Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Onbereikbare liefde (gestopt) » hoofdstuk 11: Kiyoko is fake.

Onbereikbare liefde (gestopt)

1 sep 2009 - 19:11

1216

2

302



hoofdstuk 11: Kiyoko is fake.

@LiekeLithium Tehe.. Romeo's in de winkel.. *rend gelijk naar de supermarkt* was dat maar zo XD

Bonk! Ik schrik wakker en lig op de grond. Ik weet even niet meer waar ik ben, maar dan zie ik mijn oude vertrouwde kamertje. Ik strek me uit, trek mijn kussen en dekbed van mijn bed af, en val weer in slaap.
Ik wordt wakker geschud en krabbel brak overeind. 'Wat doe jij op de grond?' Vraagt Yu. 'Slapen.' Zeg ik slaperig. 'Maar slaapkop, het is al bijna half 11.' Zegt hij. 'En?' Vraag ik. 'Wij zouden vandaag samen boodschappen doen, weet je nog?' Vraagt Yu. 'O, ja. Ik ga nog wel even snel douchen.' Zeg ik en sta op.

We lopen naar de voordeur, klaar om weg te gaan. Ik trek de deur open en zie Shin voor de deur staan, die er uitgeput uit ziet. 'Shin, hoi. Gaat alles wel goed? Je ziet er moe uit.' Zeg ik. 'Kiyoko en ik hadden ruzie, en ze heeft me mijn eigen huis letterlijk uitgetrapt.' Zegt Shin gapend en wrijft over zijn zij. 'Ze heeft jou je eigen huis uitgetrapt? Waarom ben je niet hier heen gekomen?' Vraag ik. 'Ik wilde jullie niet lastig vallen. Het was ook al best wel laat.' Zegt Shin. 'Nou en, je had wel kunnen komen hoor.' Zegt Yu. 'Kom j nu je huis wel in?' vraag ik. 'Nee.' Zegt Shin. 'Jij niet, maar ik wel. Geef me je sleutel. Ik praat wel met haar.' Zeg ik en steek mijn hand uit. 'Strify, ze is duivels! Ze was vergeten te zeggen dat haar vriendin kwam logeren, ik werd een beetje boos en toen begon ze met allemaal spullen te gooien en schopte ze me het huis uit!' Zegt hij overstuur. 'Shin, geef mij die sleutels.' Zeg ik. 'Maar..' Begint Shin. 'Hier die sleutels.' Zeg ik. Voorzichtig legt Shin de sleutels in mijn hand, alsof het van porselijn is. ´Bedankt.´ Zeg ik. ´Maar Strify, waarneer wil je dat doen dan?' Vraagt Yu. 'Nu.' Zeg ik. 'We zouden boodschappen doen.' Zegt Yu. 'O, dat is waar ook. Daarna dan.' Zeg ik en duw Shin naar binnen. 'Shin, je weet mijn bed te vinden als je nog wilt slapen. kiro en Romeo slapen volgens mij ook nog. We zijn, ik bedoel Yu is zo terug. Het komt wel goed hoor, vriend.' Zeg ik en geef hem een schouderklopje.

Als we in de supermarkt lopen zie ik opeens de 4 meisjes van gisteren staan. 'Yu, hun ken ik. Ze komen uit Nederland. We kwamen ze gisteren tegen.' Zeg ik. 'Nederlands? Die 2 daar komen toch echt uit Japan hoor.' Zegt yu. 'Ze zijn half Nederlands. Ik ga even hallo zeggen.' Zeg ik en loop naar ze toe. 'Hello lady's.' Zeg ik. Ze draaien zich om. 'Strify! Hello. Nice to see you!' Zegt Michelle enthausiast. 'Nice to see you too!' Zeg ik vrolijk. Michelle zwaait naar Yu, die terug zwaait en ook deze kant op komt. 'Yu, these are Michelle, Saskia, Kimberley and Fenna.' Zeg ik. 'Hello, nice to meet you.' Zegt hij en glimlacht even. 'Strify, you look tired.' Merkt Fenna op. 'it was a little late yesterday.' Lieg ik. Eigenlijk werd ik tienduizend keer wakker vannacht en heb ik echt uren wakker gelegen. 'Sure?' Vraagt ze en kijkt me bezorgt aan. 'Sure.' Zeg ik en knik. We praten nog even, zeggen dan gedag en kijken nog even verder. Als we bij de kassa staan, wordt er op mijn schouder getikt. Fenna zwaait naar me. 'Hello, long time no see.' Zeg ik lachend. We rekenen af en lopen naar buiten. 'Wait! Do you like to drink something with us?' Vraagt Fenna die ons achterna komt rennen. 'I'd like too, but I've some stuff to do for Shin. Maby you want to come to our home too drink something.' Zeg ik. Ze keek eerst een beetje teleurgesteld, maar straald helemaal als ik met het voorstel kom dat ze mee met Yu kunnen. Ik glimlach even. 'Maar hoe kom je nu bij Shin? Ik heb de auto.' Zegt Yu. 'Lopend.' Zeg ik. 'Succes. Ik zie je thuis wel.' Zegt Yu. Ik knik en loop de richting op van Shin's huis. Na zo'n 20 minuten lopen ben ik er en open ik de voordeur. 'Shin, ben jij dat?' Vraagt een boze stem vanuit de woonkamer. 'Nee, ik ben het. Strify!' Roep ik terug en loop naar de woonkamer. 'Strifysan! lang niet gezien. Wat brengt jou hier?' Vraagt ze. 'Ik hoorde van Shin dat jij nogal boos op hem was, om, zeg maar, niets. Hoe kun je hem zijn eigen huis uit schoppen?!' Zeg ik boos. 'Makkelijk hoor. Ik weet dat het zijn eigen huis is, maar ik woon hier ook. Heb je Shin gesproken?' Vraagt ze. 'Ja, hij kwam vanmorgen uitgeput bij ons binnenvallen!' Zeg ik boos. Ze staat op en loopt naar me toe. Ze slaat haar armen om me heen. 'Wees niet boos, Strifysan.' Zegt ze en trekt mijn hoofd naar haar hoofd. Onze lippen raken elkaar, maar ik trek gauw mijn hoofd terug. 'Wat is er mis met jou?!' Schreeuw ik. 'Sorry! Maar eigenlijk je lokte het zelf uit. Je bent zo schattig als je boos bent.' Zegt ze. 'Jij bent ongelovelijk.' Piep ik, draai me om en loop weg. Ik gooi de deur hard achter me dicht en loop naar huis.

Als ik voor het appartemendencomplex sta, merk ik dat ik weer mijn sleutels vergeten ben. Ik herinner me dat ik die bij Shin's huis heb laten liggen. Ik druk op de bel. 'Hallo?' Vraag Yu door het luidsprekertje. 'Ik heb mijn sleutels bij Shin laten liggen, en als ik terug ga probeert Kiyoko me weer te zoenen. Doe alsjeblieft open.' Smeek ik. 'Ik zei toch dat je niet moest gaan.' Zegt Shin. 'Je hebt gelijk, helemaal gelijk. Maar laat me er nu in.' Zeg ik. De deur gaat open en ik sprint de trap. Ik bel aan als ik bij de voordeur sta. Yu doet open en ik storm naar binnen. 'En?' Vraagt Shin. 'Ze vindt me schattig als ik boos ben en ze vindt het terecht dat ze jou je eigen huis hebt uitgeschopt omdat zij er ook woont. Ze zoende me en toen ben ik boos weggerend.' Zeg ik in een adem. 'Kiyoko is echt ongelovelijk.' Zegt Shin. In de woonkamer plof ik neer op een stoel, de bank is al bezet door de Nederlandse meisjes. 'Dat zei ik ook al!' Zeg ik. 'Maar je hebt je sleutels laten liggen bij een mens dat helemaal doorgedraait is. Strify, niet te geloven, hoe kun je dat vergeten?' Vraagt Shin. 'Ze overdonderde me een beetje met die zoen.' Zeg ik. Romeo en Kiro komen slaperig de woonkamer in lopen. Romeo heeft alweer alleen maar een broek aan. Ik probeer hem niet aan te staren. 'Goede..' Begint Kiro, maar hij stopt met praten als hij de meisjes ziet. 'Middag.' Maakt Yu zijn zin af. 'Middag?' Vraagt Romeo en kijkt op zijn horloge. 'Ja, middag. O, en vanavond eten we lasange.' Zegt Yu. 'Lekker.' Zegt Kiro. Ik kijk naar beneden en heb nog steeds de grootste moeite om Romeo niet aan te staren. Dan opeens voel ik een gewicht op mijn knieeën en kijk ik op. 'We need more place.' Zegt Fenna die op mijn schoot is komen zitten. Ik glimlach en sla mijn armen om haar heen. Ze schrikt even, maar relaxt snel en leund naar achteren.


Reacties:


LiekeLithium
LiekeLithium zei op 2 sep 2009 - 19:38:
NOH gaat hij boodschappen doen vergeet hij ROMEO te kopen

wat een domme koe ;p

en kiyoko is stom ><

en fenna ook want die pikt MIJN strify in

whaha snel verder
Xx


ladyysas
ladyysas zei op 2 sep 2009 - 17:13:
whiii weer een stukkiej!!!
ooow Kiyoko is stom....whaha

jaaaah Kyo is zeker Kawaii!!!! ghehe

VERDER VERDER VERDER