Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Droom zacht » 3.

Droom zacht

1 sep 2009 - 17:02

1142

1

215



3.

De laatste alweer, let me know what you think ;D

Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe hij een flesje glijmiddel onder het kussen vandaag vist. Even spookt het door mijn gedachten dat hij dit misschien al veel vaker gedaan heeft. Dat ik niet de enige ben met wie hij het bed deelt. Dat dit voor hem gewoon ‘weer zo’n nacht is’. Maar dan zie ik dat het flesje nog vol is en verlaten alle gedachtes mijn hoofd weer en is mijn focus weer gericht op zijn lichaam.

Ik hoor hoe hij het dopje van het flesje afklikt en zijn vingers bedekt met het spul. Mijn tong heeft inmiddels zijn nek gevonden, terwijl mijn vingers liefdevol over zijn hoofd strelen. Hij is zo mooi en ik lig bij hem in bed. Ik!

Opeens voel ik iets kouds rond mijn opening. Uit instinct spannen alle spieren in mijn lichaam zich aan, tot ik Tom’s kalmerende stem hoor. “Sorry dat het koud is, ontspan je maar. Ik zal je geen pijn doen”¯, fluistert hij terwijl hij met zijn glijmiddelvrije hand over mijn wang streelt. Ik glimlach, maar schaam me ondertussen dood. Ik lijk wel een verlegen maagd!

Voorzichtig duwt Tom een van zijn lange vingers bij mij naar binnen. Een diepe zucht verlaat mijn lippen en mijn hoofd valt op zijn schouder. Langzaam beweegt hij de vinger in en uit me en komt het gespannen gevoel in mijn onderbuik terug. Zodra ik mijn spieren weer ontspan, duwt hij een tweede vinger mijn lichaam in. Zijn andere hand streelt nog steeds zachtjes over mijn wang heen. Het zorgt ervoor dat ik me rustig voel, veilig. Veilig bij iemand waarmee ik nog geen drie zinnen gewisseld heb. Vreemd.

Dan opeens, vanuit het niets, drukt hij met zijn beide vingers op het heerlijke plekje diep in me. Een harde kreun verlaat mijn lippen terwijl ik wanhopig mijn heupen omlaag, tegen die van hem aan duw. Op zoek naar verlichting. “Jezus”¯, weet ik uit te brengen nadat ik over de eerste schok heen ben. Ik merk dat Tom grinnikt en geef hem een zwak klapje tegen zijn schouder. Het is de enige kracht die ik heb.

“Sorry”¯, zegt hij, maar ik weet dat hij er geen spijt van heeft. “Meer”¯, is het enige wat ik erop zeg terwijl ik mijn heupen tegen die van hem aan beweeg. Meteen haalt hij zijn vingers uit me en rolt hij ons om. Ik laat mijn hoofd op de zachte kussens vallen en kijk vol interesse naar wat hij gaat doen. Zijn erectie is hard, het voorvocht glinstert op zijn eikel en ik moet me er van weerhouden om hem niet nog eens in mijn mond te nemen. Voor de tweede keer vanavond grijpt hij naar het glijmiddel, maar hij lijkt te twijfelen. “Heb je niks?”¯ vraagt hij dan. Snel schud ik mijn hoofd. Normaal doe ik het altijd veilig, met condoom, maar op de een of andere manier voelt het deze keer anders, wil ik het deze keer anders.

Opgelucht laat hij wat glijmiddel op zijn hand lopen. Wanneer hij het spul op zijn recht omhoog staande erectie smeert, rilt hij even. “Zie je wel dat het koud is”¯, lach ik, maar het lachen vergaat me snel als hij met achterover duwt en boven me komt hangen. Hij pakt mijn benen vast en beweegt ze omhoog, over zijn schouders, zodat ik bijna dubbelgevouwen onder hem lig. Zijn handen belanden naast mijn hoofd en zijn lippen drukt hij hard op die van mij.

Hij duwt zijn heupen iets naar voren en ik voel hoe zijn eikel tegen mijn opening stoot. Wanhopig duw ik mijn heupen omhoog, voor zover dat lukt, maar hij doet niets. Ik heb hem nodig, ik wil hem in me hebben en wel nu. Net als ik een protesterend geluidje wil maken, duwt hij zich in een keer helemaal in mijn lichaam. Mijn adem stokt in mijn keel, mijn ogen zitten stijf dicht en mij handen grijpen naar de lakens onder me.

Nog nooit is het iemand gelukt om in één keer mijn prostaat te raken, zelfs Kay niet en hij heeft mij vaker geneukt dan dat ik op het podium heb gestaan, maar Tom doet het. Tom kan het wel. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek, wat er voor zorgt dat onze lippen van elkaar af glijden. Meteen zuigt hij zich vast in mijn nek en begint hij te stoten. Schokkend lig ik onder hem, ik probeer mijn heupen te bewegen op zijn ritme, maar het is te moeilijk om me daarop te concentreren. Het is te lekker.

Zijn stoten zijn hard en vooral diep. Volgens mij heb ik nog nooit iemand zo diep gevoelt. “Lekker?”¯ vraagt hij. Ik wil hem zeggen hoe goed het voelt, dat ik nog nooit eerder zoiets heb meegemaakt, maar het enige wat mijn mond verlaat zijn harde kreunen. Hij maakt me sprakeloos. Ik vraag me af wat de mensen uit mijn omgeving zouden doen als ze wisten dat er iets was wat mij sprakeloos kon maken.

Steeds sneller duwt hij zijn heupen tegen mijn billen aan, steeds sneller beweegt hij diep in mijn lichaam, steeds sneller voel ik mijn orgasme naderen. Mijn handen trekken zo hard aan de lakens onder me, dat ze krakend protesteren, maar het maakt me niets uit. Ik merk het niet eens. Het enige wat ik nu nog voel, hoor en zie is Tom. Alleen maar Tom. Niets anders dan Tom. Zijn lichaam, zijn stem, zijn ogen.

Ook zijn kreunen worden steeds harder, zijn stoten steeds onregelmatiger. Het zweet druipt van onze beide lichamen af. Het laat onze huid glanzen in het maanlicht wat door de openstaande gordijnen schijnt.

Mijn ademhaling gaat steeds sneller, mijn hartslag loopt op, mijn spieren trillen. En dan gebeurt het. Het meest overweldigende, fantastische, onbeschrijfelijke gevoel stroomt door mijn lichaam. Mijn onderbuik spant samen, mijn vingers verkrampen tussen de lakens, mijn tenen krullen zich om. Een harde kreun perst zich tussen mijn lippen door. Ik kom over zijn hele buik heen, harder dan ik ooit eerder heb gedaan. Zonder dat hij mijn erectie überhaupt heeft aangeraakt.

Het samenknijpen van mijn spieren zorgt ervoor dat ik ook Tom diep in me voel klaarkomen. Hij kreunt hard en zijn lichaam trilt. Zijn bewegingen stoppen waarna hij zich uitgeput bovenop me laat vallen. Mijn benen glijden van zijn schouders en vallen slap naast zijn lichaam neer. Ik heb geen kracht meer in mijn lichaam om ook maar iets te doen, compleet uitgeput.

Voorzichtig glijdt hij uit me. Het gevoel laat me rillen en meteen trekt hij de dekens, die naast het bed zijn beland, over ons heen en neemt hij me in zijn armen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas nadat ik een zacht kusje op zijn wang gedrukt heb. Weer overweldigt het veilige gevoel me. Dat gevoel wat niemand anders me ooit gegeven heeft.

Vlak voordat ik in slaap val voel ik hoe zijn vingers over mijn lippen strelen en klinkt zijn stem zachtjes in mijn oor. “Droom zacht.”¯


Reacties:


beertje
beertje zei op 5 sep 2013 - 22:38:
wow goed ben sprakeloos