Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Escape The Fate » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. » I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [5]

I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide.

25 aug 2009 - 19:22

636

1

340



I've got an hole inside and it's 10 Miles Wide. [5]

Oe gott o.o Ik heb in de vorige een huge fout gemaakt? Jij: "Wat dan?" Nou ik was vergeten dat de 410 in dit verhaal uit 5 girls bestaat en dat ik in de vorige ben vergeten Nina erbij te typen en alles. Dus laten we het er even op houden dat zij er niet was die avond. xxxx

Met een bonkend hoofd, en een voormijngevoel helemaal strakgetrokken gezicht word ik wakker. Ik moet even om me heen kijken voor ik besef dat ik op de bank lig inplaats van in mijn bed. Kreunend sta ik op en ga naar de keuken om wat water te drinken. Daarna ga ik voor de spiegel staan. Ik kijk naar mezelf. "Ben ik dat?" denk ik. Ik schud mijn hoofd en staar naar het meisje in de spiegel.
Het meisje met de blonde haren en zwartgeverfde pony.
Het meisje met de bruine ogen met blauwe spikkels waar iedereen altijd zo jaloers op is.
Het meisje dat alleen maar kan lachen.
Het meisje dat super gelukkig is.

Dat meisje, dat ben ik.
Of, dat was ik... ooit. Dat lijkt al jaren geleden. Ik ben niet gelukkig. Ik ben het gewoon niet. Ik lach niet alleen maar. Maar dat weten zei niet. Het enige wat ik nu zie is een meisje van 20 jaar, met uitgelopen make-up, roodbehuilde ogen, verward jaar en wallen tot op haar knieen. Ik probeer te glimlachen maar het lukt niet erg. Bijna niemand weet dat ik me zo kut voel. Of nouja ze weten het wel maar ik ontken het. Ik wil niet zielig gevonden worden. Tessa heeft me allang door en ze weet dat ik me niet goed voel. Maar ik ontken het glashard. Ik voel pijn opkomen maar ik duw het weg, douw het in een hokje en bouw er een muur omheen. Ik werp nog een paar blikken in de spiegel. Dan word ik opgeschrikt door mijn mobiel. Ik kijk op de display en zie dat het mijn baas a.k.a. stiefvaderachtigiets is. (Hoe noem je iemand die een kind in huis neemt? Laten we het houden op vader)
"Liz" zeg ik. "Ja, goeiemiddag Liz". Ik werp een blik op de klok en zie dat het inderdaad al 1 uur is. "Ik wilde vragen of je vandaag alsjeblieft naar Hurley wilt komen, het is gekkenhuis hier. Vandaag komt Lady Gaga bij ons om die nieuwe kledinglijn te bekijken van Janice Tailor en we hebben nu echt iemand nodig die haar moet assisteren. Gaga neemt ook nog een stel jongens mee". "Een stel jongens?" zeg ik. "Ja, een bandje geloof ik. Nouja nu niet van belang kan je vanmiddag, of het liefst nu komen?". "Uh, ja, uh ik ben er in een halfuur ok?". "Is goed heel er bedankt! Doei ik zie je straks wel". "Doei" zeg ik en hang op waarna ik als een gek douche, me aankleed en mijn make-up doe. Als ik mijn tas met spullen bijmekaar pak inclusief mijn laptop schiet gister door mijn hoofd. Ik schud mijn hoofd. "Nu moet je je verstand even op scherp zetten Liz". Als ik alles heb ga ik met mijn auto opweg.
Daar aangekomen ga ik op zoek naar Janice Taylor. Ze is een jonge en vooral erg aardige ontwerpster en ik mag haar graag. "Liz! Hier ben ik". Janice komt lachend naar me toe. "Ben je klaar voor een middagje assisteren?". "Lady Gaga komt toch alleen kleding bekijken?" vraag ik haar. "Ja, maar als er iets is dat ze graag wilt zien of passen heb ik alvast een paar dingen klaar liggen". Ik knik en loop met haar mee om haar te helpen. Ze geeft me een paar instructies en dan gaan we in haar kantoor zitten wachten met een kop thee. We zitten zo'n beetje te kletsen als 1 van de vele secretaresse's aanklopt en zegt dat Gaga er is inclusief het bandje dat ze mee heeft genomen. Janice knikt en zegt dat ze binnen mogen komen en staat op. Ik sta ook op. Lady Gaga komt binnen en geeft Janice een hand. Ondertussen voel ik alle kleur uit mijn gezicht wegtrekken en mijn mond zakt zo'n beetje open. "Lady Gaga gaat touren met met.... Cinema Bizarre?!?!".


Reacties:


NaOmIiix3
NaOmIiix3 zei op 26 sep 2009 - 20:50:
=OO omg! ik vind dit zo een spannend verhaal =O
pleasee maak een vervolg?
ik zal het dan zeker leze en reactie plaatsen =OO

greetz #1fan<333