Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » What do you mean 'Twins' » ten

What do you mean 'Twins'

30 aug 2009 - 12:21

905

4

266



ten

waaaaaaaaaaaaahhh tien tien tien tien tiieeeeennn ^^ *springt met stoel enal in de lucht * TIENN ^^ yea nu ben ik blij.. en ik heb nog een lezer :D:D sorry dat het zo lang duurde BTW had eht druk met kutschool.. meot nu eigenlijk ook huiswerk maken maa rheb ik geen zin in. het is gudverdumme ZONDAG.. en ik heb honger dus wie geeft mij een koekje.. ? (A)

'Let's go motherfuckeers' roep ik blij door de hal heen en ren de trappen af. Buiten moet ik natuurlijk weer wachten op de rest omdat die niet zo überblij de trappen afsprinten. Soms voel ik me zo hyper [] Als Niji en Lizz eindelijk beneden zijn komt de taxi ook net aanrijden. In de taxi begint Lizz mijn haar te doen en is Niji in mijn zij aan het poken. Hij heeft een mega grote zonnebril die hij van mij geleend heeft op gezet en een vest met muts aan. Voor hem hadden we een lange zwwarte rok met een gaas shirt uitgezocht en ofcourse de waaier, als je zijn gezicht maar half ziet door de muts en zonnebril lijkt hij echt sprekend. í kkan nog steeds niet geloven dat ik zo'n übercoole buurman heb' zegt lizz lachend en poked Niji in zijn zij. 'whaha en ik kan nog steeds niet geloven dat jou moeder net hem moest tegenkomen' ik wijs naar Niji terwijl ik al weer half over de grond van de taxi rol. Ik merk dat we stoppen en we betalen e stappen uit. mijn haar is al helemaal gedaan en ik geeft de spullen aan Niji, die blijft nog even in de taxi en rijd tot de achterdeur. zodat het niet opvalt dat hij met ons samen is.

-Niji pov-

Lachend zwaai ik de meiden uit, ik hoop zo dat het gaat lukken. Eerst voelde ik er niet zoveel voor om dit te doen. Als Lars me echt wil ontmoeten had hij me wel opgezocht. met zijn geld lukt dat vast wel. Zuchtend stap ik uit de taxi en loop richting de artiesteningang. Daar houd een bewaker me tegen als ik zo kalm mogelijk naar binnen wilt lopen. 'pasje' vromt hij en steeks zijn had uit. 'Ik ben mijn pasje kwijtgeraakt' zeg ik in mijn beste duits. 'Je herkent me toch wel? Ik ben het Luminor' zeg ik zo gewoon mogelijk. ik zet langzaam mijn zonnebril af en hoop dat hij niet op zal merken dat ik blauwe ogen heb en luminor zwarte. 'Ah Luminor, kom gauw binnen, ik heb je neit naar buiten zien gaan, sorry.' de man stapt opzij en ik kan doorlopen 'Danke' mompel ik nog naar hem. Langzaam loop ik de grote gang door, daar is de kleedkamer, snel doorlopen straks komen ze naar buiten. Ik loop richting de zaal en kom uit op een klein hoekje in de zaal. ik zie allemaal mensen binnenstromen en maak me zo kleim mogelijk, Ik heb geen zin in fangirl acties nu. Ik kijk om me heen en zie opeens twee bekede gezichten lachend op me af komen

- Laura pov-

Ik kijk om me heen en zie in een hoekje een lange zwarte gestalte staan. Ik sleur Lizz mee en als ik dichter bij kom zie ik dat het Niji is. 'Is het gelukt' vraag ik lachend 'anders zou ik hier niet staan he' zegt hij droog terug. 'er stond wel zo'n security gast maar daar ben ik langs gekomen' zegt hij trots 'braaf' en ik geef hem lachend een schouderklopje.

We genieten van het concert en gaan helemaal uit ons dak. Ik zie Niji bewonderend naar Luminor kijken en steek mijn duim op naar hem. net op dat moment keek Strify me aan en volgt mijn blik, 'shit' Ik zie Strify onderzoekend richting Niji kijken die de muts nu nog verder over zijn hoofd trekt. gelukkig kijkt Strify snel weer de andere kant op. 'wat was er?' vraagt Lizz ineens 'Strify keek richting Niji' mompel ik terug.

Asl het concert ten einde is lopen Lizz en ik backstage met onze pasjes. Een man zegt ons waar we heen moeten en wij lopen die kant op als we om de hoek zijn staat Niji daar weer blij te zwaaien. 'Moment supreme' zech ik serieus om vervolgens in lachen uit te barsten. 'niet zenuwachtig zijn'zeg ik net zo goed tegen mezelf en Lizz als tegen Niji. Lizz sprint naar de deur en klopt er hyper op. Lachend kijk ik het aan. Ik zie Kiro de deur openmaken. en verbaasd naar de derde gestalte kijken. Niji staat half met zijn rug naar hem toe en heeft zxijn zonnebril weer op en zijn muts op. 'er waren toch maar 2 voor de meet en greet?' vraagt hij verbaasd. 'Ja maar we hebben iemand mee gebracht, mag hij ook maa? het is heel belangrijk' vraagt Lizz smekend. Nu komt Strify er ook bij. ik voel zijn ogen mij bekijken en bloos lichtjes. 'tuurlijk, gezellig toch' zegt Strify en trket mij mee nar binnen. 'Ik lach en plof naast Strify op de bank waar hij me naartoe getrokken heeft. 'mag ik jullie voorstellen: Niji' zegt Lizz en ze staat er bij als een of andere hoerige presentratice. On zeker komt Niji binnenlopen. ik kijk naar Luminor en zie hem even verbaasd kijken, de rest heeft nog niks door. langzaam doet Niji zijn zonnebril en muts af en ik zie de anderen even verbaasd kijken. 'Lu- Luuk?' vraagt Luminor verbaasd. 'Lars, ik. het spijt me' en hij draait zich om en rent de kamer uit, ik kijk verbaasd naar Luminor en merk dat hij een kwade blik in zijn ogen heeft. daar is Niji natuurlijk van geschrokken. Zo snel als ik kan sprint ik Niji achterna.







-- dees is best lang

ewn ik heb nog steeds honger .. dus geef me een koekje en reacties en ik ga verder

Xx--


Reacties:


realchick
realchick zei op 30 aug 2009 - 20:41:
verdeeer<3


dms136
dms136 zei op 30 aug 2009 - 19:37:
OM VEDER


Cuppycake
Cuppycake zei op 30 aug 2009 - 18:34:
Omg je moet verder!!!


RachellCB
RachellCB zei op 30 aug 2009 - 14:06:
verderrrr