga naast hem zitten en sla een arm om hem heen. ik zie dat hij zich groot houd.
''je hoeft je niet groot te houden, niet voor mij, niet voor jason, voor niemand! huilen is goed en hoord bij het verwerken.'' hij laat nu wel al zijn tranen stromen en huilt nog lang door.
''morgen blijf je maar thuis oke? jason red zich wel.'' hij knikt alleen.
''zullen we weg gaan? dan komen we terug wanneer je er klaar voor bent.'' weer knikt hij en we lopen naar de auto.
''wacht, mijn gitaar ligt nog boven.''
''ik ga hem wel halen.'' ik loop naar zijn kamer en pak zijn gitaar. dan valt mijn blik op een klein doosje. ik loop er naar toe en open het doosje. er zit een foto van hem en zijn ouders in op een grasveldje en hij speeld gitaar. ik zucht en neem de foto eruit en prop hem in mijn zak. ik loop weer naar beneden en geef jasper de gitaar. we rijden naar huis toe, niemand praat, je hoort de regen druppels op de auto vallen en de snikken van jasper. het is erg donker en we rijden over een irritante weg met veel hobbels. ik rij er rustig en voorzichtig, bang om een ongelukt te veroorzaken, om een van die twee iets aan te doen.
''zeg Yu kun je niet wat sneller ik moet morgen naar school weet je nog!''
''ik wil geen ongeluk veroorzaken dus als jij morgen te moe bent om naar school te gaan dan bel ik wel even dat ik je ziek bent.'' hij zet zich terug op de stoel en slaat een arm om jasper heen. jasper legt zijn hoofd lief op zijn schouder neer. ik zucht diep. ze zijn echt een schatig stelletje. bijna net zo schatig als kiro is. ineens gaat mijn mobiel af. ik druk op handfree en druk hem vast in het autotoestel.
''met yu!''
''hey schatie met mij!''
''hey kiro wat is er?''
''hoe laat ben je thuis? want luminor en romeo lopen te zeuren dat ze uit willen en shin en strify zijn voor een nood geval naar de ouders van strify, iets met een baby ofzo...'''
''zijn de ouders van strify niet iets te oud voor een baby?''
''daarom snapte ik het dus al niet! maar goed, je hebt een sleutel toch? dan ga ik met ze mee oke?''
''nee niet oke, ik weet hoe jij bent na een paar biertjes!''
''kom op man! vertrouw je me niet ofzo?''
''dat zeg ik toch niet!''
''nee, maar dat is wel!''
''niet waar! ik heb alleen geen zin dat jij morgen ochtend fucking schagreinig ben dank zij een kater!''
''en daar bedoel je zeker mee dat je geen zin hebt dat ik met een ander het bed in duik? je weet dat ik dat nooit zou doen!''
''ja dat weet ik! maar als jij een kater hebt kan ik jou zooi op gaan ruimen!''
''ik weet wanneer ik moet stoppen met drinken!''
''nee niet waar jij zuipt je helemaal kapot, komt met de geur van alle verschillende danken naast me liggen en morgen ochtend kots je me helemaal onder!''
''weet je wat! als je daar zo'n problemen mee hebt dan zoek je maar iemand die alcohol heeft afgezworen! je zoket het allemaal maar uit! maar tussen ons is het over!'' en hij hangt op. met stomheid geslagen rij ik verder naar huis.
''gaat het wel?'' vraagt jasper van af de achterbank.
''ja hoor, niks aan de hand!''
''weet je het zeker? voor ons hoef je je niet groot te houden hoor.''
''weet ik en dat doe ik niet. ik hou gewoon eer aan mezelf.''
''was dat niet met zelfmoord plegen of ontslag nemen ofzo?''
''je bedoelt: Suicide is man's way of telling God, you can't fire me - I quit.''
''ja dat!''
''nee dat zei bill maher, iets over mensen die zelfmoord plegen enzo. inplaats van dat ze zich laten ontslaan uit het leven nemen ze ontslag en dus plegen ze zelfmoord.''
''wie was dat dan?''
''een of andere americaanse eikel die een hekel heeft aan homo's. hij doet iets in een tv show. real time with bill maher geloof ik.''
''dus jij haat die bill?''
''min of meer ja.'' jasper vraagt van alles over vage beroemt heden en welke ik niet zo leuk vind. ondertussen komen we thuis aan.
''kom we gaan naar binnen.'' we stappen uit de auto en lopen om het gebouw heen naar de ingang. als we de hal binnen komen botst japer bijna tegen kiro op.
''kijk uit je doppen!'' roept hij boos en wil weg lopen. ik vat hem letterlijk bij zijn kraag en trek hem terug.
''jij keek niet uit en wat is jou probleem?''
''jij bent mijn probleem.'' roept hij en trekt zich los.
''hoezo, wat heb ik je aan gedaan! ik weet hoe jij bent als jij te veel hebt gezopen! dan heeft iedereen alles gedaan en jij bent dan weer het zwarte schaap in het huis!''
''niet waar, jij loopt je altijd aan te stellen! flikker gewoon een end op!'' ik hoor iets raars in zijn stem en zijn ogen zijn verwijt alsof hij iets van drugs op heeft! maar dat zal wel niet, kiro zou nooit drugs gebruiken.
''oke, jij wint! als jij uit wilt gaan dan ga je toch! het is toch over! maar beloof me dat je veilig thuis komt vannacht des noods bel je me maar midden in de nacht!''
''wat jij wil hoor!'' zegt hij geirriteert en loopt weg. ik zucht en stap in de lift. boven stuur ik jasper en jason gelijk naar hun bed en loop naar de kamer van kiro ieder van ons heeft officieel zijn eigenkamer nog maar de helt slaap er niet meer. ik kijk even rond en dan valt mijn blik op een laatje met een slot. dat kon nooit open. ik kijk in het laatje daar boven en nog op zijn bureau maar vind geen sleutel.
''misschien op zijn kast of onder zijn kussen.'' hoor ik achter me. ik draai me om en zie jasper in de deurpost staan.
''had ik niet gezegt dat jij moest gaan slapen?''
''is het niet verboden om iemands spullen te door zoeken?''
''hoe lang sta je daar al?''
''lang genoeg... ik weet wat je zoekt en ook waar je het kan vinden maar wat krijg ik er voor terug?.''
''nieuwe gitaar en gitaar lessen als je die wilt.''
''deal!'' hij loopt naar de kast en haalt er een evelop achter vandaan
''hier is je sleutel! maar je wilt volgens mij niet weten wat er in die lade zit.''
''ik heb al een vermoeden. veel erger dan dat kan het niet.'' ik stop de sleutel in de la en haal hem van het slot. ik zie een mes liggen en een was handje vol met bloed. ook liggen er een paak zakjes met witte poeder er in.
''oke, het is misschien iets erger dan ik dacht.''
''wat ga je doen?'' ik doe de la weer opslot en stop de sleutel in mijn zak. de evelop plak ik terug achter de kast en ik loop de kamer weer uit.
''ga maar slapen, we moeten morgen een nieuwe gitaarvoor jou kopen en dan achter een goede gitaar leeraar aan.''
''oke dan, sweet dreams.'' ik zucht en hij loopt naar zijn kamer. ik loop de badkamer in en haal al de make-up eraf. ik ga naar mijn kamer, kleed me uit en trek een pyama broek aan. ik kijk naar de foto van mij en kiro op het nachtkasje. 'het is over.' galmt het door mijn hoofd. het is echt over, hij haat me en wil me nooit meer terug. ik zucht nog eens en sta dan op. ik loop de kamer van jasper in. hij woont hier nu dus het is nu zijn kamer. hij en jason liggen al te slapen. het ziet er echt te schatig uit! ik neem mijn mobiel en maak snel een foto. ik trek de lakens over hun heen en doe het lichtje naast het bed uit wat ze aan hadden staan. jasper laat het altijd aan. laatst vertelde hij dat hij bang is in het donker. ik begrijp het wel. ik ben ook tot mijn 15de bang geweest in het donker, maar toen de stoppen een keer sprongen bij mij thuis toen ik alleen was ben ik er over heen gekomen. ik had toen huilend mijn moeder gebeld die zij wat ik moest doen. samantha en jason waren toen met hun op vakantie in nedeland en ze konden niet even terug komen voor een paar gesprongen stoppen. ik ben toen naar de kelder gegaan en heb daar nieuwe stoppen gepakt. ik heb die kelder altijd eng gevonden maar zonder enig licht was het net een of andere martel kamer. ik heb toen snel gepakt waarvoor ik kwam en ben naar de stoppen kast gerent. ik heb toen snel alle stoppen vervangen en heb mijn moeder vol trots opgebelt dat alles het weer deed. ik was toen zo blij omdat ik mijn angst had over wonnen! ik zucht en loop de kamer weer uit. ik ga naar mijn eigenkamer en ga in mijn bed liggen. het voelt zo leeg zonder kiro. ik heb echt het gevoel dat ik iets mis! ik zucht diep. en sluit mijn ogen. niet veel later val ik inslaap. midden in de nacht komt er iemand naar binnen en komt naast mijn bed zitten. ik negeer het en probeer verder te slapen zonder mijn ogen te hebben geopent.
''sorry Yu, maar het is echt beter zo.'' hoor ik kiro zeggen. hoe bedoelt hij? wat is beter? waar heeft hij het over?
''ik hou van je yu! echt waar maar we zijn te verschillend en het is beter als ik gewoon vertrek!'' zegt hij huilend. vertrek! hij gaat weg! waarom? ik grijp hem bij zijn arm en trek hem bij me in bed.
''jij gaat echt niet weg. jij blijft hier bij mij! we zijn misschien verschillend en hebben vaak ruzie maar no fucking way dat jij weg gaat! ik wil je terug kiro!'' fluister ik in zijn oor en hou hem stevig vast. ik draai hem om en druk mijn lippen op de zijne. ik merk dat hij glimlacht en hij zoend me terug.
''het spijt me dat ik zo boos werd! ik was gewoon mezelf niet.''
''kiro? heb je jezelf gesneden?'' hij kijkt me geschrokken aan. hij knikt en er komen tranen in zijn ogen.
''hoe weet je dat?''
''dat doet er niet toe, hoe kom je aan die drugs? je weet dat dat spul je leven verpest.''
''klopt maar ik kreeg het van iemand op straat en ik heb het toen gebruikt en ik wou steeds meer! ik weet niet waarom maar ik ging vaker halen en uit eindelijk ook meer per keer. en, ik wil er gewoon vanaf!''
''en daar ga ik je bij helpen! ik heb de la opslot gedaan en de sleutel heb ik. je zou me moeten vermoorden als je hem wil!''
''hoe wist je waar die sleutel lag?''
''ik verraad mijn bronnen niet.''
''ik hou van je!''
''ik ook van jou.'' ik druk mijn lippen op de zijne en we zoenen weer.

*volgende ochtend.*
jasper komt mijn kamer binnen stormen.
''yu opstaan!!!! ik heb net ZO'N mooie gitaar gezien!!!'' slaperig open ik mijn ogen en kijk hem geirriteerd aan.
''straks! nu slapen.'' ik draai me om en leg me dicht tegen kiro aan die de helenacht in mijn armen heeft gelegen en zo mag hij blijven liggen. ik sluit mijn armen strakker om hem heen en slaap rustig verder. jasper loop de kamer weer uit en ik zucht.
''eindelijk hij is weer weg.'' lacht kiro.
''ja eindelijk!'' lach ik ook. kiro draait zich om en drukt een kusje op mijn mond. ik glimlach en zoen hem nog een keer.
''nu wil ik meer!'' fluistert hij schatig en ik trek hem op me.
''kiss me!'' fluister ik terug en hij drukt zijn lippen op de mijne. we liggen net lekker te zoenen en dan komt jasper weer binnen stormen met een grote bak water. hij gooit hem in een keer over ons heen.
''KOUD!!!!!!!!!'' roept kiro en springt uit het bed. ik vlieg er ook uit en jasper ligt dubbel van het lachen. strify en shin staan lachend in de deur opening.
''niet grappig!'' roep ik boos en loop de slaapkamer uit naar de bad kamer. kiro komt achter me aan lopen en doet de deur achter ons op slot.
''kom we gaan samen in bad.'' zegt hij schatig. hij draait de kraan open en gooit er overdreven veel badschuim bij. ik draai hem naar mij toe en omhels hem. ik hou hem stevig in mijn armen en ik kan de tranen niet tegen houden.
''ik ben zo blij dat we nog bij elkaar zijn!'' fluister ik.
''ik ook! heel erg blij!''
''we hebben misschien vaak ruzie, maar als ik 's nachts wel eens zie hoe je ligt te slapen dan weet ik dat ik echt gelukkig ben!''
''als ik 's morgens wakker wordt en ik kijk in die prachtige ogen van jou dan weet ik meteen dat jij alles voor me bent!''
''ik hou van je kiro.''
''ik ook van jou yu.''
ik draai de kraan uit, trek mijn broek en bokser uit en stap het bad in. kiro doet het zelfde en komt tegen me aan liggen. ik streel zachtjes over zijn arm heen en druk een kusje op zijn wang. en voel me nu gelukkiger dan ooit.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 24 aug 2009 - 0:43:
Ik moet hir lezen maar un ga ik slapen eigenlijk niet mar iik mag niet zo alng computeren anderskirjg ik straf