Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Nooit gedacht.. » .001. Gummi beer

Nooit gedacht..

31 aug 2009 - 22:34

522

3

220



.001. Gummi beer

Geen inleiding maar meteen een kijkje in het leven van Flo...

« ... we moeten echt verder ! » tuurlijk wist ik dat we ons hier niet eeuwig zouden kunnen verschuilen, maar daarvoor moest hij echt niet zo roepen.
“NEIN DANKE aap !”¯ “Florianne Hayley Tresita Rose! Hoe durfde jij mij noemen?”¯ gillend stormde ik het pashokje, waarin ik me de voorbije 10 minuten heel erg stil had gehouden, uit. Natuurlijk met Seb die me op de hielen achtervolgde, damn dat joch was snel. Ik voelde al snel 2 armen om mijn lichaam gewikkeld en ongeveer 2 seconden erna hing ik over zijn schouder te bengelen, dit alles natuurlijk tot grote jolijt van de rest van de groep. Lachend liepen ze achter ons de winkel uit…

Waarom ik nu de winkel niet uit wou, zul je je nu zeker en vast afvragen, wel laat ons zeggen dat die reden vrij dom klinkt en ik hem dus ook niet aan jullie neus ga hangen.
Wat nou?! Oké oké, ik liep zonet mijn ex-vriendje tegen het lijf met zijn nieuwe aanwinst en dat wicht probeerde me de ogen uit het lijf te krabben… En nu zal je ook wel denken ‘waarom verdedig je je dan niet gewoon’, nu ja schatjes, ik wil eens zien hoe snel jullie beentjes jullie kunnen dragen als er zulk monster voor je neus verschijnt!
Dat kind is weliswaar zowat tien centimeter kleiner dan mij, maar wel drie keer zo breed… echt waar! Zo een verschijning is echt weerzinwekkend.
Al bij al hang ik hier nu nog steeds hoog en droog te bengelen over Seb’s schouder, Seb mijn steun en toeverlaat, mijn schouder om op uit te huilen, mijn… oké chill Flo, je doet sentimenteel en dat past alles behalve bij je imago! Ach wat, schijt aan dat imago. Wat zal ik nu gaan doen, nu ik hier toch maar wat in de hoogte hang te bengelen. Het ziet er immers naar uit dat ik hier nog een tijdje zal hangen als ik niet één van mijn oh zo geweldige acties onderneem…denk Flo denk… BINGO!
Voor iemand het goed en wel besefte klonk het gummiberen-lied over heel de winkelstraat! Uit volle borst zong ik het lied en het zootje ongehoord achter me neuriede al snel de melodie…

“Gummi beer
springend red ik mij weer keer op keer
Daarom heet ik ook een Gummi beer
Ik ben een Gummi beer”¯


Maar in de plaats van me los te laten begon Seb te lachen om even later mee beginnen te neuriën, mission failed! Pech dan, dan gaan we voor nog een keertje!

“Ik huppel en spartel,
vernetel en dartel
Maar nooit heb ik mij aan de mensen vertoond
Helder en luid klinkt mijn lied door de bossen
Eeuwen lang hebben wij daar al gewoond”¯

“Gummi beer
springend red ik mij weer keer op keer
Daarom heet ik ook een Gummi beer
Ik ben een Gummi beer”¯

“Toveren en springen
dat doe ik heel rap
't geheim van mijn kracht zit in gummibessensap”¯

“In vrijheid te leven is mijn hele streven
Ik vecht voor het goede
want dat is mijn doel”¯

“Gummi beer
springend red ik mij weer keer op keer
Daarom heet ik ook een Gummi beer
Ik ben een Gummi beer”¯

“Ik ben een Gummi beer !”¯


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 10 nov 2009 - 16:33:
Ahh, dat lied is vetgaafcoolawesome


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 1 sep 2009 - 0:11:
verder n__n ga lezen


Xpam05
Xpam05 zei op 31 aug 2009 - 22:59:
Hihii geweldig, het Gummi beren lied
snel verder!
xxx