Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love Nick {gestopt} » Hoofdstuk 4

Love Nick {gestopt}

26 nov 2009 - 15:44

406

1

199



Hoofdstuk 4

Het spijt me heeeeeeeeeeel erg dat ik jullie zo lang duurde maar ik was eigenlijk compleet vergeten dat ik een verhaal was begonnnen (a) dus please don't hate me X S POV Sanne

Sanne

Zucht.. Hij is wel knap hé denk je als je 's middags aan je huiswerk wil beginnen. Daarna komt er van het huiswerk maken niet veel meer omdat je maar door blijft fantaseren over overmorgen.

2 Dagen Later

's Morgens ben je al vroeg wakker door de zenuwen voor Het Afspraakje. Je gaat even onder de douche waarna je meer dan een uur met je haar bezig bent. Daarna trek je de deuren van je kast open waarna er een hele hoop kleren uitvallen. Zucht. Wat een puinhoop. Nou dat opruimen doe ik later wel denk je bij jezelf en je pakt het eerste shirtje van de stapel en gooit het op je bed. dit herhaalt zich zo'n 30 keer waarna je eindelijk een shirtje hebt gevonden dat niet te klein/groot/lelijk/oud/vuil is hebt gevonden. Nu alleen nog een broek.. Als je dan eindelijk ben aangekleed is het al 1 uur en moet je nog gaan opschieten ook! 3 kwartier later gris je je portomonnee, telefoon en fietssleutel van de tafel, race je het huis uit en fietst zo hard als je kan naar de kermis.
eenmaal op de kermis aangekomen dump je je fiets ergens neer en gaat voor de ingang van de kermis staan. yes ik ben maar een heel klein beetje te laat juich je in je zelf. Waarna je iemand op je schouder voelt tikken. Je draait je om en je hart begint sneller te slaan. Damn wat is ie knap. Hey. zegt Nate verlegen. Hoi. glimlach je terug. Dus waar wil je het eerst in vraag je vrolijk aan Nate. OOhh ik wil in het reuzenrad zegt hij op een peuterachtig toontje nadat hij even om zich heen heeft gekeken.Oh nee help niet het reuzenrad neee niet dat. denk je maar hardop zeg je alleen maar. Let's go than. En jullie gaan in de rij staan. Oh hoe moet ik dí­t nou weer oplossen ik heb vreselijk last van hoogtevrees denk je terwijl jullie vrolijk staan te praten over van alles en nog wat. dan komt er een giechelende groep meisjes op jullie af. Hey ehmm, zegt 1 van de meisjes dan, Can we take a picture of you. Yeah sure zegt Nate dan en gaat op de foto met al de meisjes, waarna er natuurlijk nóg meer mensen op jullie afkomen, en zo gaat het door totdat jullie in het reuzenrad wagentje stappen.
En wat had dí¡t te betekenen!! vraag je hem.


Reacties:


DreamCatcher
DreamCatcher zei op 31 aug 2009 - 9:34:
Ja, Nat, wat heeft dí¡t te betekenen?