Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » Registration

Locked Up

27 aug 2009 - 22:00

865

19

819



Registration

Broer van Suki PoV;
Aramis, kom van die computer! roept mam. Ik zucht en klik. Blijkbaar verkeerd. Een ander venster opent. Locked Up, het nieuwste spelprogramma met onbekende én bekende mensen! Een glimlach komt op mijn gezicht. Eens kijken. mompel ik tegen mezelf en schuif mijn pijltje over het scherm. Naam? Suki Nadal. Leeftijd? 15. Karakter. Stout! Ik grinnik en verstuur de inzending. En nu maar hopen en afwachten, dan komt mijn zus op tv. Met een grote grijns op mijn gezicht loop ik naar beneden. Waarom lach jij zo? vraagt Suki. Ik kijk haar even aan. Niets!

Vader van Nadezhda PoV;
Oh! Mijn! God! roept Nadezhda. Geamuseerd kijk ik naar mijn dochter die hyperactief door de kamer huppelt. Ja, wat is er? grinnik ik. Ze stopt met springen en komt voor me staan. Er komt een nieuw programma op tv. Met beroemdheden. En ze zoeken nog kandidaten. Ik kijk haar even fronsend aan. Ben jij niet een beetje jong daarvoor? Maak je maar klaar, de dierentuin wacht niet. Ze zucht en loopt me dan voorbij. Meteen snel ik naar de televisie en pak de afstandsbediening. Ik begin op teletekst te zoeken en vind dan een website. Ik pak een papiertje en schrijf de website op. Ik stop het papiertje in mijn zak en loop dan naar de kapstok om mijn jas te pakken. Ben je klaar, Nadezh? roep ik onderaan de trap. Ze stormt de trap weer af, haar rode haar kan haar amper volgen. Ik glimlach en haak dan mijn arm in die van haar. Ik laat haar eerst naar buiten gaan en trek dan de deur achter me dicht. Onze idiote, domme buurman hangt aan de heg. Gaan jullie weg? grinnikt hij. Ja, schat, vast wel! roep ik, spring de auto in en rijd met gierende banden weg.

Beste vriendin van Kelsey PoV;
Nee, ik zou echt nooit met zon programma meedoen! lacht Kelsey. Ik knik even en richt me weer op de computer. Ons project loopt een beetje vast, moeten ze ons maar niet samen zetten. Ons gesprek ging net over een nieuw programma, maar nu zoeken we dus een nieuw onderwerp. Se7en van Brokencyde is zo jummie. zwijmelt ze dan. Ik grinnik even. Daar gaat ze weer. Mag ik wat drinken? vraag ik dan poeslief. Bo, heb je nu weeral dorst? Ik knik en knipper even lief. Nou. Goed dan. Cola? Nog voor ik kan antwoorden, is ze weg. Ik typ meteen de website van het televisiestation VT4 in. Ik klik meteen door naar dat nieuwe programma, typ snel Kelseys gegevens in en verstuur. Ik ben er weer. Ze zingt het meer dan dat ze het zegt. Ik sluit internet snel af en pak mijn glas af. Ik miste je al. lach ik en neem een slok.

Vijand van Nicole PoV;
Zulke programmas zijn echt de hel. Die bekenden stellen niets voor, de opdrachten zijn zwaar en de prijs is bijna niets. Ik kijk gemeen grijnzend naar mijn beste vriendin. Dan schrijven we Nicole dus in! Ze grinnikt. We beginnen haar gegevens in te vullen. Goh, hoe oud is dat kind? Ze haalt haar schouders op. Volgens mij is ze 12. Al gedraagt ze zich veel kinderachtiger. Ik lach en typ 12 in. Hopelijk huilt ze voor tv, met haar stinkende rotbekende. Samen beginnen we te schaterlachen. Oké, verzenden. mompelt ze. Ik knik en verzend. Hopelijk word ze gekozen, dan kunnen wij ook nog eens lachen. Ik geef haar een high five en ga dan op hyves.

Oma van Melisande PoV;
Ik blader door de krant. Mijn lieve kleindochter zit in de zetel en knabbelt aan mijn versgebakken koekjes. Er is toch iets waar ik haar extra blij mee kan maken? Mijn ogen blijven aan een advertentie haken. Hmm Melisande kijkt even op en glimlacht. Lekker? vraag ik en speel even met de pen in mijn handen. Ja. Mag ik boven muziek gaan luisteren? Ik knik en sta recht. Ze komt naar me toegelopen en geeft me een vluchtige kus op mijn wang. Wat een schat. Ik kijk weer naar de advertentie. Een televisieprogramma. Zou ze dat leuk vinden? Vast wel! Ik begin met haar gegevens in te vullen, knip het dan uit en begin mijn zoektocht naar een enveloppe en een postzegel.

Peetvader van Do PoV;
Mag ik vanavond naar de Ice Cube? Ik sla mijn armen over elkaar. Goed. Ze begint te lachen en wil me om de nek vliegen, maar ik geef me niet zo snel gewonnen. Je bent om 1 uur thuis. Haar goede humeur en brede glimlach verandert in een boos gezicht en een slecht humeur. Maar al mijn vriendinnen mogen tot 3 uur blijven. Ik laat me op mijn stoel vallen en klap mijn laptop weer open. IK MAG OOK NOOIT IETS HÃâ°! brult ze en stampt de trap op. Ik kijk verder mijn mail na. Een mail van Peter, een collega. Hey. Nog steeds problemen met Dorien? Je kan 8 weken van haar af. Dump haar gewoon in dat nieuwe spelprogramma. De link staat in de bijlage. Als ze wordt toegelaten, ben je een tijdje van haar af. Tot morgen op het werk. Peter. Ik glimlach en klik op de link. Dorien, 19, ruig! Ja, dat klopt wel. Ik grinnik. Op hoop van zegen.


Reacties:

1 2 3 4

Monster23
Monster23 zei op 13 juni 2010 - 8:13:
Waah ik ga snel verder lezen ^^


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 27 maart 2010 - 12:06:
Haha, lol :p


Marshmallow
Marshmallow zei op 16 jan 2010 - 16:17:
Hihi, dit soort verhaal spreekt me wel aan (:
Ik ga snel de rest lezen.

x


NaNaa
NaNaa zei op 17 sep 2009 - 9:49:
Cewl ;D


MariTom
MariTom zei op 2 sep 2009 - 19:59:
Whaha, klinkt cuwl n_n