Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Droom zacht » 2.

Droom zacht

1 sep 2009 - 17:01

999

0

192



2.

Het kost me een tijdje om bij te komen van mijn orgasme. Jezus, wat was dat? Volgens mij ben ik nog nooit zo hard klaargekomen. En dan te bedenken dat ik nog steeds niet weet hoe hij heet. Ik zal het vragen zodra ik weer weet hoe ik moet praten, want op dit moment kan ik echt helemaal niks. Al mijn spieren voelen aan als die vieze, groene glibberpudding van mijn moeder, mijn ogen willen niet meer open en mijn ademhaling klinkt alsof ik net de vier mijl gelopen heb. Ik ben hopeloos.

Veel tijd om bij te komen krijg ik echter niet. Binnen no time zit de onbekende jongen alweer bovenop me. Zijn korte vlechtjes strelen mijn schouders wanneer hij naar beneden leunt om me te zoenen. Het is alsof zijn kus werkt als een magisch wonderdrankje. Alsof ik doornroosje ben en hij de prins. Alle kracht stroomt terug in mijn lichaam. Vol overgave sla ik mijn armen om zijn nek heen en zoen ik hem terug. Ik trek hem nog dichter tegen me aan dan hij al was, al was het alleen al omdat ik hem overal wil voelen.

Ik sla mijn benen om zijn middel en duw mijn heupen omhoog. Een kreun verlaat onze beide lippen. Die van hem vanwege het heerlijke gevoel wat het creëert, die van mij gemixt met pijn. Zo compleet naakt als dat ik onder hem lig, zo heeft hij zijn kleding nog steeds aan. De stof van zijn veel te grote spijkerbroek schuurt pijnlijk over mijn gevoelige huid. Daarnaast zijn de drie T-shirts die hij aan heeft zo groot, dat ik er in verdwaalt raak als ik mijn handen eronder wil wurmen.

“Uit”¯, mompel ik tussen twee zoenen door, terwijl ik harde rukken aan zijn shirts geef. Hij grinnikt en probeert zich onsuccesvol van mij los te maken. Want hoe graag ik ook wil dat hij zijn kleding uittrekt, hoe minder graag ik wil dat hij me los laat. “Heel even”¯, hijgt hij in mijn oor, waarop ik mijn benen van zijn heupen haal en mijn armen slap langs mijn lichaam laat vallen.

Behendig trekt hij de drie shirts in één keer over zijn hoofd, zonder dat ze vast komen te zitten in zijn haar. Dat moet hij me eens leren. Altijd als ik dat probeer, eindig ik met mijn hoofd in een mauw en mijn haar vastgehaakt in het labeltje.

Ook zijn broek valt snel op de grond, gekreukt in een hoopje, maar het maakt ons beide helemaal niets uit. Het enige wat hij nu nog aanheeft is een boxer. Een simpele witte boxer, in tegenstelling tot die van mij. Als een wulpse kat kruip ik over het gigantische bed naar hem toe. Ik weersta de verleiding om te grommen en kras in plaats daarvan met mijn nagels over zijn zijdes, tot ik bij de rand van zijn boxer kom.

Verlangend kijkt hij me aan. Ogen vol lust, die ongerust kijken naar de bewegingen van mijn handen. Ik weet wat hij wil en ik wil het ook, maar nog niet. Ik wil hem nog even pesten. Hem helemaal gek maken tot hij niet meer weet wat boven en onder is.

Langzaam kras ik met mijn nagel over de bobbel in zijn boxer, terwijl mijn andere vingers nog steeds langs de rand dwalen. Hij ademt diep in, om het er vervolgens weer als een harde kreun uit te laten komen wanneer ik mijn vingers om zijn, nog beklede erectie sluit. “Fuck”¯, brengt hij uit. Ik giechel eventjes om zijn gezichtsuitdrukking, maar focus me dan weer op wat ik aan het doen ben.

Het stukje stof om zijn lichaam begint me steeds meer te irriteren en het duurt dan ook niet lang voor dat ik het bijna van hem afscheur. Als een hoopje afgedankt vuil, ligt de overbodige boxer bij zijn voeten. Snel schopt hij hem weg en duwt hij me weer achterover op het bed. “Nu ben je van mij.”¯ Hij gromt het meer dan dat hij het zegt, maar eigenlijk was ik altijd al van hem. Vanaf het moment dat ik hem zag staan, midden in een zaal vol dansende mensen. Ik ben altijd al van hem geweest.

Ondanks dat hij totaal niet zwaar is, drukt zijn naakte lichaam hard op dat van mij. Zijn heupen duwt hij tegen me aan en bijna meteen wind ik mijn benen weer om zijn lichaam heen. Ik wil hem nog dichterbij, zo dichtbij mogelijk. Ik wil dat hij me neukt. Hard en nu, maar eerst…

Met moeite haal ik mijn lip tussen zijn tanden vandaan en duw ik hem een stukje van me af. Net ver genoeg, zodat ik met hem kan praten. Hij accepteert het echter niet en wil weer naar me toe buigen. Ik duw mijn vingers op zijn lippen en open mijn mond. “Wacht.”¯ Verbaasd kijkt hij me aan. “Hoe heet je?”¯ vraag ik dan. Hij grinnikt en kust mijn vingers voordat hij ze van zijn lippen haalt. Zijn mond brengt hij naar mijn oor, waar zijn warme adem kippenvel op mijn huid veroorzaakt. “Tom”¯, fluistert hij. Tom.

“Hey”¯, fluister ik terug. “Hey, Bill.”¯ Ik lach, maar trek hem dan weer omhoog zodat ik mijn lippen tegen die van hem kan duwen. Meteen opent hij zijn mond om mijn tong toegang te verlenen. De hele avond was hij het die de leiding nam, maar nu mag ik even. Ik laat mijn tong langs de piercing in zijn lip glijden, om hem vervolgens tegen zijn tong aan te duwen. Een zachte kreun verlaat mijn mond als hij me dichter tegen zich aan drukt.

Ik duw mijn heupen omhoog en creëer daarmee de heerlijkste gevoelens in mijn onderbuik, maar het kan nog beter. “Neuk me”¯, stamel ik. Ik ben zenuwachtig, hoewel ik weet dat hij me nu heus niet meer af gaat wijzen. Hij kreunt en draait ons om, zodat ik bovenop hem lig. Tom’s handen glijden naar mijn billen waarna hij zijn vingers en rustig over heen laat strelen. Onze lippen lijken aan elkaar vastgeplakt, onze tongen vechten om wie de sterkste is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.