Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 37 she hates me so she hates you too..

crazy little thing called love CB (gestopt)

24 aug 2009 - 11:13

1781

0

195



37 she hates me so she hates you too..

jasper pov
ik zie dat jason twijfelt me te vertellen wat er aan de hand is.
''heeft het met ons te maken?'' vraag ik dan. hij knikt zachtjes en zucht dan weer. ik knijp zachtjes in zijn hand en kijk naar hem.
''kijk, over een week waneer we weer naar school moeten is het huis klaar en willen mijn ouders dat ik weer bij hun kom wonen snap je?'' zegt hij dan. ik knik zachtjes.
''maar wat maakt dat uit? we zitten toch bij elkaar in de klas we kunnen gelijk uit school weer iets samen gaan doen hoor!'' zeg ik dan gerust stellend.
''klopt maar ik ga het gewoon missen om 's avonds naast jou in slaap te vallen en om 's morgens naast jou wakker te worden.''
''dus dan ga je me missen? hoe erg missen?'' vraag ik dan en ik neem zijn beide handen vast en loop achteruit.
''zo erg missen!'' fluistert hij en hij zoend me vol liefde. ik geniet echt van deze kus.
''echt vaag, eigenlijk zouden we deze week toch iedere dag ergens naar toe gaan?''
''ja hoezo?''
''nou, waarom worden we dan geschorst, we zijn dan toch niet op school en daar bij zijn we nog samen!''
''daar heb je gelijk in! maar nu hebben we een hele week om alleen samen te zijn zonder potten kijkers! kom we gaan naar het park!'' we lopen hand in hand naar het park en we gaan aan de vijver in elkaars armen op een bankje zitten. als we daar zo'n 30 minuten zitten komt onze klas voorbij lopen.
''jullie zijn geschorst en jullie dachten, wij gaan gezellig naar het park!'' roept martin die als eerste voorbij komt. ik en jason krijgen een lach op ons gezicht en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
''alles is dus weer goed tussen jullie?'' vraagt yalee dan. ik knik alleen zachtjes.
''helemaal! jasper heeft net vlug zijn medicijnen gekregen van strify dus hij is ook niet meer hyper actief.'' lacht jason dan.
''als ik wil kan ik hier zo tig rondjes gaan rennen hoor!'' merk ik op.
''blijf maar zitten.'' lacht hij en drukt een kus op mijn voorhoofd.
''jongens door lopen!'' roept mevrouw voesenek en dan ziet ze mij en jason zitten.
''horen jullie niet thuis huiswerk te maken?'' zegt ze dan.
''dan doen ze alleen biologie!'' grapt martin en hij en zac schieten in de lach. yalee denkt even na en schiet dan ook in de lach.
''HA-HA heel grappig!'' zegt jason sarcastiesch.
''maar waarom zijn jullie niet thuis dan?'' vraagt sharona gemeen. ik steek een sigaret op en kijk haar aan.
''we mogen geen sigaretten meer van het balkon af gooien.'' zeg ik rustig.
''en we mogen ze ook niet laten liggen!'' zegt jason dan.
''waarom niet?'' vraagt zac nog lachend.
''dan worden Yu en Kiro boos.'' lach ik dan en jason schiet ook in de lach.
de klas loopt daarna door en ik en jason gaan dan toch naar huis. we lopen het appartement in en luminor en romeo zitten op de bank een film te kijken.
''daar zijn de rebbels!'' roept romeo meteen. ik voel twee armen om me heen en een natte kus in mijn nek.
''gatver dat vind ik smerig!'' roep ik dan lachend. jason grijnst en drukt nog een natte kus in mijn nek.
''jason! gatver!'' lach ik. hij blijft kusjes in mijn nek drukken dus ik loop gewoon maar weg. hij kijkt me lachend na en loopt dan naar boven. ik neem een glas cola en loop dan ook naar boven. ik ga mijn kamer in en jason staat op het balkon. ik ga naast hem staan en neem zijn hand vast. hij kijkt me even aan en neemt me in zijn armen. we blijven zo lang staan en we zeggen niks. dan gaat mijn mobiel af. ik wil helemaal niet opnemen, dit moment wil ik niet verpesten, ik wil zo voor eeuwig blijven staan, hier in de armen van jason, zijn liefde voelen, zijn lichaam tegen het mijne, zijn handen die over mijn rug strelen, zijn lieve aanrakingen gewoon voelen.
''je moet opnemen liefje.'' fluistert hij dan. maar ik wil niet luisteren, ik heb geen zin om op te nemen! ik wil zo voor altijd blijven staan! ik zucht en neem dan toch mijn mobiel uit mijn zak en neem op zonder te kijken wie het is.
''jasper.'' zeg ik geirriteert. het is even stil aan de andere kant.
''zeg als je niet praat had ik net zo goed niet op kunnen nemen!'' zeg ik dan boos. weer blijft het even stil.
''met stijn.'' hoor ik dan de stem van mijn broer. ik zucht. waarom belt hij nu weer? wat moet hij van me? hij zei zelf dat hij niks meer met me te maken wilde hebben! waarom belt hij dan?
''wat wil je?'' zeg ik dan bot. jason kijkt me even vaag aan en ik schud mijn hoofd even. hij loopt naar binnen en ik blijf op het balkon.
''ik hoorde dat je de gitaar van papa en mama hebt.''
''ja dus?''
''waarom heb je nooit verteld dat je gitaar speelt?''
''wie zegt dat? en daarbij als het zo zou zijn zou je me alleen maar uit lachen!''
''waarom wilde je die gitaar dan?''
''stijn! dat is een familie erfstuk! het is het enige dat ik nog heb dat me aan papa en mama doet denken! op mijn littekens na.'' dat laatste zeg ik heel zacht. ik wilde eigenlijk niet dat hij het hoorde.
''de jeugdzorg belde net, ik moet bij jou komen kijken en dan zeggen of ik het goed vind dat je daar officeel gaat wonen.''
''dan kun je net zo goed meteen zeggen dat je het niet goed vind!''
''hoezo?''
''omdat heel dit huishouden inclusief ik homo is, ik piercings en tattoe's heb laten zetten en ik heb verder ook een hele andere stijl!''
''dan wil ik eerst met die strify praten. maar hoezo ben je homo dan?''
''ja en ik heb een vriend als je het wil weten!''
''maar dat is toch niet erg! als of ik het erg zou vinden! oke ik zei dat ik je niet meer wilde kennen enzo en... tja... ik was gewoon bang dat ik je nog meer pijn zou doen jasper! ik wilde dat jij gelukkig zou worden en dat ben je toch?''
''ja! heel gelukkig maar ik vind het kut dat ik jou pleun en sheyla nooit meer zie!''
''dat snap ik, morgen kom ik langs, ik wil wel wat dingen bespreken met strify en dan zal ik meteen wat extra medicijnen voor je mee nemen want ik kreeg een melding dat je bijna weer nieuwe moest hebben. en ik wil dat vriendje van jou leren kennen want er is nooit iemand behalve papa en vooral mama geweest die jou gelukkig maakte dus ik wil weten hoe hij dat doet oke!''
''oke dan tot morgen.''
''hoe laat ben jij thuis?''
''uhm, nou ik heb om 1 uur een afspraak staan bij de tattoo shop, dus misschien wil je mee? dan weet je ook weer hoe dat is!''
''hmmm, oke dan zie ik je daar! welke?''
''bij destine-wonder.''
''oke, morgen 1 uur destine-wonder. dan zie ik je daar bye!''
''bye!'' ik hang op en zet mijn mobiel uit. ik zucht diep en jason komt het balkon weer op.
''wie was het?''
''stijn.''
''waarom belde hij?''
''hij moet tekenen dat strify mijn pleeg vader word, en hij moet dus eerst strify leren kennen en hij gaat morgen ook mee om die tattoo te zetten.''
''oke cool!'' hij komt dicht bij me staan en slaat zijn armen om mijn middel. hij drukt een korte kus in mijn nek waar ik onwijs van geniet.
''weet je, ik ben zo blij dat we nog bij elkaar zijn!'' fluister ik dan.
''ik ook, en dat blijven we!'' ik draai me naar hem toe en druk een lange zoen op zijn lippen. hij kreunt zachtjes en ik voel zijn tong over mijn lippen strelen. ik open mijn mond en hij laat zijn tong naar binnen glijden. ik speel rustig met zijn tong en laat mijn handen over zijn buik glijden.
''JASPER! er is iemand voor je!'' hoor ik strify ineens roepen. ik en jason verbreken de zoen en we lopen naar beneden. in de hal staat mijn zus alsof er niks verkeerd is gegaan van te voren!
''wat doe jij hier?'' roep ik verbaast en misschien een beetje te bot.
''nou, ik moet een contract tekenen dat ik het goed vind dat jij hier blijft wonen! dus ik wilde wel eens zien hoe jij hier leefd!''zegt ze en ik kan een zucht niet tegen houden. ik voel een tik van jason op mijn hoofd. ik draai me om en kijk hem aan. hij geeft me een bepaalde blik van dat onze relatie van haar afhangt. en daar heeft hij nog gelijk in ook. ik loop naar de huiskamer en plof op de bank neer.
''sinds wanneer heb je die piercings?''
''sinds ik mijn tattoo's heb.'' zeg ik kort af. ze kijkt me aan en gaat tegen over me op de andere bank zitten.
''tattoe's, piercings! wat is het volgende? dat je homo bent?'' roept ze boos. iedereen kijkt haar met grote ogen aan. jason die naast me zit kijkt me aan met hoop in zijn ogen.
''erger! ik heb een vriend waar ik heel gelukkig mee ben en als jij me niet accepteert wil ik dat je uit mijn leven verdwijnd.'' ik neem jason zijn hand vast en druk een kus op zijn wang. hij glimlacht naar me maar kijkt ook heel treurig.
''oke, dan teken ik het contract niet en mag je bij stijn gaan wonen! die trouwens gaat verhuizen naar de andere kant van duitsland! veel plezier! broertje!'' zegt ze gemeen en stapt de deur uit. ik zucht diep als ik de voordeur dicht hoor vallen. strify komt naast me zitten en legt een hand op mijn schouder. er rolt een traan over mijn wang en ik veeg hem ruw weg.
''het komt wel goed!'' steld strify me gerust maar het werkt niet echt.
''nee, niet waar. ik moet hier straks weg, mee naar de andere kant van duitsland en dan zie ik jullie nooit meer!''
''tuurlijk zie je ons nog wel! dan komen we gewoon langs met de trein!''
''ho ho! wie zegt dat hij weg gaat! stijn moet nog komen en als we hem uit leggen wat er gebeurt is doet hij heus niet zo moeilijk! en hij wil ons dan vast wel helpen!'' roept shin dan.
''hoe weet jij dat stijn komt?''
''omdat... ik iets met hem heb gehad! zo'n 3 jaar geleden, we zijn nog steeds vrienden!''
''sirieus! dat heb ik nooit geweten!''
''niemand wist het! behalve ik en stijn dan.'' roept hij vrolijk. strify moppert iets en loopt dan weg.
''jaloers...'' lacht jason. kiro en yu letten al lang niet meer op en zitten al weer te zoenen. ik draai jason zijn gezicht mijn kant op en druk mijn lippen op de zijne. er volgt een lange zoen. hoppelijk kan stijn ons helpen dat ik bij jason kan blijven. als hij mee wil werken dan


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.