Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » five

What do you mean 'Twins'

24 aug 2009 - 15:53

429

2

224



five

je weet nu hoe ze er allebei uitzien ;p misschien wel handig ;p sorry de eerste delen zijn chaoserig ;p maar ik ben een en al chaos dus dan krijg je dat ;p X

Ik trek een sprint naar Lizz en knuffel haar zo hyper dat ze omvalt. samen liggen we lachend op de grond terwijl sommige mensen die langs liepen ons raar aankijken. De meesten hier waren ons hyper gedrag wel gewend maar sommigen niet blijkbaar. Ik trek mijn gezicht serieus, sta op en trek mijn kleren recht.'Dus, je hebt gewonnen?' vraag ik terwijl ik mijn wenkbrauw optrek. 'JAAAAHH OMG OMG OMG I CAN"T BELIEVE IT!' schreeuwt ze door school heen. 'WHAAAAAAAAAAHHH OMG DAT MEEN JE NEIT' ik knuffel haar nu helemaal plat. As I was searching for some cookies in an empty jar, I realised some days are made to press restart. 'met de mobiel van Liz' zegt ze droog in de telefoon 'jaaah en dus.' ze trekt een arrogant gezicht naar haar mobiel 'mí am wat maakt het uit dat je ongure figuren tegenkomt op weg naar mij,' nu klinkt ze ook arrogant 'jah en dus dan is dat misschien wel mijn buur, WAT DOE JIJ TROUWENS BIJ MIJN HUIS~' ik shcrik van haar uitbarsting maar moet er wel om lachen 'Mam, ik wil dat je nu vertrekt en de sleutel onder de deur door schuift.' ik lach om het gezicvht wat ze er bijtrekt 'maamm je weet dat ik volwassen ben, hoor je me VOL wAS SEN.' ik zucht en trek de mobiel uit haar hand 'U heeft gehoord wat ze zei de deur op slot en de sleutel eronderdoor, en niet meer terugkom,en, weet U wel hoe gevaarlijk dat is in je eentje met al die ongure types die daar rondlopen, mannen met lang haar.. Brr. DOEI' roep ik in de telefoon en geef hem terug aan Liz die nog steeds verbaast naar haar hand staat te staren.

'Kom op! naar de studio voor de kaartjes' roep ik blij naar haar en trwk haar mee.

we lopen naar de studio voor onze backstage pasjes en de kaartjes voor het concert, als we ze hebben lopen we blij naar het huis van Liz.

'ik kan nog steeds nniet geloven dat ik over een maand vrij ben' zeg ik ongelovig, 'jaahh en dan ga je bij mij wonen, en dan gaan we elke avond feesten, en met ongure types rondhangen' zegt ze lachend. 'jaahh.. mannem met lang haar en pierci.' midden in mijn zin val ik stil 'Oh My Freaking BarbieGod!' roep ik door de straat heen. mijn vinger wijst trillend voor me uit.



-----------------

whaha benieuwd xP

met veel reactie ga ik verder..

okee ik ben al blij met weinig ;p want ik verveel me dus ik ga sowieso snel verder ;p

maar reacties zijn wel leuk ^^

Xx


Reacties:


Yarsea
Yarsea zei op 25 sep 2009 - 21:38:
het leest wel lekker weg eelrijk gezegt..,
wel wat anders mij mijn style maar wel lachen


realchick
realchick zei op 24 aug 2009 - 16:44:
WHAAAAAAAA VERDER
EN NIKS MET VEEL REACTIES
IK GA NIET WACHTEN OP ANDEREN
HAHAHAHA IK WIL NU
HET VOLGENDE DEEL
NUNUNU