Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » and @ home

niet de juiste dood? <-- afgerond

6 dec 2009 - 22:18

2434

9

465



and @ home

wegens het feit dat de laptop het "te warm" vond kon ik dit stuk weer geheel opnieuw tikken. weet iemand een remedie tegen pc's met eigen willetjes? (uit raam gooien is uitgesloten optie) en btw is hier ook een stukje voor de iets oudere lezertjes te vinden dus u bent gewaarschuwd. onder de 12 jaar is niet aangeraden te lezen.

Bill:
ik had het idee dat de busreis veel sneller verliep dan gedacht. we waren veel aan het klieren en games aan het spelen en voor we het wisten waren we al weer bijna bij ons huis.

van de gehele crue hadden we al afscheid genomen na ons laatste concert. nu was het nog even afscheid nemen van de mensen hier en daarna begon onze vakantie.
'Bill! wat ben je, doof?' tuiterde Tom hard in mijn oren. 'ik roep je al een aantal keer dat we de spullen moeten pakken!' ik mompelde wat naar mijn broer en griste mijn handtas van de bank af. ik wilde overeind staan al bleek dat niet een slim plan. de bus remde en ik had mijn evenwicht nog niet gevonden en klapte met een gil op de grond. dat vonden mijn 4 vrienden zo te horen erg grappig alhoewel ik er iets minder blij mee was. mokkend kroop ik overeind en liep toen naar de deuren van de bus en stapte uit. we werden nog even vergezelt naar de deur door onze 1st vooraanstaande bodyguard Saki en door onze ge-tijdfreakte manager, David. Georg en Gustav werden bij ons afgezet omdat hun families hier ook waren.

'mijn jongens!' riep een vrouw van middelbare leeftijd naar ons toe en vloog op ons af en plette ons in een knuffel.
'Simone, ik heb je jongens heel thuisgebracht dus zou je wel zo vriendelijk willen zijn om ze ook weer zo af te leveren?' Simone, onze mam, begon te lachen terwijl de rest van de families ook erbij kwam om iedereen te begroeten. Gordon, onze officiële stiefvader, verwelkomde ons hartelijk.
De crue vertrok weer en David drukte Simone nog op eht hart dat ze ons niet teveel zou verwennen. wij keken hem beledigd aan. 'wat nou?! straks heb ik nog van die sterralures pubertjes die hun skittles gesorteerd op kleur willen hebben! dacht het niet hoor!' en hierna was de tourbus de straat uitgereden en konden we de koffers naar de gang toebrengen.

'je moeder lijkt me een lieve vrouw.' hoorde ik ineens naast me. ik was even vergeten dat Kishu er ook nog was. 'is ze ook. ik denk dat ze ook dol op jou zou zijn.' zei ik. ze glimlachtte flauwtjes. samen liepen we naar binnen en iedereen ging in de woonkamer zitten. hierna volgde een praatsessie van gemiddeld 4 uur waarin alle info van onze tour werd verteld. nou, bijna alle dan. en wij kregen natuurlijk weer uitgebreidt verslag van het leven hier tijdens onze afwezigheid. rond 7 uur werd er pizza besteld en pas 12 uur namen we afscheid van Georg en Gustav en hun familie. die zouden we pas weer na 2 weekjes zien.
'wel jungs, ga maar naar bed toe. jullie zullen wel moe zijn. en laat jullie koffers maar ingepakt oké?' zei Gordon en draaide snel zijn roodgeworden hoofd weg. die verborg iets. maar daar zouden we al snel achter komen. Gordon kennende klapte hij het er wel uit binnen 2 dagen.

ik rende naar boven en klapte mijn kamerdeur open. 'welcome home!' riep ik en liep mijn kamer binnen. Kishu keek even rond. 'leuke kamer.' zei ze lachend. naast ons ging er ook een deur hard open en dicht. Tom zou dus nu uitgetelt op bed liggen. Kish en ik pakte onze spullen uit de koffers en ik liep naar de badkamer om me daar om te kleden. even later kwam Kishu erbij en stonden we voor de spiegel onze tanden te poetsen. we probeerde niet in de lach te schieten en ik spuugde snel mijn mond leeg en spoelde even. 'klier!' riep ik en gaf haar een duwtje. 'wat?! jij lacht!' riep ze en spoelde snel ook.

'erm... bezwaar tegen 1 bed te moeten delen?' vroeg ik weer in mijn kamer uitgekomen. 'in principe niet hoor. maar ik kan ook op een zetel gaan pitten.' ik schudde mijn hoofd. 'dat hoort niet als je te gast bent. ik wil niet dat je morgen een gebroken rug hebt.' ze knikte en stapte in mijn kleine bedje. al snel sliep ik al.

Kishu:
ik werd wakker door Tom die de kamer binnen kwam. 'van mam moest ik je wekken Bill. ze heeft weer die belachelijke "zaterdag 's ochtends samen ontbijten" regel ingesteld en... wtf! hebben jullie het gedaan ofzo!?' ik zat gelijk recht net als Bill. 'nee!' riepen we beide en Tom keek ons ongelovig en wantrouwig aan.
logisch eigenlijk. Tom had mij natuurlijk alleen nog maar op de bank zien slapen. en ik samen met Bill in 1 klein bed gaf natuurlijk neit echt een goede indruk. Bill legde uit hoe het zat. 'dus jullie..."hebben niets met elkaar behalve vriendschap.' maakte Bill af. hij ging overeind zitten en begon zijn kleding te verzamelen. ik volgde het voorbeeld. Tom had een big smile gekregen. 'oké dan! zie jullie zo!' riep hij en huppelde zowat weg. 'oké... wat was dat.' vroeg Bill en ik begon te lachen.

tijdens het ontbijt had Bill 1 stoel ietsje naar achter geschoven zodat ik erbij kon zitten. de jongens waren aan het eten en Simone was in haar thee aan het roeren. Gordon had zich zowat verstopt achter de krant die hij nu al voor de 3e keer zat te lezen. hij was zenuwachtig en Bill en Tom keken elkaar aan. Tom wiebelde met zijn wenkbrauw en samen staarde ze naar Gordon die het nu nog meer op zijn zenuwen kreeg. het begon met de krant vernaggelen die Simone hem toen maar uit de handen trok, daarna met het in je koffie staren, gevolgd door "het plafond is interressant", hierna kwam het vingers-op-de-tafel-tikken en uiteindelijk met het "keelschrapen en heen en weer wiebelen".

'oké ik houd het niet langer meer!' riep hij uiteindelijk en de twins kregen een big smile. Simone legde de krant neer en zuchtte diep. 'ik ahd gehoopt dat je het ietsje langer dan 11 uurtjes kon volhouden maar vooruit.' Gordon maakte een raar geluid. 'geef liever die 2 daar de schuld!' riep hij en Simone keek streng naar haar jongens.'ik ehb jullie toch geleerd wat beleefdheid en geduld is?' vroeg ze en de jongens knikte met gekruisde vingers onder tafel.
'nou, we hadden als verrassing een weekje naar New York.' zei Simone. 'als gezin samen. we hebben met David weten te regelen dat we in jullie studio daar kunnen verblijven en we vertrekken aanstaande donderdag al met het vliegtuig.' Bill begon te klappen in zijn handen als een klein kind en Tom omhelsde zijn moeder.
bij mij ging er weer een map open in mijn archiefkast. "moederliefde" en dit moment kwam daarbij.

er werd dus wat geplant over het weekje weg en daarna kreeg ik van de jongens een uitgebreidde rondleiding door het huis. bij de kamer van Tom was een of andere bom aan troep ontploft. 'my god, hoe krijg je het voor elkaar! je bent nog geen dag thuis of het lijkt alsof je er al weer een maand woont.' zei Bill en Tom werd helemaal rood. ik werd ook voorgesteld aan de kat, 2 honden en de huisspinnen in de trapkast. dieren voelde namelijk mijn aanwezigheid wel.

de rest van de dag verliep erg gewoontjes. iets waar de jongens zo te zien erg van genoten. we zaten nu in de kamer van Tom op zijn enorme bed. 'filmpje kijken?' stelde Bill voor en ik knikte. 'welke?' zei Tom en ik opende de tv kast onder de tv. 'euh...' zei ik en keek wanhopig naar Bill toen ik alle stapels zag. 'wat is er?' vroeg hij. 'ik ken ze niet.' zei ik. 'kies gewoon degene die je nog niet gezien hebt.' zei Tom en mijn paniek werd groter. 'maar ik ken ze allemaal niet!' riep ik zowat en Tom keek me dom aan. nu voelde ik me nog dommer. 'Tom, je weet toch dat ze dingen wel weet maar niet kent. ze kan er geen gebeurtenis meer bij vormen. belevingen is ze allemaal kwijt. dus kent ze geen films.' Tom staarde me met open mond aan en ik keek naar mijn schoenen van schaamte. 'o, ik wist niet dat dat zo werkte... sorry. zal ik anders helpen uitzoeken?' ik keek weer op en Tom pakte een stapel uit de kast.
'oké, dit is JAWS. film over haaien enzo die mensen killen. en dit is batman. vleermuismannetje wat de wereld red.' ik haalde mijn schouders op. 'titel bekend, weet verder niets.' Tom pakte een volgende film en gaf er weer een mini samenvattinkje bij. Bill begon ook te helpen. degene die me leuk leken rechts, en de minder leuke links.
na 2 uur hadden we een grote hoeveelheid al gehad. degene waar ik echt enthousiast over was waren tot nu toe nog maar een klein stapeltje.
ik was nu zelf stapels aan het doorkijken. 'deze!' riep ik en hield een film omhoog. Bill begon hard te lachen toen hij zag welke film het was. 'nijntje? omg! Tom, heb je die nu nog!' Tom werd weer rood. 'tja ik denk het...' ik begon speels te lachen en duwde het schijfje in het apparaat. het deuntje begon en ik ging op mijn buik op het bed liggen met mijn ellebogen op het matras geboord en mijn hoofd ondersteunend met mijn handen. fascinerend! ik vond het helemaal geweldig dat konijntje!
Bill en Tom zaten achter me te smoezen en mee te kijken. ik snapte maar niet dat ze dit "kinderachtig" konden noemen. na een kwartiertje was het filmpje al klaar en keek ik teleurgesteld naar het scherm. 'nou hoor!' zei ik en haalde het schijfje er weer uit. Bill deed zijn best niet te lachen en ik stak mijn tong uit naar hem. ik ging weer verder rommelen in de dvd's.
'hé, weer een nijntje!' zei ik vrolijk en duwde het schijfje weer erin. 'o god niet die!' riep Tom en trok het hoesje uit mijn handen. hij zocht wild naar de afstandsbediening en ik snapte de heisa maar niet. tot ik het beeldscherm zag.
'Tom! wat ben jij voor een gek! een porno film in een kinderhoesje stoppen?!' riep Bill die zijn ogen bedekte met zijn handen. 'ja wat! ik moest het ergens voor ma verstoppen!' riep Tom die nog steeds zocht naar de afstandsbediening. ik begon hard te lachen. 'wat doen die mensen vaag zeg! ik snap er niks van! en de afstandsbediening ligt daar Tom. wat is hier nou erg aan!' Tom kwam van onder het bed en zette het beeld op pauze. Bill keek me scheef aan. 'Kishu, zoiets kijk je op een dronken avond of als je zin hebt ofzo. dit is niet iets voor nu.' ik haalde mijn schouders op. 'maakt het uit? ik snap hier toch niet veel van.' nu was het Tom die me weer vragend aankeek. hij fluisterde wat tegen Bill. 'WAT!? bedoeld ze zo?! Kish, hoe bedoel je met "ik snap het toch niet"?' ik fronste mijn wenkbrauwen. 'zoals ik zeg. ik snap niet wat die mensen hier doen.' Bill kreeg een glinstering van paniek in zijn ogen. 'je weet niet wat sex is?' vroeg hij. 'nehee... dat weet ik wel. maar wat doen ze hier dan! die mensen lebberen elkaar alleen maar af! sex is toch het verwekken van kinderen?' Tom had een mond die te ver open stond en ik tikte die dicht. 'en dat voor een 17 jarige... jij moet wat gemist hebben!' riep hij en Bill sloeg zijn broer met een kussen. 'flappooo! snap je het dan niet! dit had gevaarlijk kunnen zijn!' hij keek zijn broer aan en ik keek naar de twee die een taal via de ogen spraken die alleen zij konden verstaan. 'hé shit. je hebt gelijk! zei Tom. hij wendde zich weer naar mij. 'ik denk dat je beter eerst een bioboek in kan gaan kijken Kish. of in tijdschriften moet gaan lezen. dan zal je snappen wat dit is.' ik haalde mijn schouders op. 'heb je dan tijdschriften waar het in staat?' vroeg ik en zowel Bill als Tom kregen rode oortjes. ik onderdrukte een giechel en Bill liep even naar zijn eigen kamer en kwam toen terug met een stapeltje tijdschriften. ik pakte het stapeltje en ging weer liggen zoals ik net lag en pakte het 1e tijdschrift en begon te bladeren. Tom zette de film weer aan. 'het maakt nu toch niets meer uit.' mompelde hij en Bill zuchtte diep. 'vooruit dan maar. ik heb waarschijnlijk toch wel een gespannen broek zo.' Tom begon te grinniken en ik las gewoon verder.

terwijl de jongens film keken vroeg ik af en toe dingen. tot grote ergenis van de jongens zo te horen die zich geen houding wisten te geven en stotterend en beschamend antwoord gaven. ik begreep hieruit dat dit niet bepaald iets was wat je zomaar kon zeggen. maar ik leerde weer en die archiefkast map "seksualiteit" vulde ook al meer.

op een gegeven moment draaide ik me om naar de jongens nadat ik de tijdschriften uit had. ikzelf had al een rooie kop van schaamte gekregen en bij de jongens was het zo te zien niet beter. Bill gaf het als eerste op. 'wc!' riep die snel en vluchtte de kamer uit. nu zat ik hier met Tom die het na 30 secondes ook opgaf. 'badkamer!' riep hij. ik haalde mijn schouders op en legde de tijdschriften naast Tom's bed en deed de dvd uit. de jongens kwamen even later weer terug en kregen opnieuw een rode kop. 'hoort dat? dat eeuwige roodworden?' vroeg ik lachend. de spanning brak weer en de jongens begonnen ook te lachen.

nadat de jongens gegeten hadden en ik ondertussen hun kamers een beetje aan kanten gemaakt had gingen we weer film kijken. dit keer een of andere film die Bill had uitgekozen. ik vond het nogal een doetjes film. maar Bill zat wel met tranen in de ogen te kijken. rond 11 uur ruimde we alles op. en om half 12 waren we omgekleed en wel. Bill had me een keer vreemd aangekeken en had gemeen gelachen. ik had alleen maar een dom vraagteken boven mijn hoofd. toen ik zijn kamer in wilde zei hij het volgende. 'sorry Kish maar mijn bed is gekrompen je gaat maar bij Tom daaag!' en daarna ging de deur dicht in het slot. lekker dan! Tom kwam net de badkamer uit en keek me aan. 'Bill heeft me zojuist de kamer uitgezet met mededeling dat ik maar bij jou moet gaan slapen.' zei ik nog steeds verbaasd naar de deur kijkend. Tom grinnikte even. 'tja, is prima. tenzij je er ineens wat op tegen hebt?' ik schudde mijn hoofd. 'moet toch ergens slapen.' zei ik. ergens maakte mijn hart een salto van blijdschap.

we liepen de kamer van Tom in en kropen aan weerskanten in bed. al snel sliep ik in.


Reacties:

1 2

adelain
adelain zei op 28 okt 2009 - 21:16:
@XxcutypiexX

whaha, zo zie je mr weer dat mijn filmkennis erg goed is-.-' Saw hoort volgens mij dan Jaws te zijn(lijkt erop voor mij:s)
mr goed dat je t meld want serieus, ik heb enorm veel typfouten in dit verhaal


XxCutyXpiexX
XxCutyXpiexX zei op 19 okt 2009 - 21:30:
geweldig stuk,,
alleen je beschrijving bij
dit is SAW. film over haaien enzo die mensen killen

klopt niet. SAW is juist een film waarin mensen vermoord worden dmv een of ander soort gevaarlijk spel iets waar ze nog uit kunnen komen, maar dan moet je meestal iets 'ergs' doen


snoezepoez
snoezepoez zei op 1 sep 2009 - 22:37:
haha, ik heb echt plat gelegen bij dit stuk
Ik ga snel de andere 2 deeltjes die er liggen lezen


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 27 aug 2009 - 23:19:
WHAHAHAHAHAHHAHA
ik heb me echt doodgelachen met dit stuk


JoLiEnNnN
JoLiEnNnN zei op 27 aug 2009 - 16:14:
hahah nog een nijntje xp
super verhaal