Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » ~17~ Not everybody knows I kissed her. Do they?

Können wir das machen?*TC*

23 aug 2009 - 16:32

1205

3

254



~17~ Not everybody knows I kissed her. Do they?

Veel plezier lieverds:D! Love jullie, veel plezier<3!

Tom POV*


De kille lange stilte, de blik in zijn ogen, het bevalt me niks. Hij gaat toch niet écht zelfmoord plegen hè?

"Hé hallo, daar zul je de Kaulitzjes hebben. Ah kijk eens aan, Billy is naakt!" grapt Georg die mij laat schrikken door zijn plotselinge verschijning. Ik keer me naar hem om en werp hem een dodelijke blik. "Ja, Bill is naakt ja. Kennelijk heb je dus toch géen bril nodig." lach ik hem gemeen toe. Voor een moment lijkt hij dicht te klappen, zijn woorden niet te kunnen vinden. Maar al gauw heeft 'ie al weer een weerwoord. "Dat jij hier zo vroeg al staat betekent vast dat je bij je naakte broertje geslapen hebt, en nu gauw weg wou sluipen voor iemand je betrapte. Man echt waar, ik wil niet weten waar jullie vannacht mee bezig waren." zegt hij denkent iets slims bedacht te hebben, en knijpt vuil zijn ogen tot spleetjes. "In your face!" zegt hij als of hij een meisje is, en loopt vervolgens verwaant weg. Met een brede grijns kijk ik hem na. Dit is niet beledigent, alleen maar lachwekkent! Kom op zeg, hij lijkt wel een Homo!

Ik draai me weer terug om naar Bill, waar ik net met mijn rug naar toe stond. Gelijk verdwijnt mijn enorme grijns weer, en maakt plaats voor een bezorgt gezicht. Waar is Bill nou heen? Zijn deur staat nog wel open. Zo vlug mijn benen mij kunen dragen stap ik naar binnen en richt mijn aandacht meteen naar het balkon. Tot mijn grote opluchting is die deur nog gewoon dicht, en zie ik ook niemand achter het witte gordijn. "Boe." Ik schrik en draai me in een ruk om. Daar staat Bill, aangekleed en wel. Hoe droog hij het ook zei, toch was het even schrikken. "Hoe komt die ruzie tussen jij en Georg opeens toch?" wilt hij weten, terwijl hij met zijn handen in zijn heupen staat te wachten op antwoord. Ik trek verbaasd mijn wenkbrauw op. "Uhm.. Ik weet niet of je het al door had broertje, maar hij moet jou ook hebben. Hoorde je hem net niet?" vraag ik gebarent naar de plek waar Georg net stond. Zuchtend schut hij zijn hoofd en loopt naar de deur, die hij nu wat verder dan een kiertje open houd. Hij kijkt me aan met een blik van 'oprotten', dus zal ik ook maar gewoon gaan. Wanneer ik in de gang sta word de deur hard dicht gegooit. Heb ik iets verkeerds gezegt?

Nog steeds in mijn boxer loop ik weer terug naar mijn eigen kamer. Ook niet gek dat Georg dacht dat ik bij Bill geslapen had. Ik loop mijn kamer binnen en begin meteen met mij aan te kleden. Als ik dat eenmaal gedaan heb kijk ik naar de wekker. Kwart voor twaalf al weer. Hoe laat moesten we ons ook al waar verzamelen? Ik dacht om twaalf uur. O, nou kijk eens aan, dan ben ik nog optijd ook. Met mijn handen in mijn zakken verlaat ik de kamer en loop niet veel later de lift in. Als hij de begane grond bereikt heeft stap ik uit en loop naar de eetruimte. Vele mensen zitten al aan het ontbijt, en als we geluk hebben zitten er geen fans tussen. Doorzoekend kijk ik om me heen, en zie David al aan een tafeltje zitten. Ik glimlach naar hem , maar kom al gauw tot de ontdekking dat hij te druk bezig is met telefoneren, en mij dus niet ziet.

"Ahum..." hoor ik iemand z'n keel schrapen. Het geluid komt van achter mij, dus draai ik me om. "Tom Kaulitz?" vraagt een zwartharig meisje verlegen. Nerveus schuifelt ze wat met haar voeten. Zo te zien draagt ze All Stars. "Uhm... Ja, dat ben ik.." verbreek ik de stilte. Nou ja, onze stilte dan. De rest van de mensen hier zijn aardig wat aan het kletsen. "Ik uhm... Kwam even zeggen dat ik je nieuwe stijl helemaal geweldig vind, en ehm.. Die van de rest van de band natuurlijk ook. Uhm... Mag ik een handtekening?" vraagt ze terwijl ze een pen en papier voor me houd. Hoe komt ze daar zo snel nou weer aan? Net of ze wist dat ze mij tegen zou komen. "Ja ehh.. Natuurlijk." zeg ik zacht en neem het spul aan. Ik krabbel mijn naam er op en geef het weer terug. Het verbaasd mij dat ze hier in Frankrijk Duits spreekt. "O mijn God, ik sta hier gewoon voor dé Tom Kaulitz..!" zegt ze verwondert waarna ze haar handen voor haar mond slaat. Zo te zien moet ze van ongeloof huilen. "Hé, rustig maar hoor. Ik ben ook maar gewoon een mens, net als jij. Niks om voor te huilen." probeer ik haar gerust te stellen. Meteen na ik dat gezegt heb slaat ze haar armen om mij heen. Stevig word ik tegen haar tengere lichaampje aangedrukt. Met haar hoofd in mijn hals snikt ze haar ongeloof weg. "Ja ja, het is al goed." zeg ik en wrijf met mijn hand langs haar rug.
"Mag ik een kus?" vraagt ze wanneer ze uitgehuilt is. Een fan die een kus wilt, hoe normaal. Altijd geef ik ze hun zin, maar dit keer voelt het zo apart. Waarschijnlijk omdat zij wel wat jonger is dan de meeste meisjes die dat vragen. "Hoe oud ben jij?" vraag ik dus maar liefjes. "Dertien..." komt er blozend over haar lippen. Wow, ik had verwacht dat ze jong was, maar zo jong? Dan is ze in ieder geval wel groot voor haar leeftijd, en draagt ze ook wel een beetje veel make up voor haar leeftijd. "Alsjeblieft Tom, het zal mijn leven weer een stuk beter maken." zegt ze heel lief, wat mij toch in haar smekende oogjes doet kijken. Zoiets schattigs kan ik toch niet afwijzen? "Hmm... Ah, oké dan. Voor deze ene keer." zeg ik en buig naar haar toe. Haar lippen gaan richting de mijne, en al snel raken ze elkaar. Haar greep om mijn middel word strakker, en ook ik houd haar steviger vast. Haar tong dringt op een aangename manier mijn mond binnen, en al snel is het geen onschuldig kusje meer. Zoenend staan we hier, midden in de eetzaal waar iedereen bezig is met zijn of haar ontbijt. Wat zullen hun het eten nu nog smakelijk vinden zeg, met een zoenende pedofiel in hun zicht. Meteen beïndig ik de zoen van mijn eigen gedachten. Shit... Ik zoen nu een minderjarig meisje..! "Bedankt Tom, dat was fantastisch!" zegt ze dolgelukkig, en loopt voldaan weer weg. Gelijk kijk ik om me heen of er geen camera's waren die dit in roddelbladen kunnen bevestigen. Nee, God dank, geen paparazzie.

Als ik nog eens beter kijk aan de andere kant van de zaal zie ik Bill voor de grote open deur staan. Met een jaloerze maar toch pijnlijke blik kijkt hij me aan. Fuck, wat heeft hij allemaal gezien? Ik doe net als of ik niet weet dat hij daar staat, en loop direkt door naar ons tafeltje, waar inmiddels Gustav en Georg ook al zitten. Alle drie zijn ze stil aan het eten en bestuderen elke beweging die ik maak. Hebben hun het ook al gezien? Nee toch?!


Reacties:


veke
veke zei op 23 aug 2009 - 20:03:
snel verderxx


CrazyxBaby
CrazyxBaby zei op 23 aug 2009 - 19:32:
Ik v eronderstel dat Bill het gezien heeft. Vermits hij een pijnlijke blik in zijun ogen heeft. En dat iedereen zijn bewegingen volgt kan ook gewoon zijn door het schuldgevoel dat zich in zijn lichaam heeft genesteld. Het is echt super hoe jij dit verhaal hebt gered!
Hopelijk ga je snel verder!!

XXCxB


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 23 aug 2009 - 17:09:
Ik hoop voor Tom dat ze het niet gezien hebben, anders is ie de klos!
En hoe krijg je het voor elkaar telkens zo'n lang stuk te schrijven?!

snel weiter
xjes Jacqueline