Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 47 we kiss, fuck, fight and it all start over!

crazy little thing called love CB (gestopt)

29 aug 2009 - 3:36

2359

1

198



47 we kiss, fuck, fight and it all start over!

jason pov
iedereen zit zachtjes te praten omdat jasper nu slaapt. ik kijk naar hem, hij ziet er echt te schattig uit! vaag maar ik vind hem het schatigste als hij slaapt en daarna als hij lacht. als hij slaapt ziet hij er zo kwetsbaar uit dat ik bij hem wil blijven om hem te beschermen. ik kriebel onder zijn shirt en hij haalt mijn hand weg.
''jason kappen!'' roept hij maar hij slaapt wel door. iedereen kijkt me ongelovig aan en ik haal mijn schouders op.
''ik denk dat ik hem naar boven breng!'' zeg ik dan en ik til hem op. ik neem hem mee naar boven en leg hem op het bed. ik trek zijn shirt en schoenen uit, dan begin ik aan zijn broek. hij neemt mijn handen ineens vast en kijkt me grijnzent aan.
''eerst jou shirt! ik heb jou sexy buikje al veel te lang niet gezien!'' ik grijns en begin hem te zoenen. ondertussen trekt hij mijn shirt uit en hij drukt een paar natte zoenen in mijn nek richting mijn borst. ik begin weer aan zijn broek en hij aan de mijne.
''danm boy! you make me so horney!'' fluister ik bloedgeil. ik trek zijn broek naar beneden en hij kreunt zachtjes.
''maar ben wel stil! je zus zit nog beneden!'' zeg ik sirieus.
''wie nog meer?''
''iedereen is er nog! dus niet veel te hard kreunen!'' zeg ik.
''oke oke ik probeer het!'' roept hij ongeduldig.
''oh dus meneertje is een beetje ongeduldig!''
''jason.....'' kreunt hij zeurderig en hij laat zijn blik over mijn lichaam glijden. hij bijt sexy op zijn lip en speelt met de rand van mijn bokser.
''nemen of genomen worden?'' vraag ik dan.
''kan het niet allebij?'' vraagt hij hoopvol.
''en wat wil je dan als eerste?'' vraag ik en buig voor over naar zijn nek en begin hem te zoenen.
''kies jij maar, ik wil van je genieten!'' roept hij en hij streelt mijn onder rug. ik trek hem van het bed af en druk hem zachtjes tegen de muur.
''als het toch mijn feestje is! dan laat ik je echt genieten!'' ik lik over mijn lippen en druk ze in zijn nek. hij kreunt en neemt mijn handen. hij likt bloedgeil aan mijn vingers. ik grijns en druk natte zoenen in zijn nek. ik laat mijn vingers in hem glijden en hij kreunt weer zachtjes. hij draait zich even om en gaat op zijn knieën voor me zitten. hij neemt mijn erectie in zijn mond en ik kreun zachtjes.
''dan doet het minder pijn.'' fluistert hij en ik draai hem weer om. dan kom ik in hem en hij kreund luid. ik houd een hand voor zijn mond zodat hij niet nog harder gaat kreunen. ik stoot een paar keer zachtjes en langzaam in hem en hij krijgt er kippenvel van.
''just fuck me!'' fluistert hij en ik ga steeds sneller.

strify pov
het is best laat en jason is al best lang weg. ik zit bij shin op schoot die ondertussen ook al slaapt.
''denk je dat jason ook slaapt?'' vraag ik aan Yu die een keer zucht.
''nee, ik denk eigenlijk dat jasper wakker is geworden.'' grijnst hij. yalee schiet in de lach samen met pleun.
''ik snap eigenlijk echt niet wat er nou lekker aan is om van achteren genomen te woorden!'' roept Zac dan. we schieten allemaal in de lach op kenny en zac na.
''daar moet je homo voor zijn lieve schat!'' zecht shin slaperig die het net heeft mee gekregen. ik grijns en geef hem een kus.
''zac, de eerste keer doet altijd pijn! dat is bij mannen en vrouwen het zelfde, maar hoe vaker je het doet! hoe lekkerder het wordt en uit eindelijk heb je niet eens glijmiddel meer nodig!'' zegt yu half lachend.
''daar heeft hij gelijk in! maar het is ook gewoon een ervaring die je uit eindelijk een keer mee wild maken en sommige krijgen dat voor elkaar en sommige niet!'' zegt pleun dan.
''je gaat toch niet zeggen dat jij het ooit geprobeert het he?'' zegt stijn dan.
''en als ik dat wel zeg? wat dan?'' lacht ze. stijn rolt met zijn ogen.
''waarom?'' vraagt hij dan.
''gewoon k wou weten hoe het was!'' zegt ze dan. ineens horen we een luide kreun vanaf boven en yalee komt niet meer bij van het lachen en yu ligt ook op de grond.
''hij is dus wakker!'' roep ik dan droog en over bodig.
''hey! jij bent zijn vader! k zou die kamer in lopen en zeggen dat het wel wat zachter mag!'' roept luminor dan lachend.
''of je doet gezellig mee!'' roept kiro erachter aan.
''KIRO!'' roepen we allemaal in koor. ik sta op en loop naar boven. luminor en stijn lopen me achter na en luminor heeft natuurlijk een camera bij. we horen niks meer en ik open de deur van jasper zijn kamer. ze liggen samen in bed en kijken ons aan.
''ter informatie, iedereen kon het toe net horen!'' zeg ik droog. en stijn schiet in de lach. luminor gromt even en loopt terug naar beneden.
''kan mij niet schelen! op kenny na zouden ze het toch wel gewent moeten zijn!''
''ja maar ik zei nog niet te hard iedereen zit nog beneden!'' zegt jason dan.
''je had ook kunnen zeggen 'morgen ochtend!' maar dat deed je niet!''
''nu geef je mij weer de schuld he!''
''helemaal niet! ik zeg gewoon zoals het is!''
''jij moest kreunen!''
''jij ook!''
''ik ben te moe om met jou in discusie te gaan!'' zucht hij dan en stijn begint nog harder te lachen.
''nou ja, slaap lekker!'' zeg ik en trek de deur dicht. ik en stijn lopen naar beneden. hij ligt nog steeds dubbel als hij op de bank gaat zitten.
''waar moet hij nou weer om lachen?'' vraagt shin dan.
''jason zei dat hij te moe was om met jasper in discusie te gaan!'' zeg ik rustig en stijn giert het weer uit van het lachen.
''stijn zo grappig is het niet!'' zegt pleun dan.
''haha jawel! hahaha, dat is het wel!hahaha'' lacht hij.
''en waarom?''vraagt ze dan.
''omdat ze het dus 2 keer hebben gedaan!!'' lacht hij dan.
''stijn! je bent dronken! kom mee ik breng je naar huis.'' roept pleun en ze trekt stijn omhoog. ze vertrekken en yallee martin zac en kenny vertrekken even later ook. zuchtend laat ik me naast strify op de bank vallen en leg mijn hoofd op zijn schoot. hij streelt zachtjes over mijn buik onder mijn shirt.
''je bent sexy als je zo kijkt!'' zegt hij dan lachend en hij geeft me een kusje. ik kom een kleinstukje omhoog en begin hem teder te zoenen.
''kom we gaan slapen.'' zeg ik dan en sta op. ik trek hem omhoog en we lopen hand in hand naar boven. we lopen mijn kamer in en kleden ons uit. hij neemt me in zijn armen en kust me liefdevol.
''I came to party, you came to party so why don't we party together!'' fluistert hij en hij zoend me ik mijn nek. ik slaak een genietende zucht en streel over zijn borst. ik geef hem een zetje en hij laat zich op het bed vallen. ik druk vele natte kusjes op zijn borst en laat een spoor achter naar beneden.
''dat durf je niet! niet nu luminor zijn camera terug heeft!'' kreund hij.
''oh nee? ik vind het wel kinky! ieder moment betrapt kunnen worden en dat het dan op film staat!'' grijns ik en ik begin hem te pijpen.
''OH man! strify! oh jah!'' kreund hij luid. ik ga steeds sneller en hij kreund het uit. hij holt zijn rug en laat zijn hoofd achter over hangen.
''ooooh! strify! ik ga.....oooohhh!'' kreund hij luid als hij klaar komt. ik slik zijn sperma door en kijk hem aan.
''lekker?'' vraagt hij dan.
''heerlijk!'' zeg ik nogsteeds geil. hij bijt op zijn lip en springt dan op me af. hij duwt me op de grond en grijnst.
''ik wil je voelen! en diep!'' kreunt hij geil in mijn oor. hij wacht geen seconden en ik kom in hem. hij kreund even net als ik en hij beweegt snel op en neer.
''Oh mijn god! shin!'' kreun ik luid en hoor dan luminor lachen vanaf de gang. shin kreund luid door en grijnst. hij versnelt zijn tempo steeds meer en ik kreun luid. we horen luminor steeds harder lachen, dan stopt hij en horen we hem kreunen. shin stopt even en hij kijkt me verbaast aan.
''wij mogen het niet op de bank doen maar jullie wel op de gang?'' horen we kiro dan lachen. ik en shin schieten nu ook in de lach en gaan door alsof er niks gebeurt is. even later horen we een deur dicht slaan en dan horen we kiro en yu ook kreunen.
''ooh shin! JAAAH!!!!!!'' kreun ik als ik klaarkom.
''dat wilde ik voelen liefje!'' fluistert hij dan geil. ik grijns en kus hem.
''zullen we nu echt gaan slapen meine liebe?'' vraag ik dan.
''strak plan snoez!'' zegt hij en we staan op van de vloer en gaan in het bed liggen. we liggen nu wakker van al het gekreun wat ons nogal begint te irriteren. ik zucht diep en kijk naar shin.
''kunnen jullie nou fucking niet op een normaal tijdstip neuken?!'' horen we dan iemand boos roepen.
''was dat jasper?'' vraagt shin en kijkt me verbaast aan.
''ik moet zeker gaan kijken?''
''ik ben te lui om op te staan!'' grijnst hij. ik zucht, sta op en trek een bokser aan. ik loop naar de kamer van jasper en zie hem met zijn kussen over zijn hoofd getrokken in zijn bed liggen. jason zit recht op met zijn IPod in zijn oren en een geirriteerd gezicht. ik ga naast jasper op het bed zitten en leg mijn hand op zijn schouder.
''flikker op!'' roept hij boos.
''jasper, kom op, laat ze even ze houden zo wel op.'' zeg ik rustig. shin komt in de deur post staan en zucht.
''ze houden niet zo op! Kiro en Yu doen altijd extra lang over hun rondje en romeo heeft nogal moeite met klaar komen!'' roept jasper.
''hoe weet jij dat nou weer?'' vraagt shin dan.
''vertelde Yu en vertelde luminor!'' roept jasper en hij trekt het kussen over zijn hoofd.
''haal dat kussen van je hoofd. je bent al twee keer bijna dood geweest en hier voor hoe je je niet aan drie keer is scheeps recht te houden!'' roep ik.
''misschien beter.'' mompelt hij en dan trek jason het van zijn hoofd af.
''wat zei je daar?'' vraagt hij boos.
''niks!'' zegt jasper schagreinig.
''danm je gaat niet zeggen dat je gewoon dood wil!''
''dat zeg ik toch ook niet!''
''je zei misschien beter! dat klinkt toch wel zo!''
''nou misschien is het ook beter want dan hoef ik niet naar dat gekreun te luisteren midden in de nacht en zouden wij niet steeds ruzie maken!'' roept jasper nu fel. ik zie bij jason de tranen in zijn ogen springen en hij went zijn blik af. ik sta op en loop weg.

jasper pov
jason friemelt aan het dekbed en hij snikt. danm, nu huilt hij! ik kruip naar hem toe en ga voor hem zitten.
''schatje ik meende het niet, het spijt me dat ik zo'n lul ben. je bent te goed voor me!'' fluiter ik en probeer hem me aan te laten kijken. ik verpest ook altijd alles! jason is altijd zo lief en bezorgt en dan moet ik weer naar hem gaan schreeuwen!
''t geeft niet, ik had niet zo stom moeten reageren. sorry jasper.'' fluistert hij.
''nee, het is mijn schuld! jij hoeft geen sorry te zeggen! maar ik je bent alleen maar bezorgt! meer niet!''
''twee ruzie twee schuld!'' zegt hij dan.
''liever niet maar voor minder doe je het niet zeker?'' zucht ik. hij schud zijn hoofd en glimlacht weer.
''knuffel!'' mompelt hij dan als een klein kindje en hij spreid zijn armen. ik glimlach nu ook weer en geef hem dus een knuffel.
''ik hou van je jason!''
''ik ook van jou jasper!'' we gaan weer liggen en beginnen te zoenen. daarna vallen we nog steeds in elkaar armen in slaap.

ik word langzaam wakker met twee sterke armen om me heen geslagen. ik voel de warme ademhaling van jason in mijn nek en probeer me om te draaien.
ik kijk in zijn gezichtje en vind het te schattig voor woorden. hij maakt wat smak geluidjes en trekt me nog strakker tegen zich aan. ik glimlach en druk een kus op zijn voorhoofd. de deur gaat zachtjes open en strify verschijn in mijn kamer.
''het is 12 uur misschien eens tijd om op te staan?''
''goed plan! zeg je dat ook tegen deze spierbal?''
''het is jou vriendje!'' zegt hij en verdwijnt weer. ik zucht en probeer jason wakker te maken alleen wil het niet echt lukken!
''jason! wakker worden!'' roep ik boos. hij neemt me alleen nog maar strakker in zijn armen en drukt zijn neus in mijn nek holte.
''jason ik stik zo wat!'' roep ik nu. hij smakt even en slaapt dan gewoon verder.
''YU! komen NU!'' roep ik luid. niet veel later komt yu mijn kamer binnen lopen.
''wat is er?'' vraagt hij verbaast.
''hoe zorge ik er voor dat hij me los laat?'' vraag ik geirriteerd.
''ik heb geen idee, maar ik zal als eerste een emmer water halen.'' hij loopt weg en komt even water terug met een grote emmer water. hij gooit hem leeg over jason en dus ook over mij!
''WIE DE FUCK! yu eikel!'' roept jason die eindelijk wakker is.
''dat moest van je vriendje! je bent wel een vaste slaper zeg!'' roept Yu en loopt dan de kamer uit.
''wat bedoel hij daar mee?'' vraagt hij terwijl hij opstaat.
''dat ik je al op een milioen verschillende manieren heb proberen wakker te maken! het leek wel alsof je in coma lag!''
''dat komt gewoon omdat ik over jou droomde! dan slaap ik gewoon beter!'' zegt hij lief waardoor ik niet boos kan blijven.
''oh je bent zo lief! kom hier!'' fluister ik en zoen hem. we gaan toch weer liggen en ik schirk op van het koude water.
''in welk bed gaan we liggen? dat van strify of dat van Yu?''
''eens denken, dat van jou vader of dat van de eikel die dit bed nat heeft gemaakt?'' vraagt hij vol sarcasme. ik grijns en we trekken snel een bokser aan. we lopen naar de kamer van Yu en gaan in zijn bed liggen. ik gaap en we vallen uit eindelijk zelfs weer in slaap. nu maar hopen dat als ik wakker word dan wel normaal kan opstaan!


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 29 aug 2009 - 23:38:
vbahah deze stuk is lache n__n