Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Cousincest [TC] » 23: Sorry dat ik van je hou

Cousincest [TC]

26 aug 2009 - 2:03

403

3

186



23: Sorry dat ik van je hou

sorry dat et weer een eeuwigheid duurde! Maar kvoel mij niet zo goed.. al 2 dagen facking hoofdpijn enzo.. Kheb toch geprobeert een klein stuk in elkaar te flansen.. echt sorry! Maar ik ben gewoon geen geweldige schrijfster als ik me niet goed voel.. dus sorry.. maar als ik beter ben,maak ik het zeker goed! kus <3

Zuchtend kijk ik in de spiegel met het washandje in mijn hand. Ik laat het koude water deppend op mijn voorhoofd toe om de hoofdpijn weg te krijgen. Helaas,en de aspirine helpt ook al niet. Ik klik het licht uit en smijt het washandje in de wasbak,en loop naar mijn kamer. Ik kom de kamer binnen en zie dat Bill in een bolletje naar de tv ligt te kijken. &#8220;Jij mag douchen.&#8221; Bill knikt en stapt uit bed. Hij wou perse alleen douchen, en heeft buiten dat niet veel meer gezegd sinds ik hem huilend op de kermis vond. Zijn make up is nog altijd uitgelopen van het huilen. Als Bill de kamer uit is, laat ik mijn badhanddoek van mijn heupen vallen en zoek in mijn kast naar een boxer. Ik heb er geen zin in,maar ik wil niet naakt Bill slapen. Het lijkt wel of we een relatieruzie hebben,terwijl we niet eens ruzie hebben. Denk ik..

Bill&#8217;s point of view

Ik wil mijn make up niet eens schoonmaken. Het is zinloos. Ik heb er geen zin in. Ik laat de kraan lopen van de douche die ik nog maar amper gebruikt heb, en zucht diep als ik met de laatste krachten mijn kleren uittrek. Ik stap in de douche en laat het water gewoon over mijn gezicht lopen. Ik richt mijn hoofd omhoog en sluit mijn ogen en mond. Zo blijf ik enkele minuten staan.

Tom&#8217;s point of view

Na een anderhalf uur is Bill nog niet terug. En na lang te liggen piekeren, besluit ik toch te gaan kijken. Ik zwier mezelf uit bed en ga naar de badkamer. In de douche zit hij. Ik denk dat hij slaapt. Zijn hoofd is naar beneden en zijn haar hangt voor zijn ogen. Het water sijpelt langs de lokken naar zijn schoot.Ik zucht en neem een handdoek uit de rek,open de douchekabine en draai de kraan dicht. Enkele laatste druppels tikken nog op de vloer als ik Bill ophef en hem in de handdoek wikkel. Ik til hem opnieuw op en draag hem naar de slaapkamer. Dat het licht nog aan staat in de badkamer kan me weinig schelen. Ik stop hem onder en druk een kus op zijn voorhoofd. Hij slaapt vast. &#8220;Slaapwel lieve schat.&#8221; Fluister ik hem toe. Ik duw de tv en het licht uit en leg me naast hem. Maar aanraken doe ik niet. Ik wil niet dat hij bang wordt.


Reacties:


Angiepink zei op 28 feb 2010 - 0:30:
Snrl verderhoor!!


jorinloveth
jorinloveth zei op 6 sep 2009 - 1:08:
verder, goed verhaal


laat me weten als je verder bent


Scream4ever
Scream4ever zei op 26 aug 2009 - 8:36:
ik vind het helemaal niet zo slecht hoor!!

snel verder, en beterschap!


xxx