Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner] » 'Cuz we like making photographs [11]

I don't wanna be famous if I lose you [Taylor Lautner]

31 aug 2009 - 15:54

595

1

178



'Cuz we like making photographs [11]

Robyn pov.
Pixie en ik stonden ons klaar te maken voor een feestje bij Taylor thuis. Niks te chique, gewoon een get-together van de cast. Pixie had Kellan, Taylor, Kristen en Ashley al ontmoet, en ik iedereen die vandaag zouden komen buiten Nikki, Jamie en Dakota.
We hadden hetzelfde jurkje aangedaan: Pixie in het blauw, en ik in het paars. Toen we helemaal klaar waren, pakte ik mijn camera en we namen een paar rare poses aan voor de spiegel. Toen zette ik ze op mijn Twitter, met als commentaat: "Vanavond feestje bij Taylor! Heb er zin in. xoxo, Robyn en Pixie." We vertrokken naar Taylors huis, het bleek maar 3 straten verder te zijn. In het weekend woonde hij nog bij zijn ouders, maar door de week woonde hij in zijn penthouse dicht bij het station. Pixie was helemaal opgewonden. Ze zou gewoon een feestje hebben met de hele cast van Twilight en nog mensen van New Moon!
Na 10 minuten stonden we voor de deur, en we belden aan. Jackson deed de deur voor ons open, en we liepen naar binnen. 'Hey Jackson! Dit is Pixie.' 'Hey Pixie.' Pixie was helemaal sprakeloos. 'Pix?' Ik gaf haar een por in haar zij, en ze werd wakker uit haar trance. Blozend gaf ze Jackson een hand, en ik gaf hem een kus op zijn wang. We liepen verder door de hal, tot ik Kristen en Robert zag staan. Robert stond met zijn rug naar ons toe, en ik seinde Kristen dat ze gewoon moest doen alsof we er niet waren. Ik sloop naar Robert toe, en fluisterde toen in zijn oor: 'Boe.' Hij sprong zeker een gat in de lucht, en Kristen, Jackson Pixie en ik lagen in een deuk. Robert probeerde me vast te pakken, maar ik was sneller dan hem en rende naar de living waar ik me achter Kellan verstopte. 'Kellan, bescherm mij.' 'Tegen?' 'Robert.' Hij lachte zijn donderende lach, en liep toen naar de keuken. Robert stond recht voor me. 'Oh-ooh', mompelde ik. Robert grijnsde. 'Wel, voor 1 kusje zal ik je met rust laten.' 'Oké dan.' Ik liep naar hem toe en gaf hem een kusje op zijn wang en liep toen door naar de hal waar ik Kristen en Ashley begroette. Robert liet ik stomverbaasd in de living achter. Ashley en Kristen waren mijn 2 andere beste vriendinnen geworden. Zij, Pixie en ik hielden regelmatig slaapfeestjes. We liepen door naar de keuken om iets te drinken te halen, waar ik Nikki zag. Ik stelde mezelf voor, en we praatten even, totdat ze naar Kellan ging. Het was zo opvallend dat ze smoor op hem was. Zelfs ik had het door. Ik zat rustig te praten met de meiden, tot dat ik een paar armen rond mijn middel voelde en een kus in mijn nek kreeg. 'Aww, hoe cute!' zeiden de meiden in koor, waarbij ze allemaal een heel raar gezicht trokken. 'Taylor!' riep ik blij. Ik draaide me om om hem een knuffel en een kus op zijn wang te geven. Alleen Ashley, Kristen en Pixie wisten van mijn crush op Taylor. 'Ik zat net nog op je Twitter te kijken', meldde Taylor. 'Leuke foto's.' Hij grijnsde. Pixie en ik moesten lachen. Kristen en Ashley keken ons niet-begrijpend aan, en we sleurden hen mee naar de pc, waar Nikki, Kellan en Jackson al naar de foto's aan het kijken waren. Natuurlijk lagen we allemaal in een deuk toen de foto kwam waar Pixie en ik deden alsof ik een vampier was en zij een hulpeloos, bang meisje. Haar gezicht was echt kostelijk!


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 31 aug 2009 - 16:07:
Lol
Naar zo'n feestje wil ik ook wel gaan!
Zou zo ontzettend geweldig zijn.