Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Droom zacht » 1.

Droom zacht

1 sep 2009 - 17:00

657

0

188



1.

Met een kracht waarvan ik niet wist dat hij hem bezit, gooit hij me op het grote bed. Beide hebben we onze kleren nog aan, maar ik heb het gevoel dat dit niet lang meer zal duren. Op het bed na staat er bijna niets in de kamer, waarom? Geen idee, misschien heeft iemand net opgeruimd? Of zijn er gewoon niet zoveel spullen.

Alle gedachten vliegen mijn hoofd uit, wanneer zijn handen onder mijn shirt glijden en mijn tepels strelen. Zijn handen liggen een beetje in een vreemde positie omdat het shirt wat ik aan heb eigenlijk veel te klein is. Het was expres, hij moest het zien. En hij zag het, het had effect. Ik krijg altijd wat ik wil.

Met een beetje moeite trekt hij het zorgvuldig uitgekozen shirt over mijn kapsel en zuigt hij zich vast aan mijn tepel. Een harde kreun verlaat mijn mond, mijn vingers vlechten zich in zijn haar en duwen hem verder naar beneden. Daar waar mijn, ook al te strakke, broek pijnlijk tegen me aandrukt.

Gelukkig begrijpt hij de hint meteen en sluipt hij langzaam naar beneden. Zijn tong laat een nat spoor achter, overal over mijn buik. Bij mijn navel blijft hij even hangen. Zachtjes duwt hij zijn tong erin, likkend en zuigend. Een tintelend gevoel vormt zich in mijn onderbuik. Een gevoel wat er voor zorgt dat ik hem nog meer wil, als dat al mogelijk was.

Zijn lange, behendige vingers rommelen met de riem die door de lussen van mijn spijkerbroek zit. Het is een ingewikkelde riem, het kost me zelf ook altijd even voordat ik hem los krijg, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem toch maar gekocht heb. Ik krijg medelijden met hem als hij gefrustreerd aan het ding begint te trekken. Grinnikend duw ik zijn hand weg en zorg ik zelf dat de riem los gaat. Zodra het verlossende klik-geluidje te horen is, grijpt hij weer de leiding en trekt hij het vervelende ding in een keer los van mijn spijkerbroek.

De knoop van de broek is een stuk makkelijkere opgave, binnen een paar seconden heeft hij de broek van mijn heupen en zit ik alleen nog in mijn boxer op bed. Een zwarte boxer met glimmende rode pailletjes die mijn naam vormen, op de voorkant. Ik heb hem speciaal laten maken. Er hing zoiets in de winkel en ik kon het niet laten. Zo heb ik meerdere creatief versierde boxers in mijn kast liggen, het is een verslaving.

Zodra zijn warme adem over mijn onderbuik streelt, ben ik alle gedachten over mijn boxer straal vergeten. Het enige waar ik nu nog aan denk is hem. “Fuck”¯, zucht ik wanneer mijn inmiddels keiharde erectie in contact komt met de koude lucht. “Bill”¯, kreunt hij. Even vraag ik me af hoe hij mijn naam weet, voordat ik me herinner dat iedereen in het hele land mijn naam waarschijnlijk kent. Het is ontzettend vervelend dat hij wel weet wie ik ben, maar ik nog niet eens weet hoe hij heet.

Ik besluit er niet verder over na te denken en gewoon te genieten. Wat niet zo moeilijk is, als zijn warme mond zich over de bovenkant van mijn erectie sluit. “Oh, shit”¯, weet ik nog uit te brengen, voordat mijn adem in mijn keel stokt en al mijn spieren zich aanspannen wanneer hij me volledig in zijn mond neemt. Zijn lippen raken mijn huid, zijn tong streelt behendig over mijn strakgespannen huid. Hij begint zijn hoofd langzaam op en neer te bewegen terwijl hij zijn wangen vacuüm zuigt. Mijn hoofd gooi ik achterover, mijn ogen vallen dicht, mijn benen duw ik verder uit elkaar. Het is geweldig.

Steeds sneller beweegt hij zijn hoofd. Tot ik me, veel te vroeg, tot een hoogtepunt voel komen. Verschillende scheldwoorden verlaten mijn mond, maar ik heb er geen besef meer van. Het wordt wit voor mijn ogen, mijn vingers vlechten zich in zijn lieve, zwarte vlechtjes en mijn heupen beweeg ik omhoog. “Oh my god”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.