Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Onbereikbare liefde (gestopt) » hoofdstuk 9: Weer terug.

Onbereikbare liefde (gestopt)

29 aug 2009 - 0:57

1200

3

283



hoofdstuk 9: Weer terug.

'Do you know the enemy. Do your know your enemy. We'll gonna know the enemy!' Zing ik vrolijk met de radio mee die keihard staat. 'Shin?' Vraag ik als Shin de huiskamer in loopt. Ik heb nog steeds niet gedoucht en loop dus nog steeds met alleen een broek rond. 'Ja?' Vraagt hij en ploft naast me neer op de bank. 'Heb jij morgen iets te doen?' Vraag ik. 'Nope. Waarom?' Vraagt hij. 'Ik wil jou bedanken voor dit, door met jou naar Moviepark Germany te gaan.' Zeg ik. 'Strify, dat is te veel.' Zegt hij. 'Nee, jij gaat gewoon mee.' Zeg ik. 'Oké, dan.' Zeg hij lachend. 'Waarneer ben je eigenlijk van plan om terug te gaan?' Vraagt Shin. 'Morgen. Dan moeten we wel vroeg op staan. Ik heb het Kiro gezegt.' Zeg ik. 'O, en hoe reageerde hij?' Vraagt hij. 'Hij raakte een beetje overstuur, alleen maar omdat hij dacht dat ik hem haatte omdat hij Romeo heeft ingepikt. Dat niet zo is. Ik ben blij voor ze. Als ze maar niet gaan zoenen als ik er bij zit.' Zeg ik. 'Die Kiro. Maar over morgen, dan moet jí­j er vroeg uit bedoel je.' Zegt Shin lachend. 'Jij ook.' Zeg ik. 'Niet.' Zegt hij. 'Dan maak ik jou wel wakker.' Zeg ik. 'Oké, maar als jij dat doet, gooi ik een kussen tegen je hoofd.' Zegt hij en prikt in mijn zij. 'Een mooi kussen gevecht. Dat staat voor morgen ochtend. Deal.' Zeg ik en steek mijn hand uit. Hij pakt die aan en schud hem hard door elkaar. 'Wat gaan we vandaag doen?' Vraagt Shin. 'Hoe laat is het?' Vraag ik. 'Bijna 1 uur.' Zegt hij. 'Hm, douchen zit er niet meer in. En dat is een goede vraag, Shin.' Zeg ik en denk diep na. 'Ik denk dat ik het wel weet.' Zegt Shin. 'Wat dan?' Vraag ik. 'Kleding kopen.' Zegt hij met een scheve glimlach. 'Shin, je bent geniaal.' Zeg ik lachend en snel naar boven om me op te frissen en een shirt aan te doen. Als ik klaar ben gris ik mijn portemonee van het kastje af en sprint naar beneden. 'Klaar.' Zeg ik en we lopen naar buiten.

Na een paar minuten lopen zijn we al bij het winkelcentrum en lopen onze favorite winkel in. 'Hoi Shin, hoi Strify. Lang niet gezien.' Zegt Jake, de verkoper. 'Hoi Jake. We hebben het een beetje druk.' Zegt Shin en zwaait naar hem. Hij zwaait terug. 'Dat merk ik. Jullie hebben een nieuw album, zag ik. Klinkt goed.' Zegt hij. 'Dank je.' Zeg ik en kijk in een rek. Al snel heb ik een paar leuke dingen gevonden en loop ik naar een pashokje. Als ik alles heb gepast wacht ik op Shin. Samen rekenen we af. 'Jake, we zien je nog wel eens. Nog succes vandaag, in de winkel.' Zeg ik. We nemen afscheid en lopen naar buiten. 'En nu?' vraagt Shin. 'New Yorker, natuurlijk.' Zeg ik lachend. We lopen naar de New Yorker. We lopen naar de roltrap naar beneden naar de mannen afdeling en zoeken weer wat rekken af. 'Shin! Ik heb hier een geniaal jasje.' Zeg ik en houd die in de lucht. 'Nice. kijk dit shirt.' Zegt hij en houdt het omhoog. 'Leuk!' Zeg ik. We lopen naar de pashokjes. Even later staan we weer buiten de winkel. We lopen naar een terrasje en gaan er aan zitten. 'Strify, hoe wil je het eigenlijk aan Romeo uitleggen?' Vraagt Shin voorzichtig als we de drankjes besteld hebben. 'Ik weet het nog niet, maar ik ben wel van plan om het te gaan zeggen. Ik hoop dat hij het goed op vangt, maar ik denk dat hij me voor altijd en eeuwig zal negeren.' Zeg ik. 'Waarom zou hij dat doen? Zo is Romeo niet.' Zegt Shin. Ik haal mijn schouders op.

Na het middagje shoppen gaan we een hapje eten bij een snackbar en daarna gaan we met veel volle tassen naar huis. In de avond kijken we een film en gaan daarna naar bed. De halve nacht spookte één vraag door mijn hoofd: hoe zou Romeo reageren. Eindelijk val ik in slaap.

Ik schrik wakker van mijn wekker. Half 6. Ik spring uit ben, trek mijn broek aan en sluit naar Shin's kamer. Als ik de deur open doe wordt er een kussen tegen mijn hoofd geslagen. Ik sta geschrokken stil en na een paar seconden reageer ik pas door een kussen tegen Shin's hoofd te smijten. 'Goede morgen, Strify. Net wakker? Ik niet. Al een uur ofzo. Ik dacht, ik wacht even op je.' Zeg hij lachend. Na een kussen gevecht lopen we naar beneden om snel te ontbijten. 'Het brood is op, en kiyoko moet ook nog ontbijten!' Zegt Shin in paniek. 'Ik zag cornflakes staan.' Zeg ik. 'Je wil niet weten hoe ze is als ze alleen op cornflakes moet leven in de ochtend.' Zegt Shin lachend en gaat op zoek naar brood. 'Dan halen we toch wat?' Vraag ik. 'Goed idee. Ik haal wel wat als jij onder de douche staat.' Zegt Shin. Ik knik. Na het eten stap ik onder de douche. Na het douchen kleed ik me aan en doe mijn make-up op. Ik pak mijn tas, plus extra tassen voor alle nieuwe kleding, en loop met al mijn tassen naar beneden. De tassen zet ik in de gang neer. Slaperig komt Kiyoko naar beneden lopen. 'Ga je al weg Strifysan?' Vraagt ze een betje teleurgesteld. 'Ja, ik moet weer naar mijn eigen huis. Maar natuurlijk kom ik snel weer een keer langs.' Zeg ik. 'Jammer, het was net zo gezellig. Shin is soms best stil.' Zegt ze somber. 'Ik beloof dat ik heel snel langs kom.' Zeg ik en glimlach. De voordeur kaat open en Shin komt binnen lopen met brood. 'Kiyoko, hoi.' Zegt hij en rendt snel naar de keuken. 'Shin is ook een stuk vrolijker met jou in de buurt.' Zegt ze lachend. Hij komt weer de gang op lopen. 'Maar vertel eens, Strifysan. Waarom was je uit je huis gevlucht? Problemen met je vrienden?' Vraagt Kiyoko. 'Er is dag en nacht iemand waar ik verliefd op ben, maar diegene heeft al verkering.' Zeg ik somber. 'O, dat is lullig.' Zegt ze. 'Zullen we gaan?' Vraagt Shin. Ik knik. 'Kom hier, Kiyokosan.' Zeg ik en geef haar een knuffel. 'Ik ga jou ook missen hoor.' Zeg ik lachend. 'Tot ziens, Strifysan.' Zegt ze. Ik knik, pak een paar tassen en loop de deur uit. We zetten alle tassen achterin en stappen in Shin's auto. Hij rijdt naar het appartementencomplex, waar ik de deur open doe. We lopen een paar trappen op. Ik Maak de voordeur open en loop naar binnen. Ik wil hallo roepen, maar hoor geen enkel geluid vanauit de woonkamer. 'We wachten wel even en gaan daarna wel naar het pretpark.' Zeg ik. We zetten de tassen in mijn kamer en lopen naar de woonkamer. We ploffen neer op de bank. Ik gaap en ga languit op de bank liggen, tegen Shin aan. 'Moe?' Vraagt hij. 'Ja.' Zeg ik en gaap nog een keer. 'Ik ook.' Zegt hij. Ik doe mijn ogen dicht en al snel val ik in slaap.


Reacties:


LiekeLithium
LiekeLithium zei op 31 aug 2009 - 17:06:
waahh ..

snel verder <33

en wil je melden ??

X


Shinnie95
Shinnie95 zei op 30 aug 2009 - 15:53:
Doorgaan!! Pleasseee!!


RachellCB
RachellCB zei op 30 aug 2009 - 13:55:
Verder!!!