Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » crazy little thing called love CB (gestopt) » 57 the police is knockin on the door

crazy little thing called love CB (gestopt)

2 sep 2009 - 20:23

845

0

204



57 the police is knockin on the door

vervolging ''tussen ons gaat het toch allemaal niet werken, het gaat steeds weer uit en dan weer aan! jason echt het spijt me maar dit werkt niet.'' zegt hij en hij hangt gelijk weer op. ik zucht en geef zac zijn mobiel terug. ik voel de tranen in mijn ogen prikken en dan rolt er al een over mijn wang.
''jason, rustig maar, het komt goed, hij komt vast wel op de bruiloft van kiro en yu dus zul je hem dan zien en kunnen jullie alles uit praten.'' fluistert yalee zachtjes, ze neemt een zakdoek en droogt mijn tranen.
''ik wil hem nu gewoon zien.''
''maar dat gaat niet! je zult echt moeten wachten. tot dat je weg mag.'' zegt ze zachtjes. ik zucht en knik. dan komen yu en kiro binnen rennen.
''we hebben de politie gebeld en ze komen hier heen voor een foto en hoe ze jasper kunnen herkennen en dan gaan ze hem zoeken.'' verteld yu rustig. er komen na zo'n 10 minuten twee agentes binnen.
''hallo, ik ben angente tina en dit is samira, we willen graag een foto, naam, leeftijd en wat persoonlijke dingen over de jongen de je zoekt.''
''oke, jasper, gimbrere, hij is nu 17 en wordt over 1 week 18, hier is een foto.'' ik geef de vrouw een foto van mij en jasper in het park toen hij net zijn look had verandert. ze kniken en kijken me dan door dringent aan.
''is er nog meer dat we moeten weten?''
''hij denkt dat iedereen hem haat en dat het leven geen zin meer heeft.''
''oke, we gaan nu meteen zoeken!'' roepen ze en ze lopen naar buiten.

jasper pov
ik leg meteen weer af. ik zet mijn mobiel niet uit, als hij weer belt of sms't zal ik meteen reageren. ik hou echt van hem maar het werkt gewoon niet. we hebben steeds vaker ruzie en zeggen de ergste dingen tegen elkaar! ik wil niet dat we letterlijk vechtend uit elkaar gaan. ik zucht diep en denk na.
ik neem mijn mobiel en stuur een smsje.

lieve jason, kom me niet zoeken, ik wil niet gevonden worden en ze zullen me nooit vinden. ik hou van je maar we zijn wel echt over. het is beter zo. hou je goed! x jasper

ik lees het nog een keer over en zucht. het moet maar. ik verstuur het smsje en stop mijn mobiel in mijn zak. het regend als de tering en ik zit hier dus opgesloten in dit steegje. ik voel in mijn zakken naar mijn sigaretten. als ik ze eindelijk gevonden heb steek ik er een op. ik hijs diep in en uit. dan hoor ik voet stappen en stemmen.
''de sproen van jasper gimbrere lijden dus hier heen! een jongen rond de 18 met tattoo's en piercings! GO!'' roept ze en ik hoor ze rennen.
''fuck fuck fuck!'' vloek ik en duik uit het zicht.
''heeft iemand eht schuurtje al gehad?'' hoor ik ze roepen. ik spring door het raam en probeer zo snel en geluidloos mogelijk weg te komen.
''hey daar gaat iemand!'' roept een zware stem.
''fuck!'' vloek ik en ren zo snel als ik kan maar natuurlijk kan ik het niet op nemen tegen politie honden! ik zie een muurtje en spring er over heen. ik kom in een tuin en zie een klein huisje. een meisje komt naar me toe gerent en ik zak op mijn knieën neer.
''wat is er gebeurt?'' vraagt ze geschokken.
''weg gelopen, politie, help!'' breng ik uit.
''kom mee naar binnen, straks word je ziek.'' roept ze. ze neemt me mee naar binnen en alles wordt zwart.
als ik weer wakker word lig ik in een bed met alleen mijn bokser nog aan. ik tuur door de kamer en zie een meisje aan komen met een broek en hemt.
''ik heb wat kleding voor je gevonden dat je vast wel zult passen.'' zegt ze dan. ik ga recht op zitten en kijk haar aan.
''wie ben je?'' vraag ik dan.
''ik heet ginn. ik woon hier sinds 2 jaar. maar wie ben jij en wat is er gebeurt?''
''ik ben... jack. ik ben van huis weg gelopen.''
''waarom?''
''ouders overleden, nieuwe familie gekregen en vriend toen dat huis afgebrand waarbij 3 van mijn beste vrienden gewond raakte en daarna voor de zoveelste keer weer ruzie gehad met mijn vriend.''
''wow, heftig, kleed je maar aan, je zult vast honger hebben!'' roept ze en ze gaat de kamer uit. ik trek de kleding aan die ze me heeft gegeven en kijk in de spiegel. het is dezelfde stijl als ik heb! een hemt met scheuren en gaten en een broek vol met kettingen. ik doe mijn sieraden weer aan en loop naar beneden.
''kom zitten! heb je honger? wat wil je drinken? zitten de kleren fijn?''
''ja, water en ja dank je!'' beantwoordt ik de vragen reeks. ik ga op een stoel zitten en kijk naar Ginn. aparte naam eigenlijk Ginn. ze draait zich om en zet een bord vol met eten voor mijn neus. ik kijk haar aan en glimlach.
''danke!'' zeg ik dan en begin maar te eten. ineens wordt er luid op de deur geklopt.
''doe open politie!'' roepen ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.