Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 41 he wakes up.

crazy little thing called love CB (gestopt)

26 aug 2009 - 0:10

1117

0

191



41 he wakes up.

jason pov
daar ligt hij dan. mijn grote liefde. hij ligt in come, is zo bleek als een lijk en ik hoor hem niet eens ademen. niet zoals ik dat 's nachts hoor of wanneer hij me liefde vol zoend. normaal kan hij niet still liggen, zitten of staan. hij zit altijd met zijn vinders te tikken, zijn hoofd gaat heen en weer of hij gaat van het ene op het andere been staan. ik irriteerde me altijd aan die kleine dingetjes maar nu hij daar zo stil ligt zonder zich te bewegen merk ik hoe fijn ik het vind. ik blijf stil en geruisloos in de deurpost staan. ik durf niet verder naar binnen te lopen. ik ben bang hem kwijt te raken, bang om hem nooit meer in mijn armen te kunnen nemen als ik hem bij me wil hebben, bang om zijn glimlach nooit meer te zullen zien als ik iets dom's zeg, bang om nooit meer in zijn prachtige ogen te kunnen kijken als we 's morgens wakker worden, bang om nooit meer zijn lieve kusjes te krijgen als ik verdrietig ben. de lieve kusjes die ik nu zou willen voelen. zijn zwoele stem als er een traan over mijn wang rolt die me dan zegt dat alles goed komt.
''je moet met hem praten, hij kan je horen, hoe meer je met hem praat hoe eerder hij wakker wordt.'' hoor ik achter me. ik kijk om en zie het meisje van uit de wachtkamer.
''hoe kun jij dat allemaal weten en waarom ben je hier?'' vraag ik dan.
''ik doe aan tarot en pendelen, zo krijg ik antwoorden op vragen en ik ben hier omdat mijn vader net ziek is geworden. hij is net geopereert en ligt nu in coma, hij wordt over 2 weken wakker. maar mijn moeder wil dat niet geloven omdat ze niet in pendelen en tarot geloofd.''
''wat kun je allemaal met die tarot en pendel doen dan?''
''staat er hier ergens een tafel?''
''ja kom maar even mee.'' we lopen dan toch de kamer van jasper binnen. we gaan aan de tafel tegen over elkaar liggen en ze legt de tarot kaarten neer.'
''oke neem drie kaarten en leg ze voor je neer. zorg dat je ze niet kan zien.''
ik neem drie kaarten en leg ze op hun kop neer.
''oke nr 1 is het verleden, 2 is het heden en 3 is de toekomst.'' ze draait de eerste kaart om. er staat één persoon op afgebeeld in een een grijze massa waar één roze vlek tussen staat.
''dit is je verleden. je hebt veel familie leden en vrienden maar bent nooit echt gelukkig geweest tot een bepaalt moment, toen kwam er iemand in je leven die alles veranderde.'' dan draait ze de tweede kaart om en er staat een vrouw op die huilend om een man in een gras veld zit. de man ligt voor haar lijk bleek en heeft zijn ogen gesloten.
''dit is je heden, je bent in de rouw voor iemand die je erg dierbaar is.'' tot nu toe klopt het dus allebij dan draait ze de derde kaart om. er staan twee personen op die elkaar erg gelukkig aan kijken en de zon staat boven hun.
''deze heb ik nog nooit gezien.'' ze neemt een boekje uit haar tas en zoekt wat op. ''oh deze kaart betekent geluk, liefde en vreugde! dat is je toekomst dus alles gaat goed komen.''
''wow, ik weet echt niet hoe de toekomst gaat zijn maar de andere twee kaarten klopte!''
''maar nu ben ik toch nieuws gierig want de pendel deed moeilijk toen ik vroeg of jullie familie waren. is hij familie van je of wat anders?''
''hij is mijn vriendje en ik kan echt niet zonder hem!''
''ik dacht al zoiets, het komt echt goed! ik ben delila trouwens!''
''ik ben jason, dat is jasper en dat is strify de pleegvader van jasper.''
''hoe kan ik de zanger van cinema bizarre nou niet herkennen! maar ik wist niet dat jij een pleegzoon had!''
''sinds 12 uur vandaag, ik ben echt vreselijk als vader!'' roept hij dan net wanneer stijn binnen komt rennen met shin achter zich aan.
''die is nog sneller dan jasper!'' roept hij uit geput.
''je bent niet vreselijk strify, dit zit in de familie, ik heb het ook een keer gehad, net voor ik iets met shin kreeg, je kunt er dood aan gaan maar in onze familie is dat nog nooit gebeurt en jasper is het gezondste van heel de familie dus ik denk dat het wel goed komt.'' roept stijn en gaat naast het bed staan. ik loop er dan ook naar toe en druk een kus op zijn lippen. als ik omhoog kom zie ik een lieve glimlach op zijn gezicht. ik neem zijn hand vast en verstrengel onze vingers. ik streel langs zijn wang en blijf naar hem kijken.
''wij laten jullie even alleen.'' zegt shin dan en neemt stijn en strify de kamer mee uit. ik blijf naar jasper kijken.
''wat is er gebeurt? waarom met jou? waarom nu?'' ik vraag alles met tranen in mijn ogen maar weet dat ik er nooit antwoord op zal krijgen. er rollen tranen over mijn wangen en ik druk nog een kus op zijn mond. ik weet dat hij toch niet snel wakker wordt maar ik zou zo graag willen dat hij terug zou zoenen. ik zucht diep.
''ik hou echt zo veel van je, je moet echt snel wakker worden!'' fluister ik dan. ik zucht weer en sta op, ik druk nog een kus op zijn voorhoofd en laat dan langzaam en met moeite zijn hand los. net wanneer ik weg wil lopen voel ik dat hij mijn hand weer vast neemt en er zacht in knijpt. ik draai me met een ruk om en kijk hem aan. hij opent moeilijk zijn ogen en glimlacht.
''blijf als je blieft bij me...'' fluistert hij dan zachtjes. ik glimlach dan ook en zet me weer op de stoel naast hem. ik druk een kus op zijn mond en voel dat hij terug zoend. we liggen een tijdje te zoenen waar ik meer van geniet dan ooit te voren! de rest komt weer binnen en we verbreken de zoen. ik lach breed net als hij en ik krijg tranen in mijn ogen. dan sluit hij zijn armen om mijn nek en hij komt een stukje omhoog zodat we echt kunnen knuffelen.
''ik dacht echt dat ik je kwijt was!'' fluister ik dan zachtjes.
''wij sterven samen of niet!'' weet je nog. ik glimlach en sluit mijn ogen. ik druk mijn neus in zijn nek holte en snuif zijn typische geur op. ik voel me gelukkiger dan ooit en dan komt de dokter binnen. ik zucht diep en kijk hem aan. hij komt zeker weten de pret weer bederven!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.