Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Quam Amoena » Quam Amoena 3 [TH]

Quam Amoena

27 aug 2009 - 20:52

646

0

216



Quam Amoena 3 [TH]

ik hou van reacties *hint hint(A)*

Je valt met je hoofd tegen de hoek van een tafel. je probeert terug recht te staan maar halverwege wordt het zwart voor je ogen en raak je bewusteloos.
(bill pov) je ziet dat *jij* probeert recht te staan en terug neervalt
jij: jongens
andere: jaa??
jij: er is iets met *jij*
jullie lopen er meteen op af. je draait haar om en ziet dat ze aan haar hoofd bloed. je voelt aan haar pols. terwijl is iemand de ambulance aan het bellen.
jij: ze heeft nog pols. ze ademt ook heel zwak.
erik: de ziekenwagen is er zo meteen.
jij: k
een beetje later is de ambulance er. Ze nemen haar mee en er mag maar 1 persoon mee.
kenneth: bill ga jij maar mee. wij komen wel achter.
jij: vind je het niet erg dat ik mee ga?
kenneth: nee, ga maar.
je gaat dus mee. Je ziet haar daar levenloos liggen. je vindt het zo erg en krijgt een traan in je ogen. in je gedachten ben je aan het bidden dat ze blijft leven. jullie komen aan het ziekenhuis aan.
ambulanceman: ja we gaan met haar meteen naar de operatiekamer. we sturen een dokter wanneer ze geopereerd is en die gaat ook meer uitleg geven.
jij: k
ambulanceman: ga aar in de wachtzaal zitten
je knikt. je gaat in de wachtzaal zitten en begint te wachten. het lijtk wel uren te duren. maar het zijn maar minuten. na een half uur zie je tom, georg, gustav, erik, maarten en kenneth binnenkomen. ze kijken je aan, het lijkt alsof ze iets willen zeggen maar uiteindelijk zwijgen ze. ze kunnen het verdriet zo al van mijn gezicht aflezen. ze gingen ook zitten en tom kwam naast mij zitten. de seconden tikten weg. minuten gingen voorbij. uren bleven duren. tot uiteindelijk een dokter kwam.
dokter: zijn jullie *jij*'s vrienden?
allemaal: ja!
dokter: wel ik heb misschien goed en slecht nieuws. Wat als eerste?
jij: slechte nieuws
dokter: wel ze is op de hoek van een tafel gevallen. ze ligt nu in een lichte coma. maar als ze uit die coma komt zal ze zich in het begin misschien niets meer herinneren. ze ligt nu ook aan een beademapparaat want ze ademt heel zwak en haar hartslag is soms onregelmatig. er is misschien goed nieuws.
kenneth: vertel
dokter: als ze ontwaakt dan kan ze helemaal genezen raken. maar weten jullie iets van de verwondingen op haar lichaam?
erik: neej hoezo?
dokter: terwijl we haar aan het opereren waren hadden we blauwe plekken en soms verwondingen gezien. maar het kan ook van iets anders zijn natuurlijk.
je kijkt de anderen aan. ze weten niet echt wat hij bedoeld. jijzelf eigenlijk ook niet maar dat doet er niet toe.
bill: mogen we naar haar toe gaan??
dokter: er mogen maar 2 personen tegelijkertijd naartoe gaan.
kenneth: jongens vinden jullie het goed als bill en ik tijdens deze nacht bij haar blijven??
anderen: neej hoor
kenneth en jij gaan dus naar de kamer waar zij ligt. wanneer je haar ziet liggen wil je in tranen uitbarsten. ze ligt langs alle kanten vast met draden. ze ziet er ook slecht uit. je gaat naast haar zitten en begint zachtjes Leb Die Sekunde te zingen. kenneth merkt het niet. je pakt haar hand vast en knijpt erin.

(*jij* pov) je voelt je helemaal van de aarde weg. je voelt je leeg en tegelijkertijd gevangen. je hoort ineens gefluister. niet zomaar gefluister. een liedje.
Leb' die sekunde
Hier und jetzt - Halt sie fest
Leb' die sekunde
Hier und jetzt - Halt sie fest
Sonst ist sie weg - Sonst ist sie weg
je wilt een traan laten rollen over je wang. maar er gebeurt niets. het lijkt net alsof je helemaal leeg bent. je voelt dat iemand je hand vast pakt en erin knijpt. je wil terug knijpen maar het lukt niet. je bent aan het vechten om in zijn hand te knijpen. juist de moment dat kenneth weg is begint de machine te piepen.... je bent ....

word vervolgd

reacties plzz??

x


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.