Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 39now he has two familie's

crazy little thing called love CB (gestopt)

24 aug 2009 - 18:46

1043

0

214



39now he has two familie's

stijn pov
ik zit in de auto met jasper en jason op de achterbank. ze zitten helemaal in elkaars armen. ze zijn echt zo schattig. nooit gedacht dat ik dat ooit nog over jasper zou zeggen. ik zucht en rij de straat in. best gek dat jasper misschien echt geaddopteert wordt. en ik moet het nog goed gaan keuren ook! het is dat ik perse langs moest gaan anders had ik meteen getekent! ik wil gewoon dat hij gelukkig is en dat is hij. ik parkeer de auto en we stappen uit.
we lopen het gebouw in en gaan naar boven. als we eindelijk op de bovenste verdieping zijn lopen we de lift uit en gaan het appartement in.
''hallo?'' roept jasper als we binnen komen.
''in de keuken!'' hoor ik een erg zware mannen stem. we lopen door naar de keuken waar twee jongens staan. allebij met lang zwart haar. en eentje is wel heel erg vrouwelijk.
''jij bent zeker stijn! de broer van jasper! ik ben luminor.'' zegt de de vrouwelijke 'man'met een supper zware stem.
''uhm, ja, aangenaam. is jasper een beetje aardig voor jullie?''
''heel aardig! hij is de beste die we konden treffen.'' lacht hij en gaat ruw door het haar van jasper.
''don't tutch the hair!'' roept jasper gelijk.
''geweldig als hij dat zegt!'' lacht de andere jongen. ''ik ben romeo.''
''aangenaam!''
''jason! ruim je schoenen op!'' hoor ik iemand roepen vanuit de gang.
''ik kom al!'' zucht hij diep en loop richting de gang. er komt even later een jongen met blond zwart haar binnen gevolgt door een met blond bruin daarna komen Yu en shin binnen. Yu kende ik al, daar botste ik laatst tegen op in de stad. en natuurlijk ken ik shin nog. hij is dan mijn ex maar we hebben nog vol op contact. hij had verteld dat hij in een band speelde enzo maar heel veel kon het me niet schelen omdat ik niks om muziek geef in tegen stelling tot jasper. ik begroet shin en yu en dan raak ik aan de praat met strify.
''dus je beloofd dat hij geen tattoo's in zijn gezicht neemt!''
''hij mag veel! heel veel zelfs maar echt geen tattoo in zijn gezicht!''
''jasper! ik ga er voor zorgen dat jij hier mag blijven als je me beloofd dat je me een keer per week beld dat alles goed gaat oke!''
''deal! maar dat ging snel!''
''omdat ik al wist dat ik er voor ging zorgen! ik wou gewoon weten met wie je allemaal samen woont en ik ga met pleun praten dat ze dr fucking bek moet houden en jou je geluk niet mag ontnemen!''
''je bent de beste!''
''heb ik van papa!'' hij vliegt me om mijn nek.
''en nu wil ik wel eens wat horen want je speelt gitaar maar dat heb ik nog nooit gehoord.''
''oke ik ga m ff pakken.'' hij rent de trap op en ik plof met de rest in de bank. ik hoor hem al snel weer van de trap af rennen en hij komt de kamer in met een akoestische gitaar. ineens gaat de bel, hij rent naar de gang en komt even later met een meisje terug.
''stijn dit is yalee, yalee dit is stijn.'' we geven elkaar een hand en jasper gaat klaar zitten.
''yalee gaat zingen omdat ik dat nog nooit gehoord heb en ze had er muziek voor nodig. toch?''
''uhm ja...''
stijn begint te spelen en yalee zingt mee. het nummer daydream van adele. ik heb het wel wat vaker gehoord van pleun. ze zingt erg mooi en jasper kan ook heel goed gitaar spelen. yalee haalt zelfs de hoogste noten van heel het nummer! ik kijk haar met open mond aan. als het nummer afgelopen is ontspannen ze en kijken elkaar lachend aan.
''hoezo het klinkt niet goed! je zingt beter dan adele zelf man!''
''nee echt niet!''
''niet zo bescheiden! ik heb een hekel aan muziek maar als ik jou hoor zingen wil ik blijven luisteren!'' roep ik dan.
''ho!!! Yalee jij wordt beroemt! als stijn iets goed vind dan ben je gewoon geweldig!'' roept shin. jasper schiet in de lach dat ik hem niet veel vaker heb zien doen.
''jongens! pleun komt zo, ik heb gezegt dat ik eerst toe zou kijken hoe ik het vond en ik zou af bellen als ik het ook niet goed vond. jasper, je blijft altijd mijn broertje maar vanaf morgen heb jij waarschijnlijk een nieuwe familie!''
jasper kijkt me aan. hij kijkt blij maar ook droevig.
''he jas wat is er?''
''gewoon, ik heb ineens het gevoel dat ik jou en shela laat vallen!''
''dat is echt niet. plus jij komt gewoon langs wanneer je daar zin in hebt, ook met haar verjaardag en met andere feesten zoals kerst of nieuwjaar ben je ook welkom! je bent en blijft familie!'' dan gaat de bel en jason gaat open doen. hij komt terug met pleun achter zich aan.
''jij vind het zeker wel goed dat hij in een huishouden vol met homo's gaat wonen!'' zegt ze bitchy.
''kom op je ziet zelf dat hij gelukkig is zo! waarom wil je dat van hem af nemen?''
''omdat wij zijn familie zijn en niet heel dit clubje hier! en als die jongens op tour gaan! moet hij hier dan alleen blijven?''
''hoeft niet! mijn ouders wonen hier in de buurt dus kan hij net zo lang bij hun en jason logeren tot wij weer terug zijn!'' komt Yu er tussen. dan horen we de deur open en dicht gaan en komen zijn ouders binnen.
''en daar zul je ze net hebben.'' roept jason.
''jij bent vast stijn, en jij moet pleun zijn. wij zijn de ouders van Yu en jason. jasper haalt zijn schouders op en begint sweet goodbyes van kerzip te spelen en yalle begint weer te zingen. pleun kijkt hem met grote ogen aan alsof ze water ziet branden.
''best! ik teken wel maar voor mij ben je geen familie meer!'' roept ze. ze haalt het contract uit haar tas en zet er een handtekening onder. dan geeft het aan mij en ze vliegt de deur uit. jasper krijgt een glimlach op zijn gezicht en blijft door spelen. als het nummer afgelopen is zet hij de gitaar weg en drukt een kus op jason's mond. ik haal het contract ook te voorschijn en zet er ook een handtekening onder. strify zet onder bijde contracten een handtekening en jasper kijkt steeds vrolijker.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.