Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 49 have sweet dreams my dear!

crazy little thing called love CB (gestopt)

30 aug 2009 - 21:55

2318

2

221



49 have sweet dreams my dear!

romeo pov
luminor loopt naar boven en ik hoor hem zijn spullen pakken. als ij wil gaan dan gaat hij maar! ik kan best zonder hem! en trouwens zijn ouders hebben hem uit huis gegooit! hij kan nergens heen uit eindelijk komt hij toch wel weer terug! danm dat klinkt wanhopig! shin en kiro rennen achter luminor aan.
''waarom luister je niet naar hem?'' vraagt jasper dan. ik kijk hem aan.
''die foto zegt toch meer dan genoeg! als er tijd is om een foto te maken dan heeft hij haar zeker gezoend!''
''ben blij dat hij haar niet geneukt heeft! en misschien schrok hij wel en duwde hij haar daarna weg! weet jij veel! luister nou eerst gewoon eens naar zijn verhaal!'' roept hij terug.
''daar is het nu te laat voor!'' roep ik terug en sta op. ik loop de trap op en zie luminor net met een grote tas zijn kamer uit lopen. hij kijkt me langdurig aan. ik zie aan zijn ogen dat hij helemaal niet wel wil, maar ik zoe ook iets anders. het is heel raar, alsof hij iets probeert te zeggen zonder woorden.
ik kijk hem nog even aan en sla dan mijn ogen neer.
''heb je haar gezoend? ja of nee.'' vraag ik dan.
''nee, ik had er de kans voor maar ik deed het niet omdat ik van jou hielt! en dat doe ik nog steeds! maar het is gewoon beter dat we elkaar een tijdje niet zien!'' zegt hij zachtjes. ik knik en zucht.
''sorry dat ik je niet geloofde, ik zal je missen.'' fluister ik en ik meen het ook. hij zet zijn tas neer en omhelst me. hij drukt even zijn lippen op de mijne en als hij de kus wil verbreken houd ik hem tegen. ik druk hem tegen de muur en zoen hem wild. hij zoend vrijwillig en verslagen terug. dan houd ik op en kijk hem strak in zijn ogen.
''ik laat je gaan, onder een voorwaarde!'' zeg ik dan.
''en die is?''
''je komt bij me terug binnen een jaar!''
''langer als een jaar kan ik je toch niet missen!'' fluistert hij dan en hij drukt nog een kus op mijn mond. we laten elkaar los, hij neemt zijn tas en verdwijnt dan. hoogstends een jaar dus. misschien een heel jaar zonder hem! hoopelijk houd ik het vol, doe ik dat niet dan bel ik hem gewoon op. hij is mijn ware liefde! als ik niet zo moeilijk had gedaan over een kus dan had ik hem niet hoeven missen! wat maakt EEN kus nou weer uit!

jasper pov.
ik sta op het balkon. luminor is net vertrokken en romeo heeft alles uit gelegt. hij blijft hoogstends een jaar weg. het zal niet het zelfde zijn zonder hem en romeo zal minder vrolijk zijn maar hij komt toch wel terug! ik voel twee sterke armen om mijn middel en en een paar lippen in mijn nek.
''hmmm jason, t is fijn als je dat doet.'' fluister ik. hij zegt niks en kijkt samen met me naar het uitzicht. over een poosje gaat de zon onder. ik geniet van zijn zachte strelingen op mijn onderbuik. binnen begint een rustig en romanties nummer te spelen. hij kruist zijn armen om mijn heupen en beweegt zachtjes mee op de muziek. ik sluit mijn ogen en laat hem leiden.
''dit moment mag voor eeuwig duren. voor eeuwig met jou in mijn armen, voor eeuwig bij jou zijn en niemand anders. jij bent mijn zon, mijn, maan en mijn sterren die aan de hemel staan. de lieve rustige aanrakingen van jou vingers op mijn huid zijn zo perfect als iets in de wereld maar kan zijn. ik wil voor altijd bij je blijfen jasper.'' fluistert hij zachtjes. hij draait me naar zich toe en neemt me in zijn armen. ik sla mijn armen om hem heen en rust met mijn hoofd op zijn schouder. we schuifelen zachtjes heen en weer, ik lijk wel te zweven in zijn armen. zijn beschermende, sterke armen die hij om mij heen slaat. wanneer ik boos, verdrietig of moe ben, maar ook als we elkaar lang niet hebben gezien, we hunkeren naar elkaars lichaam. ik kijk hem in zijn geweldige ogen. zijn groen/grijs/blauwe ogen. ze lachen verliefd naar me waardoor ik hem echt nooit, maar ook echt nooit meer kwijt wil. ik druk mijn lippen op de zijne en voel zijn tong langs mijn lippen strelen. ik open mijn mond en zo blijven we staan. zoenend op het balkon, strelend in elkaars armen, omringt door elkaars warmte, vergezeld door elkaars liefde.
''boy,
when i think about you, i smile.
when i'm with you, i smile.
when you smile at me, i smile back.
when i'm not smiling , you will make me smile,
but the thing that makes me smile the most,
is you and me together.'' fluistert hij zachtjes. ik glimlach en kijk weer in zijn ogen.
''you have the lips i like to kiss.
you have the body i like to touch.
you have the eyes i like to look at.
you have the face i like to see.
you have the heart i want to be!'' fluister ik terug en ik zoen hem weer.
we gaan samen op een stoel zitten en kijken naar de zon'sondergang.
''mooiste zon's ondergang van het jaar...'' fluister ik dan.
''lang niet zo mooi als jou.'' fluistert hij terug. ik glimlach en kijk hem aan. ik druk zachtjes mijn lippen op de zijne. ons romantiesche moment word verstoord door kiro die het balkon op komt met twee bekers in zijn handen.
''hier, chocomel, tegen de kouw!'' zegt hij, geeft ons de bekers en loopt weer weg.
''danke.'' roepen ik en jason hem nog na. eigenlijk voelde ik niet eens dat het koud was maar nu dus wel. jason zucht diep en kijkt me aan.
''waar denk je aan?'' vraag ik hem dan.
''aan wat er vanochtend was met jou.'' zegt hij twijfelend.
''hmmm, ik mis mijn ouders gewoon.'' zeg ik dan zachtjes en de tranen springen in mijn ogen.
''dat snap ik en ik snap ook dat je het er niet over wilt hebben maar als je wilt praten of gewoon iemand wilt om te luisteren dan ben ik er voor je! en je weet, huilen mag! bij mij en ook bij een ander! ik yalee strify kiro Yu en romeo zijn er altijd voor je en luminor is er ook altijd geweest en als hij terug is kun je ook weer naar hem toe gaan, en des noods kun je hem ook op bellen! je bent echt niet alleen jasper!'' praat hij me moet in. ik glimlach en ga tegen hem aan liggen.
''ik heb nu niet zo'n zin om te praten.'' zeg ik dan en snuif zijn heerlijke geur op. ik ruik zijn davidoff cool water parfum. die heeft hij altijd op sinds ik hem een flesje heb gegeven toen we een maand bij elkaar waren. ik nestel me tegen hem aan en voel me steeds meer moe worden. hij streelds zachtjes over mijn rug. ik zou zo altijd kunnen blijven liggen maar ja mijn moeder zei altijd, ooit zit je een keer buiten op een pragtige zomerdag en denk je dat je daar voor altijd wil blijven zitten, op dat moment nies je een paar keer en ga je naar binnen. ze zei dat heel vaak en ik heb lang niet begrepen wat ze bedoelde, tot dat zij en papa stierven. ze bedoelde dat een gelukkig gevoel niet voor eeuwig zal duren hoe graag je dat ook wil. ik krijg kippen vel van de kouw en zucht. jason merkt het en komt een stukje omhoog. hij trekt zijn vest uit en legt hem om mijn schouders. dan gaat hij weer liggen en hij glimlacht. ik kijk hem even aan en glimlach dan ook.
''en nu krijg je een kusje!'' fluister ik en ga anders op zijn schoot zitten. ik doe mijn armen door de mouwen en neem zijn gezicht vast. ik druk mijn lippen op de zijne en begin hem te zoenen. hij kreunt zachtjes en glijd met zijn handen onder mijn shirt. hij krast met zijn nagels over mijn borst en laat nog een kreun los. dan horen we supper hard gelach van uit de keuken. we kijken opzij door het raam en zien shin en strify zich aan elkaar omhoog houden en dan zelfs vallen. ik haal mijn schouders op en vestig mijn aandacht weer op jason.
''je weet dat ik zo naar huis moet he?'' fluistert hij dan. dat is waar ook hij mag alleen op vrijdag en zaterdag blijven slapen. en dat ook alleen als hij zijn huiswerk af heeft. en als hij een onvoldoende haalt mag hij ook niet komen.
''maar je hebt nog een halfuur!'' roep ik dan en begin te grijnzen.
''I like that smile! looks like you have a plan! tell me dirtyboy!'' grijnst hij.
''just lets go upstairs and make love!'' fluister ik in zijn oor.
''oh bad bad boy! you make me so horney!'' fluistert hij terug en we rennen naar boven. we horen shin en strify nog harder lachen maar negeren het. we ploffen zoenend neer op het bed en kleden ons snel uit. ik duw hem tegen de muur en kom gelijk in hem.
''boy just give me some sweet love!'' roept hij dan. ik stoot rustig in hem en hij kreunt op een heerlijke toon. ik kijk onder tussen op de wekker wat hij lijkt te merken.
''just lets forget about the time, its just you and me!'' fluistert hij.
''its just our lovesong!'' fluister ik terug en stoot een paar keer hard door.
''o...mijn...god...!'' roep ik en kreun luid als ik klaar kom. ik druk een kus op zijn rug en laat me op het bed vallen. hij komt grijnzend boven me hangen en hij kust me. hij streelt over mijn buik en kust me in mijn nek.
''ik ga je pijpen!'' zeg ik dan en druk hem op het bed. ik begin en hij kreunt steeds luider. ik merk hoe hij op zijn hoogte punt komt en ga wat langzaamer.
''jasper ik moet zo weg!'' kreunt hij dan. ik rol met mijn ogen en ga weer wat sneller. hij komt weer op zijn hoogte punt en niet veel lager spuit hij een hele lading in mijn mond. dan gaat zijn mobiel af. ik kijk op de klok en zie dat hij een half uur te laat is. en normaal doet hij maar 10 minuten om van hier naar huis te komen.
''met jason...''
''...''
''ja maar mam!''
''...''
''weet ik maar!''
''...''
''mam! ik heb hem 2 maanden amper gezien!''
''...''
''ja ik kom al!'' hij hangt op en gooit zijn mobiel tegen de muur.
''wat zei ze?''
''als ik niet meteen kom zal ik je nooit meer zien'' fluistert hij zachtjes. ik sla mijn ogen neer en omhels hem. dan kleed hij zich aan en ik trek mijn pyama aan. ik ga met hem mee naar beneden en omdat het nu 11 uur is en er toch niemand in de lift is nemen we een lang afscheid.
''ik zie je morgen oke?'' fluistert hij.
''is goed liefje! tot morgen! kus!'' fluister ik terug. we geven elkaar nog een lange zoen en hij gaat naar zijn scooter. ik ga weer terug naar boven en loop het appartement in. dan zie ik zijn mobiel op de grond liggen. ik leg hem op mijn nachtkasje en gooi mezelf op het bed. strify komt binnen en kijkt me aan. hij komt naast me zitten en zucht.
''hoe voel je je nu?'' vraagt hij.
''geestelijk of lichaamelijk?''
''bijde.''
''klote en goed genoeg.''
''hoezo klote?''
''gewoon de moeder van jason wil dat hij voor 10.30 thuis is en als hij maar een half uurtje te laat is begint ze al te kutten van dat hij me nooit meer mag zien! ze doet alsof ik een of ander straat schoffie ben!'' klaag ik.
''dat denkt ze heus niet en ze zal maar met je moeten leren leven want jason laat jou heus niet gaan omdat zijn moeder jou niet moet!''
''denk je?'' vraag ik ongelovig.
''dat weet ik! zoals ik en shin jullie daar straks op het balkon zagen!''
''oh ja! waarom moesten jullie zo lachen?''
''ik had gewet dat jullie daar zouden blijven zitten tot hij weg moest en hij wedde dat jullie sex gingen hebben en toen gingen we rare dingen bedenken van hoe of wat en lachen we helemaal dubbel van het lachen.''
''stelletje viespeuken! wat was jullie inzet?''
''de verliezer moet een week zonder bokser rond lopen...'' zegt hij wat minder vrolijk. ik schiet in de lach en hij kijkt me aan.
''loopt dat niet klote?''
''geen idee, maar jullie hebben er het meeste last van want sinds een week slaap en loop ik door het huis in alleen een bokser! en ik ga echt geen broek meer aan trekken voor 10 uur!''
''HAHAHA! shin heeft dus wat om naar te kijken!'' roep ik lachend.
''kom jij er meteen achter waarom shin altijd zo hard kreunt!'' lacht hij dan.
''weet je zeker dat shin zijn moeder niet zo doet omdat ik zeg maar een wees ben?'' vraag ik dan.
''waarom zou ze? je hebt haar toch nooit wat aan gedaan. waarschijnlijk heeft ze het gewoon moeilijk dat ze nooit kleinkinderen met de zelfde achternaam zal krijgen. ik bedoel samantha is een meisje dus neemt waarschijnlijk de naam van haar man aan, jason gaat met jou en Yu is ook homo en in de wetenschap zijn ze nog niet zo ver dat mannen zwanger kunnen worden geloof ik.'' verteld hij. ik denk even na en knik dan.
''maar in america is een man die wel zwanger is!'' roep ik dan.
''die was eerst een vrouw en heeft zijn baarmoeder nog!''
''dat klopt!'' zucht ik dan.
''ga nou maar lekker slapen! morgen weer een dag met weer een lach!'' zegt hij dan. ik glimlach en strek mijn armen voor een knuffel. ook al is hij mijn pleegvader, ik vind dat ik hem dan best een knuffel mag geven!
''sweet dreams!'' gaap ik en druk een kus op zijn wang. hij geeft mij een kus op mijn voorhoofd en loopt naar de deur.
''slaap lekker!'' zegt hij nog en doet dan het licht uit. ik gaap en val in slaap.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 30 aug 2009 - 23:20:
Mooie stukie als altijod verder


Shinnie95
Shinnie95 zei op 30 aug 2009 - 22:10:
Sweet..