Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 50 telling my parents that he's everything for me!

crazy little thing called love CB (gestopt)

30 aug 2009 - 23:52

2218

1

184



50 telling my parents that he's everything for me!

Jason pov
ik zet mijn scooter in de grage en doe de deur op slot.
''ben thuis!'' roep ik en voor iemand kan antwoorden ren ik naar boven. ik val op bed neer en merk dat ik mijn mobiel bij jasper ben vergeten.
''GODVERDOMME!'' roep ik uit en neem de huistelefoon. ik toets net het nummer van jasper in als mijn moeder binnen komt rennen.
''geen telefoon, mobiel, PC of computer, na school meteen naar huis en in het weekend zit jij ook binnen! voor een maand! huisarest jongeman!''
''WAT! dat is niet eerlijk!'' roep ik.
''wel waar, jij bent een half uur te laat thuis! lever je mobiel in!''
''jammer! die ben ik bij jasper vergeten!'' roep ik naar haar.
''dan lever je die morgen maar in! een maand huisarest!'' roept ze. ik zucht en laat me op het bed vallen. ik draai me met mijn rug naar haar toe en zeg niks. ze loopt de kamer uit en niet veel later komt mijn vader binnen.
''hey jason, waarom was je zo laat?''
''jasper moest aan zijn ouders denken en ik heb hem opgevrolijkt.'' lieg ik half.
''weet je zeker dat er niet meer is gebeurt?'' lacht hij. ik schiet nu ook in de lach en draai me op mijn rug.
''misschien, maar dat is onze manier van opvrolijken!'' roep ik.
''ik heb je nog nooit zo gelukkig gezien weet je dat.''
''ik ben ook nog nooit zo gelukkig geweest! jasper is echt alles voor me!''
''dat geloof ik graag! je moeder heeft het er een beetje moeilijk mee omdat ze altijd heeft gehoopt kleinkinderen te krijgen met de zelfde achternaam!''
''dat snap ik ook wel maar ze doet alsof het allemaal zijn schuld is en altijd wanneer dit bij een meisje gebeurde vond ze het niet erg maar nu het bij jasper gebeurt krijg ik meteen een maan huisarest!''
''ik zal wel met haar gaan praten! en ik hoorde dat je je mobiel bent vergeten dus sms hem maar even met de mijne dat je thuis bent oke!'' hij geeft zijn mobiel en loopt weg. ik tik het nummer van jasper in en stuur hem een smsje.
hey liefje, k ben nu thuis heb misschien huisarrest maar me pa gaat dat proberen te veranderen. love you darling! X J. ik druk op verzenden en niet heel veel later kijg ik al een smsje terug.
hey schatie, klote dat je maybe huisarrest hebt! hoop dat je vader het kan regelen, sweet dreams my love! love you 2 X J. ik grijns breed en mijn vader komt binnen.
''oke, ik heb met je moeder gepraat, omdat het je toch te vaak is over komen wordt het afgerond naar een week, en je mag in het weekend bij jasper gewoon slapen, en je mag je moebiel ook hebben om met alleen hem in contact te blijven! daarvoor in de plaats word je scooter in genomen! en ik ga je niet brengen dus moet je op de fiets of hoe dan ook. heb je jasper al gesmst?'' ratelt hij.
''yep! maar hij heeft ook een scooter dus ik ligt hem morgen in en dan zal hij me wel heen en weer brengen!'' grijns ik.
''dus, ik ken jasper niet echt! vertel is wat over hem! en vooral hoe hebben jullie elkaar ontmoed?'' vraagt hij dan.
''nou, we hebben elkaar ontmoed tijdens het uitgaan en officieel was het een one-night-stand omdat ik hem dronken voerde en ik kwam er de volgende ochtend pas achter dat hij bij Hannes (Yu dus) woonde. en het klikte eigenlijk heel goed en tja, dat we verliefd waren was echt duidelijk dus hebben we zeg maar nummers uigewisseld en nu kan ik echt niet meer zonder hem! hij is echt alles voor me!''
''dat geloof ik, maar hoe is hij verder? een beetje een typje als jou of meer als hannes? ik kan niet echt een beeld van hem krijgen omdat hij niet zo veel praat snap je.''
''tja, hij is soms best verlegen maar als je eenmaal echt met hem gepraat hebt en hij wat spontaner word is hij echt praatziek! hij is ook heel erg knuffel verslaafd en als hij eens een keer zijn mond houd en ik in zijn ogen kijk dan lijkt het echt alsof ik zweef. hij is dol op chocolade en gitaar spelen. ik heb hem een paar keer horen zingen en hij zingt nog beter dan strify! hij is bijna nergens bang voor en ook supper romantiesch! hij is dol op films maar kan zijn concentratie er nooit bij houden en hij kan niet zo goed tegen zijn verlies! en dat is ook echt zo schattig als hij dan gromt dat hij het een stom spel vind! hij is ook dol op italiaans eten en hij heef ADHD dus hij springt wel eens heen en weer tussen de banken en dan moet he romeo eens zien die word dan zo boos en hij lacht romeo dan ook gewoon kei hard uit, maar daarna bied hij wel zijn excuuses aan!'' ratel ik aan een stuk door. mijn moeder is in de deur opening komen staan en luistert mee.
''hij lijkt een beetje op je moeder.'' zegt mijn vader dan.
''daar moet ik hem gelijk in geven!'' zegt ze. ik zucht en friemel aan mijn broek. een week zonder hem! na al twee maanden! ik ga dit echt niet over leven! die week gaat ZO lang duren!
''mam, ik snap dat je het liever niet hebt dat ik homo ben enzo maar ik hou echt van jasper! hij is mijn prins op het witte paard!'' zeg ik dan.
''dat klopt en dat weet ik! ik heb er gewoon een beetje moeite mee dat jij en Yu het rond de zelfde tijd vertelde en nu samantha naar die inrichting is! het is allemaal een beetje veel. geef me nog wat tijd en dan accepteer ik alles en weer ik zeker dat ik ga helpen jullie bruiloft te plannen!''
''oh trouwens je moet Yu bellen! hij en kiro gaan trouwen en hij vraagt zich af of jullie kunnen helpen!'' herriner ik me dan.
''hij gaat trouwen? corry! onze zoon gaat eindelijk trouwen!'' roep mijn vader blij.
''ja geweldig! oh mijn oudste zoon gaat trouwen! ik ga hem meteen bellen.'' roept ze vrolijk en ze rent weg.
''over een stemmings wisseling gesproken! maar weet je, je zou je gevoelens voor hem op moeten schrijven en dan geven wanneer je sterft!'' zegt hij droog.
''nou eigenlijk hoop ik dat hij eerder sterft dan ik, hij heeft zijn ouders en opa's oma's en alles van heel zijn familie al verloren! hij heeft alleen nog een paar neven en nichten en die woonen allemaal in america! hij heeft eigenlijk van familie alleen zijn broer en zussen nog!'' vertel ik.
''hij heeft jou nog! en iedereen die bij hem thuis woont, en natuurlijk strify in het speciaal omdat die hem heeft geadopteert!'' zegt hij dan.
''dat klopt maar ik zal hem nooit helemaal begrijpen of weten wat hij voelt! ik wil er echt voor hem zijn! maar ik denk dat ik dat gewoon niet kan!''
''dat snap ik, maar als je gewoon naar hem luistert en hem in je armen neemt wanneer hij moet huilen dan weet hij ook wel dat je om hem geeft!''
''dat weet ik! dank je pap!'' zeg ik en ik gaap.
'' is goed hoor jongen! ga maar slapen want morgen moet je weer naar school he! slaap lekker!'' zegt hij en hij geeft me een knuffel. hij loopt de deur uit en ik trek mijn pyama aan. ik zou nu echt naast jasper willen liggen maar dat kan jammer genoeg niet! ik trek de dekens over me heen en kom tot de conclusie dat het licht nog aan is! ik zucht en pak een boek dat naast mijn bed ligt. ik begin te lezen en val uit eindelijk in slaap.

Corry pov
ik geef de telefoon aan roy en loop naar boven. ik zie dat het licht op jason zijn kamer aan is en doe zachtjes de deur open. hij ligt al wel te slapen met een boek op zijn borst. ik begin te glimlachen. het ziet er heel lief uit! ik ga naast hem op bed zitten en kijk naar het boek. 'our love is not admit' is de titel. ik draai het boek om en lees de achter kant.
sabastiaan is 15 wanneer hij erachter komt dat hij homo is en gaat naar een club voor homo en bi sexuele jongeren. daar ontmoet hij een jongen van de zelfde leeftijd en hij word verliefd. nadat ze 3 maanden een relatie hebben komt hij uit de kast voor zijn familie en vrienden, hij hoopte dat iedereen het zou accepteren maar dat is juist in tegendeel. iedereen vind dat hij het uit moet maken en verliefd moet worden op een meisje. hij loopt weg van huis en gaat bij zijn geliefde wonen. het gaat lang goed tot dat ze een ruzie krijgen en hij voor de keuze staat: een nieuw leven opbouwen in een andere stad of terug gaan naar huis en doen alsof hij hetro is. hij besluit weg te gaan en zijn naam te veranderen wat lang goed gaat tot dat hij zijn ouders tegen komt. gaan zij hem accepteren en mee naar huis nemen of juist niet?
ik leg het boek op zijn nachtkastje. als hij het uit heeft wil ik het ook wel lezen. ik stop hem in en druk een kus op zijn voorhoofd.
''hmmm, nog 5 minuutjes jasper!'' gromt hij. ik krijg een glimlach op mijn gezicht en dan komt roy binnen.
''slaapt hij al?'' vraagt hij zachtjes.
''ik weet nu hoe jasper hem wakker maakt.'' fluister ik terug.
''oh?''
''ik gaf hem een kus en hij gromt nog 5 minuutjes jasper. dus jasper zal hem 's morgens wel wakker kussen.'' zeg ik glimlachend.
''Yu had vanochtend een andere manier.'' lacht hij.
''hoe bedoel je?''
''fucking een emmer water over mijn kop!''zegt jason dan geirriteert.
''oh sorry dat we je wakker hebben gemaakt maar waarom heeft hij een emmer water over je heen gegooit dan?''
''ik lach heel vast te slapen en jasper kreeg me niet wakker, toen riep hij naar Yu en die heeft toen een emmerwater gepakt en over ons heen gegooit! maar toen zijn we in zijn bed verder gaan slapen!''
''jou idee zeker?''
''deels, jasper zat te twijfelen, het bed van strify of van Yu, en omdat Yu ons had geflikt zijn we in zijn bed gaan liggen!''
''echt iets voor jullie! maar jasper kon je dus niet wakker zoenen!'' lach ik.
''hoe weet jij dat nou weer?''
''nou ik gaf je toenet nog een nacht zoen! kom jij aan nog 5 minuutjes jasper!''
''tja, hij maakt me altijd zo vroeg wakker en als ik altijd even wacht dan heb ik echt een fantastiesche ochtend!'' grijnst hij.
''oke, geen details! ik weet al weer te veel!''
''hoezo? we liggen alleen maar heerlijk te zoenen en te knuffelen! en dan kan ik in zijn lieve ogen kijken en voel ik me de gelukkigste jongen op aarde!''
''geluk duurt niet voor eeuwig liefje!''
''kun je dat niet wat subtieler zeggen?''
''hoe dan?''
''jasper zegt altijd: er komt een dag dat je buiten zit en dat je denkt dat je daar voor altijd wil blijven zitten en op dat moment moet je niesen en ga je naar binnen! betekent het zelfde maar dan anders!''
''en dat heeft hij zelf bedacht?''
''ik geloof zijn moeder, hij vertelde dat zij het altijd zij als hij zich klote voelde! hij kan beter gitaar spelen eigenlijk.''
''oke! ik ken die spreuk ergens van, een school vriendin van mij zij het vaak, ook als ik me klote voelde, maar ik ben haar uit het oog verloren! ik weet alleen dat ze moniek heete en met tom gimbrere is getrouwd en twee zonen en twee dochters heeft. eentje heete er stijn pleun ook een jasper en sheyla geloof ik! maar die laatste weet ik niet zeker.'' hij veert omhoog en kijkt me aan.
''moniek gimrere? dat was jasper zijn moeder! blonde krullen?''
''ja! en ton had altijd bruine stekels!''
''dat zijn ze! je hebt de ouders van jasper gekent! ze zijn 3 maanden geleden overleden!'' roept hij uit en gooit zich weer neer op het bed.
''wow, dan lijkt jasper veel op zijn ouders! weet je, neem hem morgen na school maar mee naar huis! huisarrest zit erop! ten minste, als je nu gaat slapen!'' zeg ik dan. hij geeft mee knuffel en gaat dan liggen.
''ik was al aan het slapen!'' roept hij nog als ik het licht uit doe. ik grijns en trek de deur dicht. ik en roy gaan in ons bed liggen.
''heb jij jason ooit zo gelukkig gezien?'' vraag ik hem dan.
''nee, ik ben echt blij voor hem dat hij zijn ware heeft gevonden! die twee houden echt van elkaar ook al zijn ze nog zo jong! ik denk dat die twee ook gaan trouwen later.''
''vroeg of laat, ik wil erbij zijn! en hem weg geven want jij doet dat al bij Yu!''
''alleen maar omdat hij jonger is dan kiro! ookal is kiro meer het vrouwtje vind ik. heel raar!''
''ja klopt! hij ziet er veel vrouwelijker uit! maar hij is echt supper aardig! hij en Yu zijn ook echt een perfect stelletje net als jason en jasper!''
''maar ik vind hoe jason over jasper praat ook echt supper lief! als hij al aan jasper denkt is hij al in de wolken.''
''ja klopt! ik vind het geweldig om ze zo gelukkig te zien! alleen samantha nog!''
''die heeft gewoon wat problemen dat komt ook wel goed, ooit''
''ja ooit...'' zeg ik dan. ik gaap en we vallen dan bijde inslaap.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 31 aug 2009 - 0:18:
ooeew ooeww mooi mooi leuk leuk stukkie stukkei (oké ik herhala alles volgens mij ¬¬